40, 2 febra, la spital Grigore Alexandr. AJUTOOR
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
Bravo, Andreea.Eu abia acum citesc. bine ca s-a rezolvat.
Sanatate bebeului!
Sabina & Sofia Galagia
ralualexandrei spune:
Ma bucur enorm sa aud ca Vladutz e mai bine.N-am indraznit sa sun de teama sa nu deranjez.Ii multzumesc lui Dumnezeu ca totul e bine.
Andra
mamicaluitheo spune:
Dragele mele,
m-am intalnit azi cu dana, i-am dat injectiile, dar cica medicul ii spusese de lincomicina pe gura. eu una nu am mai auzit de asa ceva , dar ma rog.......
vladut este olecuta mai bine/ cica l-au indopat cu romergan in spital.ce idioti/ doamne ocoliti grigore alexandrescu/ vb serios ca nu-i prima oara cand aud .
ma rog dupa ce ma intorc din concediu o duc la pediatra copiilor mei si la imunoloaga lor sa-i faca neste investigatii complete.
a si era sa uit.vladut e si suspect de mononucleoza infectioasa si primeste rezultatele de-sbia peste fro 10 zile am inteles.
am vrut sa va spun ce am facut.
va pupa andreea si va rog nu ma faceti sa ma simt prost pt. ca mare lucru nu am facut.
stiu ce inseamna sa fi cu puiul in spital , la cate am tras eu cu ei............sper doar ca doamne doamne sa ne vada si sa faca sa nu se mai imbolnaveasca asa nasol atat de des.
va pupa andreea , theo si florin
A_Iulia spune:
Mamicaluitheo, cum adica lincomicina pe gura? Adica capsule?
In cazul asta exista Lincodar - la toate farmaciile Sensiblu, de ex, costa in jur de 150 de mii 16cps.
Asta in cazul in care n-ati rezolvat deja, ca stiu de ce esti in stare.![]()
Felicitari si din partea mea
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
geut spune:
Imi pare rau ca vad abi acum subiectul asta, eu o cunosc pe D-na dr. Mirela Chiru de la Gr. Alexandrescu, o femeie super. Daca mai aveti nevoie, puteti sa apelati la ea cu toata increderea.
danacaltan spune:
Multumesc din suflet, nici nu mai stiu ce sa zic, acum imi vine sa pling.L-au externat pe bb, sa vedem ce-o mai fi.
Sabina spune:
Dana, multa sanatate puiutului!Fa-l bine , sa-l luam pe munte!
un pupic mare de la Sofia pt. Vladut.
Sabina & Sofia Galagia
danacaltan spune:
vLADUT A FACUT FEBRA DIN NOU!DUPA TOATE ANTIBIOTICELE!!!!Mamica lui Teo, nu reusesc sa dau de tine pe mobil, ca sa mergem la pediatrul tau...Daca citesti pe-aici, te rog din suflet, poate ma poti suna.Icerc si un mesaJ PE pm.
Samy spune:
Dana draga,
citesc si parca nu sunt om. Am o verisoara, doctor la Gr. Alexandrescu. Banui ca este aceeasi de care a scris si diana904. O cheama Corina Cilcic. Este o doctorita sufletista si lucreaza de multi ani acolo. Incearca la ea, daca nu dai de mamicaluiTheo. Mobil: 0744.153.269. Doamne fie cu voi si tine-ne la curent!
Amalia