Atena 2004
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Mey, io sper sa cada Khorkina aia, sper ca a cazut macar putinel:)) Nu pot sa o sufaaar! Si prietenele noastre americancele, sa cada si ele nitelush acu' macar la final, sa luam si noi aur, las' ca ei o sa ia destule medalii la alte sporturi, asta e al nostruuu:))
ruxij
ruxij spune:
Bey, n-au cazut americancele ptiu!
Suntem la sol si noi si americancele, acu' poa' sa le favorizeze arbitrele. Sper sa iasa de pe covor americancele!:)))![]()
ruxij
liliana csaki spune:
Acum suntem pe primul loc, urmeaza solul.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
lai spune:
Nici astia n-arata - sau cel putin nu pe canalele pe care le prind eu. Cica diseara la 8pm (pacific time) pe NBC.. Asa ca deocamdata ma chiombesc si eu pe internet.
Lai
Claudelu spune:
Mai avem solul, dar sincer mi-e frica...
DOAMNE AJUTA SA FIE BINE!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
katy spune:
fetelor ce se mai intampla la gimnastica.Eu urmaresc pe eurosport si nu imi vine sa cred ce citesc:"A lot of judging discrepancies. American Carly Patterson scores a surprising 9.612 on the beam after a huge balance break and a giant step on her dismount landing."(imi cer scuze ca nu traduc dar fetele din Romania cred ca stiu despre ce e vorba).
Katy
Alina spune:
Mai avem solul.Ma enerveaza la culme comentatorul german de pe Eurosport,tine cu americanicele mult de tot:(((
Lasa ca le "batem" acusica:)
Lol,Ruxij.Nici noua nu ne place Horchina,sotul zice ca are figura de agent KGB,eu zic ca-i ca are privire de vulpoaica:)
Alina
ruxij spune:
Mey Katy, nu venisi azi la cafele:))
Auzi, uita-te pe www.onlinesport.ro si vezi acolo exact ce se intampla (adica citesti)
ruxij