Cartierul H. Coanda

Cartierul H. Coanda | Autor: bibi

Link direct la acest mesaj

Stiu ca acum ceva vreme s-a discutat un subiect legat de contractarea prin ANL. Printre membrii comunitatii DC erau cativa care contractasera deja cu ANL pentru cartierul H. Coanda si acum ma intereseaza ce se intampla cu acest cartier. Care este stadiul lucrarilor, asta in cazul in care au fost incepute, care sunt intarzierile, termen de finalizare, calitatea lucrarilor, barfe, smenuri, susanele, zvonurile, etc.
Ma intereseaza pentru ca as avea posibilitatea sa contractez construirea unei case in locul unei cunostinte care, din cauza scepticismului a hotarat sa se retraga.
Ma puteti ajuta?!? Plizzzz!!!!

Bibi si David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

noi insistam sa ne facm casa in coanda.momentan am semnat contractul de mandat si asteptam sa ne iasa inscrierea la judecatorie pentru a semna contractul de constructie si contractul de credit (care taman ce ni s-a aprobat sapt trecuta)
noi sintem optimisti si credem ca o sa iasa ceva dragut, insa este mai greu pana se urnesc si incep sa sape.
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
noi sintem optimisti si credem ca o sa iasa ceva dragut, insa este mai greu pana se urnesc si incep sa sape.

Asta e stresul meu. Proiectul asta are o intarziere foarte mare. Termenul de finalizare vehiculat este primavara lui 2007.
Apoi am inteles ca sunt ptobleme cu utilitatile care cica trebuiau puse la dispozitie de Consiliul Local al comunei Voluntari, dar in bugetul acestuia bate vantul.

Mai astept si alte impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Bibi, ti-am trimis PM.

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Mada, ce vi s-a aprobat saptamina trecuta? Contractul de credit sau ala de constructie?
Multam'

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

A fost un reportaj acum cateva zile la Pro TV sau Prima-nu mai stiu exact- despre acest cartier. Au spus ca nu a inceput nici o lucrare , cu toate ca termenul de finalizare era undeva in anul 2007. Singurii care au facut ceva ar fi cei de la Electrica , mai exact cica incepusera sa sape santurile pt cablurile electrice. In rest doar balarii ...

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

creditul mi s-a aprobat. eu lucrez in banca si era o problema cu limita fondurilor ce se pot acorda angajatilor. acum astept oferta ferma de finantare cu care vom semna contractul de constructie dupa ce se face inscrierea la judecatorie.

din cate stiu eu, primaria S1 va face utilitatile si primaria voluntari va face drumurile. pe site-ul primariei S1 este publicata HG sau ordonanta (sau ce-o fi) prin care se aloca fonduri acestor lucrari. acum ideea este ca daca ti-ai lua teren pe camp, nu mai vine nici o primarie sa-ti faca nimic si trebuie sa scoti tu banu'. in varianta asta avem o sansa sa faca ei ceva. daca s-or construi 1000 de case acolo, s-or face si utilitatile... cred io

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

In revista Capital de acum 2 saptamani era un articol pe tema asta.Nu suna deloc incurajator.Ziceau (printre altele) ca vor fi probleme cu drumurile de acces : unul din ele ar trece pe un teren al lui Gigi Becali si trebuie negociat cu el....,iat altul prin curtea nu stiu carei intreprinderi.In plus nu e clar cum stau lucrurile cu cadastrul....si multe alte balarii.Poate faci rost de ziar,ca era un articol destul de amplu si documentat.

Jasmine
27 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Poate faci rost de ziar,ca era un articol destul de amplu si documentat.

Jasmine
27 saptamani

citit si ras-citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
din cate stiu eu, primaria S1 va face utilitatile si primaria voluntari va face drumurile. pe site-ul primariei S1 este publicata HG sau ordonanta (sau ce-o fi) prin care se aloca fonduri acestor lucrari. acum ideea este ca daca ti-ai lua teren pe camp, nu mai vine nici o primarie sa-ti faca nimic si trebuie sa scoti tu banu'. in varianta asta avem o sansa sa faca ei ceva. daca s-or construi 1000 de case acolo, s-or face si utilitatile... cred io

Cum sa fac sa fiu si eu asa optimista, ca daca ma pune necuratu sa citesc si Capitalul sigur ma las de proiecte ambitioase

Bibi si David

Mergi la inceput

foarte simplu

incepi sa cauti casa sau teren, in buc sau imprejurimi si te "potolesti" rapid la ce preturi sint. cand le spun celor de la agentii ca vreau sa ma incadrez intr-o suta de mii mai ca-mi inchid telefonul! la anl de bine de rau ai terenul pe gratis (cam 400mp)pe care altfel ai da min 20.000eur, bani pe care in schimb ii dai la avans. articolul din capital mie nu mi-a spus nimic nou. ba chiar sper sa fie mai multe, poate se misca mai repede

mada

Mergi la inceput