Jocul cu cartea (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrada spune:
nu llaura, tabloul e altul si cartea vorbeste si de narcisism...
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Andrada spune:
tabloul e cu lupta Arhanghelului Gabriel si in carte se mai vorbeste despre homosexualitate (eroul incearca sa se indragosteasca de o femeie dar esueaza)
A
Andrada spune:
Scuzare de o mie de ori! Am incurcat tablourile oops.
Tabloul era cu sfintul Sebastian strapuns de sageti (nu's de ce eu mi-aminteam de arhanghel...).
Mea culpa!
Iar autorul e unul dintre cei mai sensibili scriitori ever forever (s-a sinucis strigind: "traiasca imparatul",
A
Andrada spune:
corrrect laurel!
A
PS zi si tu de nu e tipul groaznic de misto!
Laura _Oprescu spune:
cartea este considerata de critici a fi capodopera sec.XX.... dragostea este tema cartii...
Laura _Oprescu spune:
scuze ca am intrat direct in alta ghicitoare...imi propusesem sa mai scriu dar am trimis fara sa realizez...
Ps da, Anda....si mie imi place mult...
Andrada spune:
ah, si eu am zis ca eu l-am descoperit
intr-o seara la televizor eram pe televiziunea publica si cinta unul tinar la pian incredibil (alb-negru inregistrarea), am ramas amindoi muti, spre sfirsit ii zic lu' sotzamiu, uite mei si p-astia nu-i descopera nime'. Cind s-a terminat apare jos scris Arthur Rubinstein intr-o inregistrare din tineretze...la care sotzu:ei vezi ai mina!
A
Laura _Oprescu spune:
Andaaaaaaaaa, stiu ca am gresit si am dus lumea in eroare....dar in mesajul meu trecusem la alt indiciu ptr alta carte...scuzeeeee