Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by AncaMaria

A mea mandra s-a obisnuit sa fie tinuta in brate, si asta pentru ca eu am tinut-o mai tot timpul din cauza vomitatului... cum o pun jos parca e programata sa vomite...:))) iar eu cand o vad o ridic imediat... asa ca mai tot timpul si-l petrece in brate.... doarme in cele mai desucheate pozitii in brate, dar daca o pun jos zici ca am pus-o pe ace..:)) Astazi mergem si noi la cantarit ca nu mai pot io de nerabdare sa vad daca a mai crescut copilu...

In legatura cu vomitatul, toti doctorii mi-au zis ca daca ia in greutate e totul ok. A mea vomita la fiecare masa de cateva ori... am avut zile cand nu cred ca a tinut nimic in stomacel... Si eu ma pompez ca sa ii dau ei lapte, deci va dati seama ce frustrant e sa petreci jumate din zi mulgandu-te ca apoi sa dea copilu toata "munca" ta afara... In fine, acum am inceput sa ii suplimentez cu formula, pentru ca de cateva ori am ramas fara provizii.

Va las ca s-a trezit,
Anca

Haleluia Ancutzo ca si io ma simtz ca o vaka trista. Mulg juma de zi ca sa strice Catrina in juma de minut :-))))))))) Asa exact cind o pun la somn se apuca sa debordeze, egal daca am tinut-o in brate zece minute sau doua ceasuri:P
Doarme in brate de zici c-am scos-o de pa mineca...iar in pat zici ca e omu rau care-i pune ardei iute in fund :-) (aaaaaaaa Omu rau e cel care-i fura pe suzi si biberonu'...e o scandalagioaica cind pierde pe suzi de numa') Ziua ma terorizeaza cu tinutu' in brate noroc ca noaptea doarme, sa nu-i fie de deoki. Azi noapte dormi 7 ore. Ca un om mare:-) Catrina isi tine capuuuuuuuuuuu'!!! O tin in brate si-si iteste capu' peste tot sa studieze camerele. Cand o mai car cu mine prin bucatarie observa ca e o camera noua si studiaza la greu "designul":-) Si skimbam si noi numaru' la pampersi ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

MARINA SI MONICA.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Monica si la noi la fel: indiferent de ora la care facem baita de seara ora de culcare e 12 sau 1, in functie de cat de mult vrea mami si tati sa doarma: sunt ff obositi atunci e ora 1, sunt mai relaxati, atunci e 12

Ieri am avut un program de cosmar: am dormit cate o ra, max o oara jumate si in timpul treaz am supt continuu... ca urmare mami are acum 2 tzatze diforme: una mai mare (cu umplere rapida), tuguiata si umflata si un mai mica, atarnata dar isi face treaba. Aia mai mica e de regula tzatza de somn, adeca are somnifer in ea ca atunci cand ne conectam la ea adormim instantaneu...
Daca mnealui a adormit si mami pleaca 10 minute din camera ne trezim... Vorba lui tati: cumparam o papusa sau un urs mare si il lasam pe post de surogat de mami!!

Hai sa avem o zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Marina, multumesc! O sa ma caut pe la farmacii. Sa vedem daca sunt in stare sa o rezolv...:)

Papa, s-a facut mare Catrinel...:)
Asta cu furat-u de suzeta am experimentat-o aseara...Pe la 12 juma din noapte ii fixez suzeta. Tzocaie ea cu spor ca bebelusul din "familia Simpson" la inceput, dupa care ritmul incetineste si ochii se inchid...mai mult, mai mult...eu ma pun in pat...oftez ca omul dupa o zi grea...In momentul in care inchid okii tzocaiala se opreste si buburuza incepe sa chiraie ca i-au furat ashtia suzeta!...Si o luam de la capat. Si ne-am jucat de-a furatul suzetei pana la unu cand mi-a fost clar ca trebuie sa manance altfel continuam sa ne jucam pana dimineata...hehehe

Cu tzinutul in brate... eu recunosc ca ma lasa shalele!...Si genunchii!...hihihi

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Anda, Bine ai venit! sa ne dai mai multe amanunte despre puiul tau...ca te-am pus in listuta incomplet. (ce este, nume, DPN)

Marcela, Simona, unde sunteti? noi am ramas:))

ieri am vorbit cu Doamna Bibi si e nerabdatoare ca si noi! va transmite salutari.

hai care mai nasteti?

pupici

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Maria, ai ramas responsabila cu listuta? Cum te simti? Mai poti?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu as naste si azi, dar bebelina are treaba... surubareste prin burtica, aseara i-am simtit ambele picioruse prin piele, mi-a tras niste sutulete de mai aveau un pic si ieseau afara
si mai sunt doar doua zile din zodia leului... cred ca vrea sa fie fecioara...
burticute, cum va mai simtiti?
mamici, de cate ori citesc ce scrieti voi ma simt parca mai pregatita sa am grija de bebe

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Dana, vrei un raspins sincer?? nu mai am rabdare!! trec zilele ff greu, nu prea mai am pofta de mancare, de ceva timp ma mai chinuie niste asa-zise contractii... da' mai am pana la depresie, hihihi

mi-e cam aiurea fiindca am termen pana luni. daca nu se declanseaza nasterea...tre' sa merg s-o induca, si nu vreeeau, da' n-am incotro ca ajung la termen depasit.

pe de-o parte zic de s-ar termina mai repede, pe alta parte..dar nu mai sta pe acolo? na, ca nu mai stiu ce vreau....sa inteleg ca am intrat in saptamana "oarba " a nasterii?

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uf, bine v-am regasit !!!!!!!
Inainte de toate, multumesc tuturor pentru gindurile bune, pentru felicitari si LA MULTI ANI pentru toti bebicii care au venit pe lume de cind am lipsit la apel, sa creasca mari si sanatosi si frumosi, sa fie cuminti si sa pape tot !
Noi sintem bine, am sa citesc ce ati mai scris din urma si mai stam de vorba !
Pupici tuturor si am sa rog pe cineva sa modifice si in dreptul baietelului meu - il cheama Andrei Florin, a avut 3680 de grame si 51 cm, apgar 10 si s-a nascut la 10.28 dimineata ! Am sa incerc sa pun si niste poze, sa il vedeti pe grasunul fomist (ca m-a spart realmente de cit maninca !!!!)
Alice si Andrei Florin

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Alice bine ai revenit! cum te simti? asteptam poze cu voinicu' mancacios:)

Marcela, la mine scoate doar cate un picior, dar compenseaza cu funduletul pe partea cealalta... asa ca imi intinde burtica la maxim. Mai rau e cand ma trage de cordon...

ma bate gandul sa ma apuc de nascut zilele astea...cui predau listuta?

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput