Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bine ai venit Anda si nastere usoara. Te asteptam saptamana viitoare cu vesti despre tine si RECLAMA ILEGALA.
Nastere usoara si celorlante burticute, iar voua mamicilor va urez o noapte linistita.Pe maine.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

azi a nascut si Catalina_1 un baietel de 4 kg si 51 cm, prin cezariana la Municipal! Mami si bb sunt bine sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_m spune:

Va multumesc pt urari!
Doamne ajuta la toata lumea!
Da sunt candidata 'ideala' pt cezariana,dar oricum trebuie sa primesc unda verde de la mai marii...
Pe saptamana viitoare,ANDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Bun venit printre noi Anda! Iti dorim nastere usoara si un bebic dulce, frumos, sanatos si mancacios!
Roxi surioara vin cu cea mai mare placere! Cand vine vremea maritisului te-anunt negresit. Pupicim scumpetea de ginerel!!! Tu cum te descurci? Cum te simti?

Va sarut de nani nani! O dupa amiaza placuta turei 3!!!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Buna seara si o noapte buna va doresc.Dupa doua zile mai bunicele cand de fapt e prea obosita urmeaza alte doua de show.Tot cam ca la unele din voi doar ca la noi orele in care nu doarme si trage non stop de suzeta sunt cam 6-8 de nu mai stiu ce sa fac.Am trecut la lapte praf, spuneti-mi si mie voua vi se intampla sa planga si sa se agite cateva minute pana ia biberonul?Cati ml. trebuie sa manance la o masa la 7 saptamani?Folositi apa de la robinet fiarta si racita sau apa plata? Apa plata o mai fierbeti sau doar o incalziti? Nopte buna!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna Mamicute si Burticute,

Burticutele sunt pe ultima suta de metri... ce repede a trecut timpul!! Sa aveti nasteri usoare si bebei mancaciosi si somnorosi!!

Ne aliniem si noi in randul bebeilor care nu prea dorm, macar noaptea mai dormim... din cand in cand...

A mea mandra s-a obisnuit sa fie tinuta in brate, si asta pentru ca eu am tinut-o mai tot timpul din cauza vomitatului... cum o pun jos parca e programata sa vomite...:))) iar eu cand o vad o ridic imediat... asa ca mai tot timpul si-l petrece in brate.... doarme in cele mai desucheate pozitii in brate, dar daca o pun jos zici ca am pus-o pe ace..:)) Astazi mergem si noi la cantarit ca nu mai pot io de nerabdare sa vad daca a mai crescut copilu...

In legatura cu vomitatul, toti doctorii mi-au zis ca daca ia in greutate e totul ok. A mea vomita la fiecare masa de cateva ori... am avut zile cand nu cred ca a tinut nimic in stomacel... Si eu ma pompez ca sa ii dau ei lapte, deci va dati seama ce frustrant e sa petreci jumate din zi mulgandu-te ca apoi sa dea copilu toata "munca" ta afara... In fine, acum am inceput sa ii suplimentez cu formula, pentru ca de cateva ori am ramas fara provizii.

Va las ca s-a trezit,
Anca

Mergi la inceput

Alina,

Plata Izvorul Minunilor doar incalzita. Mitzu la 5 sapt mananca 100-130 ml la o masa din 4 in 4 ore dar dr zice ca si asa e destul...cam 100 ar fi ratia maxima pt 6-7 mese/zi.

Io am avut probleme cu ambii bbei ca sunt fitzosi si nu le plac decat tetinele alea de le pica laptele in gura (le folosesc pe cele de la Nuk). Maria impingea cu limba orice alta tetina iar Mitzu se porceste si toarna pe din laturi cu orice alta tetina si mi-e ciuda de mor ca am spart o carutza de bani pe Avent. Asta poate fi o cauza.
Alta modalitate de a nu urla inainte de masa...pune uscatorul pe el..nu stiu ce masa le place caldura sau zgomotul si se linistesc dupa care papa si ei civilizat. Nici tie nu-ti vine sa mananci nervoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
azi noapte am dormit neintorsi dupa circoteca prelungita de ieri. asa ca ne-am trezit doar la 4.30 si 7.
asa ca acum speram sa urmeze ziua de "liniste".
Anca mama...chiar ca te rupe daca o obisnuiesti doar in brate...ai grija!
Ana soro ...niste lectii de cumintenie ne-ar trebui, ti-am zis! noi ne descurcam relativ bine - noroc ca eu fizic sunt ff bine.
azi am pus-o pe mama de garda si eu ma duc cu tati la niste cumparaturi.
va pupam si va dorim o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata si de la noi!...:)
Anda, bine ai venit si nastere usoara!!

Buburuza mea are ceas!...hihihi
Pana nu s-a facut 1 noaptea nu a adormit!
Mancat din ora in ora, a vomitat de control cat sa trebuiasca sa o schimb, a tzocait 40 ml la 1 fix si a adormit ca secerata! Simpatica foc!...:)

Ochi verzi, circoteca la biberoane face buburuza la greu. Eu am cumparat si din alea care pica de la Nuk, si fiziologice din alea de la Chicco (care au fost cele mai scumpe si s-au stricat primele!!) si din alea de la Farlin. Tot ce am gasit pe la sensiblue. N-are treaba, urla la toate!...:)))
Cand e de mancat linistit cred ca as putea sa-i dau si cu cana...cand e de urlat...nu conteaza!...:)))

Noi folosim apa de la robinet fiarta si racita...

Anca...si noi dormim in brate ca in patut ne inteapa!...:))

Mey, buburuza mai are o schmekerie. Ceva de genul "treziti-va sa ma culc eu!".....Se frichineste in patutz pana ne aude ridicandu-ne si vorbind in soapta...dupa care adoarme!
Asa face si dimineata...daca ma aude mergand prin casa adoarme...daca vreau sa dorm si eu incepe sa scartzaie...:)))
Acum doarme linistita...ca doar m-am trezit eu si nu e pericol sa ne intre hotii in casa!...
Mucii ne chinuie rau..ce sa facem daca buburuza are mama handicapata care nu stie sa demucizeze cum trebuie...

O zi excelenta sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

monica pt demucizat foloseste sterimar si pompitza de clisma pt copii. e o chestie roz la fro 50000 si se gaseste la farmaciile mai vechi.

Mergi la inceput