Atena 2004
Raspunsuri - Pagina 4
ralucami spune:
Superba prestatia baietilor din echipa de gimnastica!
Aseara am urmarit olimpiada cu telefonul la ureche
: eu eram suportera baietilor nostri si barbate-meu traia cu intensitate emotiile alaturi de echipa japoneza. Nu imi pare rau ca nu am luat o medalie de aur, consider ca este destul de stralucitoare si frumoasa si medalia de bronz pe care am primit-o. Este totusi un mare pas in gimnastica masculina. Persiunea si stresul de la sfarsit si-au pus amprenta si pe membrii fara prea multa experienta din echipa noastra. Dar nu putem contesta miile de ore de munca din spatele olimpiadei. Bravo baieti si sa stiti ca sufletul meu a fost alaturi de voi in fiecare clipa!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Claudelu spune:
Fetelor, ma uit la reluari si am aceleasi emotii ca si aseara...superba saritura lui Dragulescu...9.825...Sa de-a D-zeu sa luam multe medalii de aur la aparate si la individual!!!
Si sa le uram fetelor MULTA MULTA BAFTA!!! SUNTEM ALATURI DE VOI CU TRUP SI SUFLET!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
sunshine spune:
http://corporate.gettyimages.com/athens2004/index.aspx?camefrom=creativelid
Interesant as zice eu :).
liviujuristul spune:
salut
bravo ,bravo,bravo ptr.baietii gimnasticii;au adus prima medalie olimpica.prima medalie olimpica ptr.baietii romani din istoria gim.
in aceasta seara este randul fetelor.
miercuri seara avem fotbal:ROMANIA-FINLANDA,ptr.calificari campionatul mondial.
dar sa nu uitam mai avem sanse si la natatie.bafta.
pacat mare pacat ptr.scrima baieti.sa speram la fete.tot fetele duc greul.
ROMANIA locul 31 in clasamentul pe medalii,sa speram ca vom urca in clasament.
succes lotului sportiv roman.
Irimell spune:
Stie cineva la ce ora sint asta seara probele de gimnastica feminina?
Numai bine,
Irimell
ciuf spune:
la 9 asta-seara. Cel putin asa scria pe onlinesport.ro, daca nu ma insel.
Eu sper sa apuc sa vad gimnastele deseara, bag de seama ca numai asa vedem cate ceva cand sunt in competitie cu USA. Altfel, mai putin avem parte de "luxul" asta. Ca sa nu mai zic, ca la gala au aratat foarte putin romanii si comentarii saracute, ca se grabeau sa bage reclame.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Claudelu spune:

BRAVO BRAVO, Camelie Potec!!!!
Am castigat prima medalie aurita la inot!!!!
Parca nu e adevarat!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
saphir spune:

Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Claudelu spune:
Acum e festivitatea de premiera!!!
Parca e un vis sa aud cantandu-se imnul national!!!Doamne ce bine ma simt!!! Sunt mandra de ea!!!!Ma credeti, mi-au dat lacrimile de bucurie

Doamne, ce frumoasa e!!!!

Sa le timen pumnii fetelor la gimnastica!!!!!!
P.S: Acum incepe scrima, unde avem sanse pentru o alta medalie!!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
Pagina personala DC