Despre ultima oara cand vorbim cu cei dragi...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am plecat acum 17 zile din tara si tatl meu, un om tinar, in putere era ok. Facuse un control de rutina si nimic nu parea a anunta o catastrofa. Tot in cea zi i s-a furat portofelul cu buletin cu tot. Noi am avut o discutie referitoare la intoarcerea mea definitiva in tara......Totul parea ok. Am sunat miercuri acasa si am ramas socata. Tata nu se simtea bine. L-a dus mama la spital si i s-a pus primul diagnostic: semipareza pe partea dreapta. Doar isi tiraste usor piciorul drept, in rest e constient, nu are gura strimba, nu are nimic la mina dreapta. Apoi, a fost trimis la sp. 9 sa i se faca o tomografie. Lui i s-a spus ca are 5 cheaguri operabile, pt ca mai tarziu, dupa ce dr. s-a mai consultat cu inca cineva sa i se spuna mamei ca are 5 metastaze neoperabile si sa se intoarca cu el in orasul de unde veneau sa i se dea acolo tratamentul. Nimic mai mult. Filmul tomografic a ramas la spital. Tata a aflat aseara de presupunerea noastra, ca ar avea cancer. Pb e ca nimeni nu i-a facut nici o investigatie, si pina miercuri cind speram ca cineva de la sp. Fundeni se va uita la el, traim un adevarat cosmar. Am sunat azi acasa si am cerut sa vorbesc cu el. Prima data m-a refuzat, api intrebind-o pe mama daca el e cumva suparat pe mine, a venit la telefon. Slabit, suferind, plingind. Nua vrut ca eu si sora mea sa stim ceva. Eu am multe pb cu divortul si vroia sa nu ne mai impovareze. L-am asigurat ca incercam sa-l ducem la cei mai buni doctori si sa vedem de fapt, ce are. M-a mai intrebat "ce face fata?" (adica, singura lui nepotica pe care o vazuse acum 17 zile) si a izbucnit in plins.

Nu pot sa inteleg cum un om in toata puterea, cade deodata. Cum un doctor afirma intai ca sunt cheaguri si apoi vin cu un diagnostic ucigator: metastaza. Cum nimeni nu face nici o investigatie.......

Acum sunam in toate partile si incercam sa vedem ce putem face sa-l ajutam.
Daca cineva ne poate ajuta cu un sfat, o relatie..orice ne este de folos.

Sanatate la toata lumea!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

quote:
Initial creeata de Gabryel

Mama mea nu a fost perfecta. Dar e mama mea...Nu sunt de acord ca mama e cea care te naste. oricine poate naste dar nu oricine poate indeplini acest rol.
_
In fiecare zi ii povestesc lui Dumnezeu planurile mele iar EL...zambeste!

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput