Atena 2004

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Incep sa ma enervez!!! Ce note mici am luat la paralele, nu-i adevarat!!! Si totusi fetele au facut frumos si bine!!!Din nou nedreptati fata de gimnastele noaste!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

FARA RAUTATE ,DAR VOI VEDETI,RUSOAICELE SI MAI ALES ROMANCELE SUNT DEPUNCTATE SISTEMATIC,IN FAVOAREA AMERICANCELOR.R U S I N E ARBITRAJULUI.PACAT ,SI INCEPUSE ASA DE BINE OLIMPIADA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce se mai intampla? Paralelele sunt aparatul nostru cel mai slab, poate recuperam la celelalte trei.
Mai ziceti ce mai vedeti, va rooog!

ruxij

Mergi la inceput

Note luate:
PARALELE:
9.180 - Oana Ban
9.387 - Mona Rosu
9.562 - Dana Sofronie

BARNA:
9.512 -Oana Ban
9.686 - Alexandra ...
9.762 - Catalina Ponor

Imi pare rau ca nu stiu exact notele de la sarituri, nu m-a lasat piticotul meu sa fiu atenta...Se pare ca am revenit pe prima pozitie!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Ma enerveaza Khorkina (sper ca am scris bine) aia......Hai ca i-au facut-o arbitrele 9,4si ceva
Imi cer scuze pentru rautati dar nu ma pot abtine

Uite acum chinezoaica era sa cada

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pe onlinesport.ro (ciuf a postat link-ul) pun in timp real informatii cu ce se intampla la gimnastica. (de pe pagina principala intra pe 'live: gimnastica' si apoi tot da refresh)

Fetelor si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ati scris voi de Camelia Potec, eu n-am apucat sa vad nici cursa, nici premierea, doar ce-ati scris voi si i-am vazut poza pe o pagina de web, si mi s-a facut pielea de gaina. Bravo, Camelia! Bravo, Romania!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sint plina de nervi!Ce note mizerabile au luat fetele noastre!Si au facut fara greseala!Sa speram ca in continuare recuperam!
Hai Romania!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

La sarituri (care a fost primul aparat pentru Romania, in urma caruia eram pe locul intai in clasamentul provizoriu) notele au fost:

Dana Sofronie 9.400
Catalina Ponor 9.412
Monica Rosu 9.625

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Incredibil!!!Astia nu ne arata nimic!!! Arata numai fotbal feminin si hochei pe iarba,fire-ar iarba de ras!!! Is super nervuasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

este clar.arbitrele le prefera pe americance.a facut-o "de oaie" arbitra olandeza.
fara rautate dar se vede "din avion" cum americancele nu se ridica la nivelul gimnastelor romance.iar sala este plina de americani si aplauzele influienteaza arbitrajul.

Mergi la inceput