Cartierul H. Coanda
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Imi amintesc ca la vremea respectiva mult am plans ca n-am contractat si noi o casuta acolo (am fost in concediu in perioada respectiva si n-am stiut nimic de inscrieri, bonitate, etc). Am umblat ulterior, dupa incheierea listelor, dar degeaba. Avem 2 prieteni (doua familii separate, independente una de alta) care au fost inscrisi. N-as putea sa-ti dau prea multe detalii, dar unii deja au renuntat la contract iar a doua pereche se lupta din rasputeri sa "scape" de el.
Nu stiu daca merita sa te-ncrezi in ANL...
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Pegasis spune:
Anuntul de azi, de pe site-ul ANL
http://www.anl.ro/afisanunt.anl?aid=21&pagina=
si pt cine n-a citit inca
http://www.bloombiz.ro/articol_47077.html
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
madadum spune:
eu nu cred ca
este chiar atat de negru. in ansamblul de case facut de anl in str vitioara (zona salajan) locuiesc arhitectul sef al sectorului 3, nicu alifantis si alte cateva vedete/vipuri. am colegi care s-au mutat in casele facute cu anl la fabrica de caramida. au lasat in urma 2 ani destul de agitati insa acum sint super incantati de alegerea facuta. noi nu avem o urgenta locativa in momentul de fata, stam f bine in 4 camere, cu un copil, pe decebal, asa ca daca termin casa cu anl in 3 ani (asa cum estimam noi) ar fi ok.
crezi ca daca construiesti in regie proprie este mai simplu. prietenii nostri au casa in pipera si de cate ori ploua pleaca de acasa in cizme de cauciuc si se schimba la drumul mare. dupa un an de-abia au reusit toti vecinii sa stranga bani sa-si asfalteze drumeagul.
ma astept la multe batai de cap, insa stiu de la inceput ce vecini voi avea si ce case isi vor face. sigur nu ma voi trezi cu un bloc langa mine. avem si noi nelinistile noastre insa in ultimele 3 luni, de cand am inceput sa caut si altceva (si cand am constatat ca ne mai lipseste un zero in coada!), mi-a devenit tot mai clar ca pentru noi asta este solutia.
nu as vrea sa ma transfor in avocatul anl. noi insa am ales soltuia asta.
mada
bibi spune:
Mada te invidiez pentru situatia ta. Pentru mine ANL e un pic mai bine in sensul ca de la 2 camere vreau sa ma mut la numai 3. Practic casa despre care vorbesc este cea mai modesta dar si in conditiile astea efortul pentru noi este fantastic. Practic numai sufletul nu mi-l vand in rest...contractez datorii din care numai noi stim cum o sa iesim si in plus, trebuie sa ne inghesuim in continuare in 2 camere pana cine stie cand in 2007.
Bibi si
David
A_Iulia spune:
Bibi, pai ai grija in cazul asta sa nu ajunga ulterior pretul casei mult mai mare decat ti-ai propus. Prietenii mei au renuntat; spuneau ca de la 70 de mii au ajuns cu pretul pe la 150 de mii. Plus problema drumurilor de acces; intr-adevar nu s-a luat in considerare ca ar trebui sa treaca prin curtile oamenilor; deci acestie trebuie desproprietariti...alte costuri...sa nu mai zicem ca proiectul initial s-a facut pe baza unor estimari, in realitate vor fi alte costuri. Imi arde si mie buza dupa o casa dar parca mi-e frica sa ma bag in asa ceva, inca mai caut dar ceva gata construit.
Dar voi vad ca sunteti curajoase rau!...Sa dea Domnul sa iasa bine si sa le termine repede!
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
CristinaT spune:
eu nu cred ca poate sa mai fie ceva gratis in ziua de azi... parerea mea
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
bibi spune:
quote:Zau ca nu inteleg cum. Bun, vrei un anumit finisaj, platesti. Vrei garaj, terasa, etc, platesti. Dar totusi ma indoiesc ca uintre pretul estimat si pretul real la dotari standard sa existe diferente atat de mari.
Prietenii mei au renuntat; spuneau ca de la 70 de mii au ajuns cu pretul pe la 150 de mii.
Poti sa-i mai intrebi una alta pe prietenii tai?
Bibi si
David
madadum spune:
eu ma astept ca de la cei 80.000 care sint acum pe deviz sa ajung pe la max 100.000 pentru ca cel mai probabil voi vrea finisaje de o calitate superioara celor propuse de ei (in acest caz, materialele lor se scad si-ti cumperi tu ce-ti place). sint convinsa ca poti ajunge la foarte mult daca vrei tot felul de smecherii. numai gradina ai putea sa o amenajezi cu cateva mii bune. colegii mei care si-au facut casele la fabrica de caramida, au ajuns de la 70 la 100 mii, in conditiile in care au facut modificari majore la proiectul initial nu doar finisaje (amenajare mansarda pentru locuit in loc de pod, garaj, subsol). dar foarte bine poti ramane pe finisajele/centrala si alte cele propuse de ei (daca esti la limita cu bigetul)
mada