CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Am ajuns la paroxism din cauza slabitului...acum iau SILOUETE R si...sa vedem am 1.68 si 65 de kg si de cate ori ma uit in oglinda ma vad cat o balena , asta pt. ca inainte aveam 58 de kg. si-mi placea de mine...[/font=Comic Sans MS][/red]

Maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela spune:

ce-ai spune daca am incepe o dieta impreuna???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by cspeana

... va rog spuneti-mi si mie ce este cu fructele.
V-am pupat si sper ca nu ma lasati sa mor aici de curiozitate

Nu stiu daca la asta te referi,dar o sa-ti citez din cartea lui Montignac un pasaj despre fructe:
"Cind fructele sunt consumate impreuna cu lipidele si proteinele,de exemplu carne sau brinzeturi,ele ramin blocate un timp anume in stomac,in loc sa treaca-asa cum ar trebui-in intestin,unde sunt digerate normal.Dar carnea are proprietatea d a ramine mai multa vreme in stomac,unde sufera cea mai importanta faza din digestia sa,multumita unor enzime adecvate.
Fructele vor ramine prizoniere in stomac,unde,sub efectul caldurii si al umiditatii,vor fermenta,producind chiar si alcool.Deci toata digestia va fi perturbata.
In acelasi timp,fructele isi vor pierde toate proprietatile(vitamine),dar-cum o nenorocire nu vine niciodata singura-metabolismul proteinelor va fi si el tulburat,de aici aparind balonarile datorate putrefactiei anormale.
FRUCTELE TREBUIE DECI CONSUMATE SINGURE!Iata o regula care ar trebui invatata la scoala...pt.un adult-si,in special,o persoana virstnica-FRUCTELE LA SFIRSITUL MESEI SUNT O ADEVARATA OTRAVA!"

In aceste conditii, Montignac recomanda consumarea fructelor cu 20-30min inainte de masa(astfel fructele au destul timp sa se digere) sau la o distanta de cel putin 3 ore fata de o masa compusa din lipde sau proteine.

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

nu mai stiu daca am mai scris asta, dar nu uitati ca e bine sa consumati multe lichide, mult ceai diuretic, si muuuulta zeama de lamiie, ideal cica zeama de la doua lamii, ca limonada , dupa fiecare masa....eu am dat jos destul din kg daruite de maternitate, ba chiar am dat jos pe toate, dar acum e mai greu sa dau jos cele 4 kg care ma despart de silueta cea grozva, adica la 1,71 as vrea sa am 59-60 kg; de fapt am un minunat colacel pe burta care cred ca numai cu liposuctie mai poate fi dezumflat; aveti vreo idee ce as putea face? am renuntat la dulciuri si grasimi in exces , si am mai dat jos un kg in ultimele 10 zile, si mai merg si la aerobic de doua ori pe sapamina...dar colacul e la locul lui....ce sa-i fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Draga Iris,
Eu cred ca colacelul numai cu multe abdomene si gimnastica adecvata. Oricum esti foarte bine, acum prea le vrei si tu pe toate. Oare nu ne-au zapacit astia de cap cu atitea femei prea slabe? Dar daca ne-au zapacit pe noi i-au zapacit si pe sotii nostri, nu? Hai ca si eu ma chinui inca, merge greu, cite 1 kil/luna...dar inca nu m-am lasat.

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

DIETA PENTRU MODIFICAREA METABOLISMULUI
Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului este asa de profunda, incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani. Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.

Recomandari:

Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune
oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura
poate fi reluata abia peste 6 luni.
Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand
corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3
luni.

Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile
vizitele sau musafirii.

Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.

Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.

Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau
fructe.

ZIUA 1

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 2

mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

ZIUA 3:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine
prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina:telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para,
portocala)

ZIUA 4:

prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 5:

mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa

ZIUA 6:

prajita
pranz:2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

ZIUA 7:

mic-dejun:1 ceasca de ceai fara zahar
pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)
cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

ZIUA 8:

mic-dejun:1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie
cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 9:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar
pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie

ZIUA 10:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 11:

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita
pranz:200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 12:

mic-dejun:1 morcov mare ras
pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa

ZIUA 13:

prajita
pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

Adela &Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

multumesc mult veve ca eu am mancat fruste dupa masa si nu am stiutmersi mult si sa iti traiasca fetita este o dulceata am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

http://www.ado.ro/quizz/40trucuri.html - 40 de trucuri ca sa nu te ingrasi tot anul fara sa te abti de la mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucina spune:

Despre regimul disociat-mai exact experienta mea.MERGE.Am tinut acum un an si am dat jos cam 8kg.Am tinut faza 1 o perioada mai mare (vreo 4 luni cred), tin minte ca imi puneam ceasul sa sune ca sa respect intervale intre glucide si lipide.Foarte strict deci.Imi amintesc ca dupa prima saptamana m-am cantarit si dadusem jos...Atentie 3kg!!! Asta mi-a dat aripi parca.Am continuat.Mereu cu cartea langa mine-mama ajunsese sa ii zica Biblia...:)
Mancam si in oras si la servici pachetel -cu carne, sunca, cascaval de exemplu.Aveam tabele printate cu glucide rele si bune, si cu indici glicemici.Ce m-a ajutat mult a fost ca am tinut impreuna cu o colega de servici, si ne incurajam amandoua.Am trecut usor in faza 2.Si am zis sa fac proba-sa vad daca ma ingras daca mananc din nou glucide rele-ma refer la dulciuri/ciocolata.(aici mi-a fost mie greu!).Si am vazut ca mancam ciocolati, si o perioada nu ma ingrasam.Dar evident limita mea a fost atinsa si am inceput sa repun.
Acum din nou acum tin regimul.Si incepe sa isi faca efectul.Ce imi place la el este ca poti sa mananci ORICAT.MI se pare important sa nu mori de foame.
Sucees la toate, la slabit!
Daca sunt intrebari despre regimul disociat, va pot raspunde, cred in el enorm !
Kiss Kiss
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucina spune:

quote:
Originally posted by cspeana

fetelor va rog spuneti-mi si mie ce este cu mancatul fructelor dupa masa eu am tinut si inca tin ceva asemantor cu cel 123maigrir.com si merge f bine dar acum mai ma de dat jos cam 8 kg va rog spuneti-mi si mie ce este cu fructele.
V-am pupat si sper ca nu ma lasati sa mor aici de curiozitate si plus de asta f f multe exercitii de gym care m-au ajutat mult

Ideea e nu ca te ingrasi daca mananci dupa masa fructe, cica NU se digera bine, tu nu beneficiezi de vitamintele din fruct, si apar cu siguranta probleme gastrice-dureri, gaze.Deci fructele DOAR pe BURTA goala.
De exemplu dimineata, cum te trezesti incepi cu o fructa-de ex-o portocala.Dupa jumatate de ora iei si micul dejun.

Mergi la inceput