CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 14
Otilia spune:
quote:
Originally posted by marinela
Buna,din nou, fetelor! din ce am citi pe acest forum si pe alte site-uri pe internet, dieta disociata este foarte laudata; insa am intampinat o dilema : am vazut mai multe retete de diate disociate,unele mai severe,altele mai ptuin ;de exemplu, am citit o dieta disociata care se baza pe separarea pe zile a alimentelor;alta care separa clasele de alimente pe mese;
pe care mi-o sugerati?- care este mai rapida, de fapt?
scrieti-mi si mie , va rog, oun meniu eficient! multumesc mult!
Buna, marinela!
Eu iti recomand metoda Montignac, disociata pe mese.
Dupa parerea mea este singura metoda corecta.
Interesul nu este de a slabi repede si de a se ingrasa imediat dupa, ci de a slabi eficient si durabil.
@+...
Otilia & La Adelita (7 luni + 1/2)
adicali spune:
am si eu o intrebare: am vazut ca aceasta carte maravilioasa (mananc deci slabesc) se gaseste si acasa. cam cat costa? are cineva idee? si chiar se gaseste pe oriunde?
ALEXANDRA MUTU spune:
Chiar asa!
Ne spuneti si noua unde anume a-ti gasit cartea si cat costa?
va rugam......Poate ne ajuta Rodica sau Raluca....
Nu inteleg Otilia....
La fiecare masa iaurt....si paine?
pai si cu disociere acum ramane? daca vreau sa pap carne ...pap si iaurt?
Mai parca am cinci luni ca Rebeca mea, va rog sa ma scoateti la lumina!Eu din cate mi-a explicit Raluca nu le amestec, sau asta nu iseamna "disociata pe mese" Meniuri mai aveti?
Deci zici ca nu am voie cafea? Pai si eu care sunt sub tensiune....(aprox. 8) ce fac?Vad eu.....
De ceai mai vroiam sa va intreb si gata va las ca a-ti ras de mine destul.... eu beau ceai de soc, este recomandat in slabit (mai ales la obezi)...este rau ce fac?
Sper sa nu aruncati cu pietre!
Alexandra
Otilia spune:
Draga Alexandra,
Piine (integrala) ai voie sa maninci (dar nu exagerat de mult, maximum 2 felii...) numai la mesele glucidice, recomandate mai mult dimineata sau la prinz, nu seara.
Iaurt... cred ca se refera la iaurturile degresate (0%grasimi si fara zahar) iar fromage blanc tot 0% de grasimi...
In felul acesta, daca nu au nici glucide si nici lipide, ci numai proteine le poti minca la orice masa, fie ea glucidica sau lipidica.
Despre carte... sa ne spuna preturile fetele din Romānia...
Oricum, ce-am tradus eu mai sus nu este din carte, ci de pe un site de liste de discutii despre metoda Montignac, in care oamenii au ajuns si ei la diverse concluzii, dupa gusturile fiecaruia... Si-au luat mai multe libertati, ca sa li se para viata mai frumoasa...
@+...
Otilia & La Adelita (7 luni + 1/2)
ralucina spune:
Da, categoric metoda disociata nu pe zile, ci pe mese.
In carte spune ca echilibrul ca nutritie intre elemente trebuie mentinut, dar 'cine a zis ca la o masa?' Ia ganditi-va cum ar fi sa ti pe zile-de exemplu o zi doar de lipide, sau una de glucide-plicitsitor...si revin poftel alea atat de binecunoscute de DULCE...
Eu va anunt ca de 4 zile sunt iar pe disociat si am deja 1kg dat jos.Deci MERGE.Parca nici pofte de dulce nu mai am.
Ieri de exemeplu am fost la pizza si am ras doar ce e pe deasupra-nu foarte estetic dar sanatos (deasupra sunt lipide - branza si carne!)
Si dupa 1 pizza jumate in stilul asta, evident tot mai imi era foame..pe cand prietena cu care venisem deabia mai respira!
Succes, v-am pupat
Raluca
Laura T spune:
Ralucina, scuze daca sunt pisaloaga, spune-mi si mie, de exemplu ce mananci tu in fiecare dimineata, pranz si seara si la ce ore. Stiu ca ai mai zis ceva, dar as vrea mai precis... Caci la varsta mea (aproape 35 de ani si 2 copii) tare greu se mai dau jos kg obtinute "dupa" (am 8 kg in plus fata de cat aveam acum 4 ani si 1/2, si tare imi doresc sa ajung din nou la 55kg....). Ma poti ajuta? Te rog.........Eventual si cu ceva cantitati.......Mersi mullttttt..
Laura
iris spune:
eu am tinut dieta disociata pe zile pentru ca mi-am zis ca trebuie sa dau jos rapid ceva ca apoi sa mai dau ceva si incetinel; dieta pe care am descris-o si am si tinut-o e de 15 zile dar dupa aceea trebuie sa pastrezi un mod echilibrat de a minca- fara dulciuri, fara grasimi in exces si fara prea mult stres pe tema dietelor! aveti insa grija sa nu eliminati complet grasimile, incercati sa utilizati ulei de masline, putin dar trebuie...
Veve spune:
Mie mi-a trimis mama cartea din tara,dar ea o avea de vreo 4 ani.In '97 carte costa 15.000;faceti si voi aproximare...E scoasa de editura "Forum".
La subiectul celalat
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4847&whichpage=3
am scris citeva exemple de meniuri;poate va sunt de ajutor..
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
Liana B spune:
Azi am descoperit acest "forum al femeilor" si sunt ff incantata ca exista.
Eu tin acum dieta de 13 zile..sunt abia in ziua 4 si sunt moarta de foame...dar, AM AMBITIE!! Nu se mai poate...nu mai intru in nici o haina.
In sfarsit, nu vreau sa va tin mult de vorba, vreau un sfat:
copilul meu are 1 an si jumatate. L-am alaptat pana acum, de fapt si acum nu se culca pana nu simte el sanul.Nu mai am mult lapte,cred ca suge vreo 50 ml, cu toate ca nu mai vreau sa-i dau deloc, imi e mila de el sa-i rapesc placerea de a adormi la pieptul meu, e ca un drog pt el, il calmeaza si-l adoarme.
Intrebarea mea este: Pot face dieta de schimbare a metabolismului, dar sa fiu sigura ca mica alaptare nu-mi cauzeaza mie? Nu ma intereseaza calitatea laptelui, oricum nu mai vreau sa-l alaptez.
Astept pareri...va rog...mi-e teama sa nu-mi ramana organismul sarac in elementele esentiale supravietuirii. Multumesc anticipat
Liana B spune:
PT VEVE
Ti-am vazut fotografiile cu fetita ta..mi-au dat lacrimile..
ai trecut prin emotii mari, dar bine ca acum e sanatoasa.
Si eu am avut probleme, dar de concepere...copilul meu ,Vlad, care are acum 1 an si ½ este conceput in vitro, dupa 13 ani de incercari nereusite pt a face un copil.
Felicitari pt fetita! Sa-i dea Domnul noroc!