Ajutor! Caut remediu urgent pt. eritem fesier
Raspunsuri - Pagina 2
mumulina spune:
am avut probleme o data cu iritatia la funduletul Teodorei, dar Bephanten nu a functionat in cazul nostru. cel mai bine i-a mers cu crema de la Johnson aia alba pe care scrie nappy cream.
,don'soara Alex si bb Teo
ymellda spune:
Este exact modul in care reactioneaza Andra la iesit dintii, numai ca la ea au inceput de la patru luni si acum, la un an, ma exaspereaza cu maselele. Exact. Si eritemul ii trece doar cu Nidoflor - este un antibiotic slab. Crede-ma ca am incercat de toate pana acum. Si galbenele si creme pentru copii, pentru adulti si Cutaden si creme facute in farmacii, dar degeaba. Cand ii ies dintii numai Nidoflorul isi face efectul. De mancat nu mananca, suge toata ziua si toata noaptea si cand i-au iesit incisivii centrali superiori a renuntat la supt degetul mare - la sapte luni. Ea nu a supt niciodata nici biberon nici suzeta, dar acum daca prinde vreo tetina, o molfaie toata ziua iar seara trebuie s-o arunc ca e rupta deja.
Nu-ti face probleme, dar incearca s-o ma tii cu funduletul gol in pantalonasi )1 sau 2 perechi) Si la mine tot 22 de grade sunt si nu pateste nimic.
Succes!!!
SARBATORI FERICITE!!!
Alina si Andruta.
mumulina spune:
sunt mai multe tipuri de creme Bephanten? intreb ptr ca pe a mea nu scrie ca ar contine galbenele...
,don'soara Alex si bb Teo
Luizax spune:
laura t..si alex dadea semne de iesit dintii de pe la 6 luni..si abia la 10 luni iau iesit...tot asha cu bale, ros, nervos, nu pre manca si se trezea de nush cate ori pe noapte fara motiv aparent........o sa treaca..rilex...e doar o faza. Cu funduletul o sa rezolvi tu cumva :)))
Luizax - karkotash shef!
Laura T spune:
Multumesc din nou pt. raspunsuri. Deocamdata i-am dat de 2-3 ori cu unguent Clotrimazol (pe asta il avea soacra-mea prin casa aseara si ea zicea ca e bun) si i-a mai trecut putin, dar nu total. Nidofluor aveam dar nu mi s-a parut eficient alte dati. O sa incerc si cu asta. Am mai lasat-o cu funduletul gol cam 15 min. de fiecare data cand i-am schimbat pampersul. Oricum sper sa-i treaca pt. ca mi-e mila sa o si ating cand o spal... Avea locuri unde era "carne vie", acum s-a mai uscat. Eu nu am mai vazut asa ceva...Astept cu interes sa-i iasa dintii, ca toate relele par sa vina de acolo...
Va pup, si Un An Nou Fericit alaturi de cei dragi!
Desi ne mai auzim pana pe 31 dec., caci eu intru in fiecare zi pe forum...
Laura
Marina spune:
Si noi avem problemute cu funduletul iritat
. Am incercat cu bephantene dar fara efect, acum ii dam tare cu galbenele . Ni s-a luat un rand de piele si dr ne-a recomandat spalat cu apa si sapun si uscat bine cu foeonul (asa se scrie????). Si uite asa am descoperit America!!!!!!
. Mariutza e asa incantata de uscator incat nu mai tipa , nu mai comenteaza , ma lasa sa o spal, sa o ung cu crema sa-mi fac tot ritualul.
Speram sa ne treaca si funduletul ca ne cam tine de o saptamana.
Pupici multi
Marina si bb Mariutza
sorm spune:
Noi am folosit Locoid, Deflamol,o crema de aloe vera si am schimbat tipul de scutec si trebuie sa recunosc ca pana nu am luat alt tip de scutec nu s-a rezolvat.
Succes!
sorm
mihnuta spune:
Eu am devenit experta in astfel de probleme. Daca scaunele sunt mai moi, mai deschise la culoare si miros INGROZITOR atunci eruptia dentara este de vina (asta nu inseamna ca nu-i bine sa-i faci niste analize. Bebeul meu a avut astfel de probleme 2 saptamani la rand.I-am dat morcov, mar, banana, orez, zeama de la orez i-am pus-o in lapte, ceai de menta si calciu carbonic (1 varf de cutit de 3 ori pe zi). Medicul pediatru mi-a recomandat calciu lactic (1 pastila/zi timp de 14 zile).
Pentru eritemul fesier te sfatuiesc sa nu incerci creme puternice. La noi a dat rezultate bune JECOLAN-ul. Am citit intr-o carte ca este de preferat sa-l usuci la fundulet cu uscatorul de par si sa-l lasi, daca nu-i prea frig, mai mult timp in funduletul gol. Daca problemele sunt din cauza eruptiei dentare sa te mai astepti la asa ceva.
Multa sanatate !
raducu spune:
Noi am folosit "Panderm" si in doua ore era ca si nou popo-ul.
Nu cred ca poate avea tangenta cu tipul absorbantului(pampers/libero etc)
Mamica lui Raducu
amuleta spune:
Si eu sint de parere ca trebuie sa eviti cremele cu steroizi cit de mult poti, mai ales in regiunea genitala, pentru ca pot duce la atrofia pielii. Schimbatul scutecelui cit mai frecvent, cremele cu oxid de zinc (indiferent de nume) si daca nu dau rezultat, crema cu nistatin. In cazuri severe poti sa folosesti o combinatie de crema cu nistatin (sau orice alt anticandidiazic) cu un steroid slab de tip hidrocortizon. In trecut, bunicile foloseau ulei fiert si racit.