40, 2 febra, la spital Grigore Alexandr. AJUTOOR

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

fetelor sper sa se miste treburile. am dat cateva telefoane, am vb. si cu dana si s-a mai linistit un pic.

revin cu vesti sper ca in vreo ora.

va pupa andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ne rugam pentru voi, draga mea. Nu exista durere mai mare decat sa-ti vezi puisorul bolnav. Multa putere si nu uita ca suntem alaturi de tine.

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

fetelor sper sa se miste treburile. am dat cateva telefoane, am vb. si cu dana si s-a mai linistit un pic.

revin cu vesti sper ca in vreo ora.

va pupa andreea mami lui theo si florin

Andreea, esti grozava!! Ca de obeicei, tu mereu esti pe faza !!! Ai un suflet minunat si un caracter de admirat.
Sa ne tii la curent, da?
Multa sanatate la puiut!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

caulta-l urgent pe domnul doctor Dan Viorel theodor...este pediatru in spital la grigore, este cel care are grija de copilul meu...mi se pare ca este super...nr. de tel:0722.735.437
bafta!sanatete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Andreea, cum se mai simte Vladutz? Eu am vorbit aseara cu Dana, toata noaptea m-am gindit la ei, inteleg ca tu ai vb acum dimineata si ai vesti proaspete.
Dana intreba aseara daca o fi mai bine la Budimex, eu nu am stiut ce sa-i spun pentru ca nu cunosc pe nimeni acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetelor,
sper ca andreea sa ne dea vesti bune peste o ora si ca bb Vladutz o sa plece azi acasa sanatos !!!
Dana, multa putere si sa va ajute Dumnezeu!
Oana si Ana (25 oct. 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

am vb. acum cu dana maine ii da drumul acasa.

ii fac eu rost de lincomicina pt. ca trebuie sa-i continue tratamentul acasa si cand ma intorc din concediu o duc la pediatra copiilor mei la elias sa-i mai faca un set complet de analize.
acum bebe vladut este suspect si de mononucleoza infectioasa si dana ii duce azi proba la spit. colentina.

ma intalnesc azi cu ea sa-i dau injectiile.

va pupa andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Felicitari Andreea!! Bine ca pleaca de acolo, si mai ales ca vor face analizele in alta parte, eu n-am incredere deloc in spitalul ala...ouff mi s-a luat o piatra de pe inima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

URAAAAAAAAA!
Felicitari Andreea! Nu numai ca ai fost pe faza, dar ai facut si "ceva"!
Bine ca pleaca din spitalul unde sunt "oameni fara suflet"- nu toti, dar ea a avut parte numai din acestia!

Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Andreea, draga mea, ai un suflet mare, mare de tot! Dumnezeu sa-ti ajute in tot ceea ce ai si tu nevoie in viata.

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput