Jocul cu cartea (4)
Raspunsuri - Pagina 9
lilanda spune:
Era vorba de "Acompaniatoarea" de Nina Berberova!!!
Alta:
Un tinar handicapat fizic a fost crescut de o matusa si un unchi. Pleaca la Paris sa studieze pictura, dar isi da seama ca nu are vocatie. Se intoarce la Londra, unde se apuca de studiat medicina. Aici insa cunoaste o tinara, alaturi de care incepe o relatie dureroasa, complicata, dificila. Tinara nu-l iubeste si, in cele din urma, il paraseste.
pozulici
danais spune:
Povestea spumoasa a unui intelectual de vreo 50 de ani din Chicago, chinuit de doua femei (fosta sotie si actuala tanara iubita), caruia un prieten scriitor ii lasa mostenire un cadou special. Apar in scena si indivizi dubiosi, din lumea interlopa, din clanurile mafiote, etc.
lilanda spune:
Danais...daca vorbesti de "Darul lui Humboldt" sa stii ca a mai fost si, in cazul asta, e rost sa pui alta!!!
pozulici
lilanda spune:
qsar ne promite un rezumat si la Jocul cu carte...dar asta dupa ce termina rezumatul de la jocul cu filme :-) Q, daca ai nevoie de o mina de ajutor, ma ofer, ca pe-aici asa mai ploooua!!!
pozulici
qsar spune:
Rezumatul la jocul cu filmele este aproape gata. Au mai ramas numai cele de la partea a 6-a... ca deh! a mers mai usor cu filmele :)). Daca vrei sa faci rezumatul la jocul cu carte, si pupaturile de rigoare. Multumesc ca te-ai oferit. Astea sunt link-urile:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27523" target="_blank">Jocuri cu carte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29314" target="_blank">Jocuri cu carte (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29993" target="_blank">Jocul cu Cartea (partea a 3-a)
Q
danais spune:
Mea culpa! Intr-adevar era Darul lui Humboldt. Ma duc sa studiez capitolele anterioare, sa nu repet greseala.
Sorry, revin curand.
Daniela
qsar spune:
Nu cred ca ar trebui sa impunem ca o carte (sau un film) care au mai fost in joc sa nu mai poate fi "jucate"... mie chiar imi place sa descopar unghiuri diferite ale unei aceleiasi carti, functie de cititor. Si jocul devine chiar mai interesant. Parerea mea.
Q
Si acum aveti la dispozitie si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31238" target="_blank">Jocul cu cartea - rezumat
Multumesc lilanda,