Atena 2004
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Chiar daca va voi duce la exasperare...

Eu sunt in culmea fericirii pentru ceea ce au realizat baietii in seara asta!!! Desigur, cred ca puteau si mai mult, dar sunt si ei oameni si pot gresi!!!
Trebuie sa-i felicit si pe japonezi ca, intradevar, au dat clasa la bara!!!
Abia astept sa le vedem si pe fete!!!
Pentru mine gimnastica este sport de suflet...am facut cativa ani buni gimnastica de performanta
(nu ca acum s-ar vedea![]()
), am avut o accidentare destul de grava si mi-a fost ffffffffff frica sa ma mai apropii de aparate...Efectiv traiesc cand ma uit la gimnastica!!!
Gata, va las ca v-am innebunit deja

P.S: Daca maine fetele castiga, ma imbat de fericire!!!

Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
Sabina spune:
Te inteleg, eu n-am facut gimnastica, dar ma uit de la 5 ani!Imi place la nebunie. Si eu sper sa castige fetele!
Sabina & Sofia Galagia
iren spune:
Mey, nu ma intelegeti gresit, si eu sint mindra ca urca pe podium, dar ma oftic pentru ca exact la ultimul aparat am picat urit, si la propriu, si la figurat, ca pina atunci eram in fruntea clasamentului...sincer, mi s-a parut ca Urzica merita o nota nitel mai mare decit cea care i-a fost acordata la bara...de-aia ma oftic!
Felicitari baietilor si mult noroc miine fetelor!
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
Sabina spune:
Din pacate romanii erau in frunte la nici o zecime, si ceilalti 2 n-ar fi luat oricum notele japonezilor, chiar daca nu cadeau.Avansul a fost prea mic si concursul f tare!
Sabina & Sofia Galagia
iren spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Din pacate romanii erau in frunte la nici o zecime, si ceilalti 2 n-ar fi luat oricum notele japonezilor, chiar daca nu cadeau.Avansul a fost prea mic si concursul f tare!
Sabina & Sofia Galagia
Stiu, da tot ma oftic!
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
Claudelu spune:
Urzica a luat o nota cam micuta, dar nu mi s-a parut corect ca romanasul nostru (uite ca-mi scapa numele, ceva cu S...
) daca a cazut si a avut ambitie sa-si reia exercitiul a luat numai 8,9, iar chinezul care cazuse mult mai rau si a facut mult mai multe greseli a luat 9,125

...
E adevarat ca puteam mult mai mult, e adevarat si trebuie sa recunoastem ca la bara atat americanii cat si japonezii au fost deasupra noastra!!!
Poate la urmatoarea Olimpiada sa aratam cine e mai bun!!!![]()
Iren, stai linistita ca si eu sunt putin ofticata, dar iau partea pozitiva a lucrurilor
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
iren spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
[b][font=Comic Sans MS][navy]Urzica a luat o nota cam micuta, dar nu mi s-a parut corect ca romanasul nostru (uite ca-mi scapa numele, ceva cu S...) daca a cazut si a avut ambitie sa-si reia exercitiul a luat numai 8,9, iar chinezul care cazuse mult mai rau si a facut mult mai multe greseli a luat 9,125
...
Ei, pai vezi de ce ma oftic? Daca nu era regulamentul ala care zice ceva de antirasism, ziceam io vreo doo
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
DARAEL spune:
BRAVO BAIETI !
BRAVO, BRAVO, BRAVO !
Atata bucurie de mult nu am simtit – mi s-a umflat pipota ca biscuitele-n ceai de atata mandrie. Si nu s-a dezumflat inca
!!!
Cum vad ca unii se gandesc la aur, nu pot sa nu spun si eu ca era frumos, car parca asta e doar prima tresarire a gandului, a mintii mele pervertita de actuala civilizatie de a fi cel mai bun in sensul de a-l intrece pe vecinul...
Totusi, daca stam si ne gandim un pic, nu putem sa nu spunem sincer si un „bravo” baietilor chinezi, si celor rusi si tuturor celor care nu au ajuns in finala. Si spun aceasta sincer si fara nici o pasiune, gandindu-ma la miile de ore pe care le-au sacrificat pentru a ajunge la acest nivel si poate doar cei ce au incercat macar o data sa stea pe inele de exemplu, pot sa atinga macar un pic cu gandul acest efort.
Caci asa vad eu aceasta competitie si sportul in general: o intrecere nu cu ceilalti sportivi, nu cu arbitrajul, ci doar cu propriile limite. Si fiecare stradanie este deja o victorie. Si fiecare cred ca este castigator, prin chiar faptul de a incerca sa se autodepaseasca.
Gata, am fugit
(ce pacat ca fuga pe testoasa nu este la Olimpiada
!!!)
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004) 
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
ionela-roxana spune:
FELICITARI BAIETILOR!
As mintii daca as spune ca nu speram la mai mult,ca nu m-am suparat cand ai nostrii au ratat,dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul.
Sa vazut clar la Marius Dragulescu si la Urzica experienta.Mi-a placut la nebunie evolutia lui Urzica la toate aparatele!
Un gimnast cu o tinuta impecabila!
Sa vedem in seara aceasta poate vom auzii imnul tarii noastre !
DOAMNE AJUTA!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
lumit spune:
Felicitari baietilor!

Asa de rau mi-a parut cand ai nostri au zbarcit-o in final...dar m-am ofticat mai tare cand am vazut ce mult l-au depunctat pe romanul care a cazut de pe bara!Chinezul a primit mai mult desi facuse si el cunostinta cu podeaua.Cred ca i-au dat mai mult de mila,ca sa nu-l faca ai lui friptura,cu o lingura de orez alaturi...
Japonezii-jos palaria la bara!
Tinem pumnii fetelor deseara!Bafta multa!!!