Ajutor! Caut remediu urgent pt. eritem fesier

Ajutor! Caut remediu urgent pt. eritem fesier | Autor: Laura T

Link direct la acest mesaj

Va rog mult de tot, spuneti-mi si mie ce crema miraculoasa stiti pt. iritatie nasoala la funduletul lui Bebe. Eu nu am avut niciodata probleme cu fetitele in acest sens, si oricum folosesc zilnic pt. ele o crema facuta la farmacie, care mi se parea f. buna, dar acum sunt "depasita de evenimente". Fetita mea de 7 luni e iritata de ieri f. rau la fundulet, pana in spate, e rosie rau rau si nu-i trece cu aceasta crema. Ma puteti ajuta in acest sens? Si as mai vrea sa stiu ce sa-i fac, ca are cam 4 scaune pe zi, nu moi, dar nici f. tari, ceea ce mi se pare cam mult... Si mananca banana, si morcov fiert, si nimic...
Va pup si va multumesc anticipat.
Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

laura,

crema de galbenele este buna, daca nu ai incercat-o deja mergi la farmacie si vezi daca gasesti.
f.important este sa speli poponetele bine(cat mai des posibil), le usuci si apoi cca.30min. fara pampers si pantalonas, aerul face minuni, chiar daca mai apar unele si de alta natura.
apoi ungi cu crema si pui pampersul.
regimul alimentar este important, continua-l!

va trece in mod sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucab spune:

Da, subcriu pentru crema de galbenele. E super!
Se numeste: unguent cu extract total de galbenele si e facuta la plafarul de la Sibiu.E cea mai buna, pt ca nu are deloc parfum sau alte prostii prin ea.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Trebuie sa vezi daca nu cumva ii erupe vreun dintisor pentru ca in acesat caz pina nu ii sparge gingiuta nici n-o sa-i treaca eritemul fesier. La Dragos al meu de fiecare data cind ii mai iesea vreun dintisor sau chiar maseluta funduletul lui devenea ca de maimutica si trecea ca prin minune imediat dupa ce dintisorul strapungea gingia. Ultima data cind i-a spart prima maseluta a fost chiar mai complicat deoarece a facut o diaree mai serioasa ( nu 3-4 scaune mai moi) cu 6-7 scaune acide , iar aceasta perioada a tinut aproape 3 saptamini. I-am dat cu Bephanten, cu unguent de galbenele, l-am spalat dupa fiecare kk, dar a trecut ca prin minune cind am zarit si noi prima maseluta. Fii curajoasa si atenta sa nu cumva sa fie de la dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!fetita mea e in aceeasi situatie acum si sigur de la dintisori ca a mai patit asa.Scaunele sunt dese si cam moi si foarte acide de-aia s-a si iritat la fundulet.Crema de galbenele nu a dat nici un rezultat,e foarte slaba in acest sens.Mai bine incearca cu Cutaden care contine mult zinc si usuca,sau Nidoflor.Eu pe astea merg si sunt multumita,deocamdata.Pana nu i-a erupt dintisorul nu s-a reglat cu scaunele si eritemul...Pa si sanatate multa!!Sa ne tii la curent caci si pe mine ma intereseaza subiectul asta.
Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

bepanthen!
si ca veni vorba de dinti....Alex e imin plina campanie de iesire a dintilor si nare nicio problema cu kakiul sau temperatura.......oricum am citit ca iesitu dintilor nar avea nici o legatura cu astea....

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Incearca cu crema de la Chico pe baza de oxid de zinc. Iti spun asta pt ca la noi a avut efect si i-a trecut imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Va multumesc mult pt. raspunsurile voastre prompte. A propos de dintisori, nici nu stiu ce sa mai zic, de la 3 luni tot da semne ca i-ar da dintii, adica are "balutze" si are tendinta de a roade tot, si totusi la 7 luni si 10 zile nu are nici un dintisor si nici vreo gingie umflata. De vreo 2 saptamani este mai suparata si mai agitata ca inainte si trage spre dintisori orice deget al cuiva pe care il intalneste in cale, f. nervoasa. In plus, noaptea se scoala de cateva ori si plange, aparent fara motiv, mancare nu vrea caci nu mai mananca noaptea, apa bea putina dar nu-i trece plansul, suzeta nu-i mai ajunge etc. Cu fetita cea mare nu am avut nici o problema cand i-au aparut dintisorii... Dar chiar si iritatia la fundulet tot de la dinti sa fie? Voi incerca sa cumpar maine Bepanthen si alifia de galbenele, poate-poate... De tinut la aer m-am gandit si eu, dar nu o pot lasa asa mai mult de 5 minute, caci mi-e frica sa nu-i fie frig, e totusi iarna si -20 grade afara, desi in casa sunt vreo 22, dar ...
De spalat o spal imediat ce o vad ca a facut caca, m-a exasperat cu cei 7-8 pampersi pe care ii folosesc pe zi. Si cand ma gandesc ca de la 15 zile la 4 luni a facut numai cu supozitor si f. tare, de eram disperata in alt sens, dar foloseam 2 pampersi doar, unul ziua si unul noaptea (caca nu facea decat cand ii puneam eu supozitorul, iar de la pipi nu era prea uda, caci Pampersii erau mai de calitate atunci, si nu a avut niciodata nici o iritatie!).
Mersi pt. raspunsurile voastre si pupici la bebelusi,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

laura,
bepanthen este cu galbenele, deci nu ai nevoie de doua creme!!
si eu il folosesc cu succes, chiar asta seara a fost nevoie.
22 grade sunt si la noi in camera, nu ii este frig, nu-ti fie teama, pune-i sosetute groase in picioruse si eventual pe pat(aseaza pe pat ceva sa nu ude) si jucati-va putin, sa vezi ce se incalzeste!!
crede-ma, aerul este un remediu foarte bun, dar daca ai retineri, mai bine nu!
pupicei pe poponetul iritat si sa se faca repejor bine!
PS: apar dintisorii in mod sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cu 22 grade in casa nu ar trebui sa-ti faci probleme. La noi singurul remediu era aerul, cat mai mult cu funduletul gol. Pune-i multe pelincute sub fundulet si stai cu ochii pe ea sa le schimbi cand face ceva si atat. Eu am tinut-o pe Andra si 1 ora cu fundul gol la 21-22 grade. Sanatate multa!
PS: daca vede cineva cate creme am pt fundulet cu/fara galbenele zice ca am innebunit, dar sunt nefolosite. Intotdeauna am vrut sa am ceva "la nevoie" dar cand a fost cazul am preferat "nudul"

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Al meu bebel a avut si el probleme cu eritemul fesier citeva luni dupa nastere ,asta din cauza ca avea scaune foarte ....dese si degeaba ii dadeam cu crema ,ca nu -i trecea.
Spal-o cu apa calduta si fara sapun si las-o citva timp cu funduletul liber .

Mergi la inceput