VIITORUL INTUNECAT

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Daca e sa ramanem fara petrol, eu ma mut la tara in Romania, si-mi fac ferma, imi iau cai, vaci, porci, gaini si 3-4 pisici.
Orice rau inspre bine.
Cred ca pana atunci o sa vedem din ce in ce mai multe masini Hybrid. Cand o sa se apropie timpul vor aparea decrete si or sa fie semne ca ajungem la fundul sacului. Deocamdata nimeni nu prea se streseaza.
Am toata increderea ca vom trece si peste asta. Nu se vorbea ca vom ramane fara apa potabila din cauza exploziei in numarul populatiei?
O sa vedem o mare schimbare intai in produsele de plastic, si probabil o mare inflatie in preturi... Probabil ca US or sa se schimbe din consumatori in producatori, iar toata economia se v-a da peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

eu stau linistita ..la cum evolaum ,sigur se va gasi ceva sa inlocuiasca petrolul !!am incredere in oameni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

quote:
Daca e sa ramanem fara petrol, eu ma mut la tara in Romania, si-mi fac ferma, imi iau cai, vaci, porci, gaini si 3-4 pisici.

vin si eu !Toata viata mi-am dorit sa traiesc la tara, macar o zi!

"...pe cei 3 tineri din Babilon fiind hraniti cu seminte i-ai aratat mai frumosi decit pe cei hraniti cu multe desfatari..."
Viata e frumoasa daca sti s-o traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu ma bucur nespus de opiniile voastre. Inseamna ca suntem un popor de oameni optimisti! Si eu ma gandeam sa ma mut la tara si sa-mi iau bicicleta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

"Daca e sa ramanem fara petrol, eu ma mut la tara in Romania, si-mi fac ferma, imi iau cai, vaci, porci, gaini si 3-4 pisici."

Eu deja mi-am luat pisic!!!...
Las' mai oameni buni ca ne descurcam noi cumva... Omul se adapteaza la orice situatie, si la bine si la greu!
Si pina la urma generatia noastra are "antrenament" la improvitatii si adaptari gratie "epocii de aur"...
Am trait si fara lumina, si fara caldura si fara hrana ca lumea, am invatat la lampa, ne-am incalzit la sobe de gaz la bloc cu motorina adusa de la vecinu care fura de la autobaza..., am facut cafea nechezol etc, etc...
Oricum, nu cred ca viitorul este atit de sumbru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by cris1iana

eu stau linistita ..la cum evolaum ,sigur se va gasi ceva sa inlocuiasca petrolul !!am incredere in oameni !

pesimistul din mine, citind ce ai zis tu, s-a gandit la asta:
la cum evoluam, sigur se va gasi ceva care sa distruga omenirea pana sa se termine nenorocitul ala de petrol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by dante01

quote:
Originally posted by cris1iana

pesimistul din mine, citind ce ai zis tu, s-a gandit la asta:
la cum evoluam, sigur se va gasi ceva care sa distruga omenirea pana sa se termine nenorocitul ala de petrol...

Hai ca m-ati distrat!Desi pana la urma e comico-tragic. :(
Eu zic sa ne punem bine cu licuricii, sa mai aflam din secretele lor.
anto

Mergi la inceput