Atena 2004
Raspunsuri - Pagina 6
Claudelu spune:
Incep sa ma enervez!!! Ce note mici am luat la paralele, nu-i adevarat!!!

Si totusi fetele au facut frumos si bine!!!Din nou nedreptati fata de gimnastele noaste!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
liviujuristul spune:
FARA RAUTATE ,DAR VOI VEDETI,RUSOAICELE SI MAI ALES ROMANCELE SUNT DEPUNCTATE SISTEMATIC,IN FAVOAREA AMERICANCELOR.R U S I N E ARBITRAJULUI.PACAT ,SI INCEPUSE ASA DE BINE OLIMPIADA.
ruxij spune:
Ce se mai intampla? Paralelele sunt aparatul nostru cel mai slab, poate recuperam la celelalte trei.
Mai ziceti ce mai vedeti, va rooog!
ruxij
Claudelu spune:
Note luate:
PARALELE:
9.180 - Oana Ban
9.387 - Mona Rosu
9.562 - Dana Sofronie
BARNA:
9.512 -Oana Ban
9.686 - Alexandra ...
9.762 - Catalina Ponor
Imi pare rau ca nu stiu exact notele de la sarituri, nu m-a lasat piticotul meu sa fiu atenta...Se pare ca am revenit pe prima pozitie!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Claudelu spune:
Ma enerveaza Khorkina (sper ca am scris bine) aia...
...Hai ca i-au facut-o arbitrele 9,4si ceva![]()
Imi cer scuze pentru rautati dar nu ma pot abtine![]()
Uite acum chinezoaica era sa cada![]()

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
Pagina personala DC
lai spune:
Pe onlinesport.ro (ciuf a postat link-ul) pun in timp real informatii cu ce se intampla la gimnastica. (de pe pagina principala intra pe 'live: gimnastica' si apoi tot da refresh)
Fetelor si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ati scris voi de Camelia Potec, eu n-am apucat sa vad nici cursa, nici premierea, doar ce-ati scris voi si i-am vazut poza pe o pagina de web, si mi s-a facut pielea de gaina. Bravo, Camelia! Bravo, Romania! 
Lai
Rayuela spune:
Sint plina de nervi!Ce note mizerabile au luat fetele noastre!

Si au facut fara greseala!Sa speram ca in continuare recuperam!
Hai Romania!

Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
lai spune:
La sarituri (care a fost primul aparat pentru Romania, in urma caruia eram pe locul intai in clasamentul provizoriu) notele au fost:
Dana Sofronie 9.400
Catalina Ponor 9.412
Monica Rosu 9.625
Lai
Lauraa spune:
Incredibil!!!Astia nu ne arata nimic!!! 
Arata numai fotbal feminin si hochei pe iarba,fire-ar iarba de ras!!! Is super nervuasa!
liviujuristul spune:
este clar.arbitrele le prefera pe americance.a facut-o "de oaie" arbitra olandeza.
fara rautate dar se vede "din avion" cum americancele nu se ridica la nivelul gimnastelor romance.iar sala este plina de americani si aplauzele influienteaza arbitrajul.