Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Roxi, si maimutica mea se hlizeste dupa ce "varsa" continutul si chiar pare foarte linistita, dar eu sint dusa rau ...ma apuca frica daca n-am instructiuni de folosire , nu mi-au dat aia la spital!
nu-mi mai spune de lohii ca le urasc! de cateva zile am numai cateva picaturi pe zi si e tare enervant, nu mai trec ??????
eu am ramas cu vreo 5 kg !

am fugit

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nicole daca a vomitat in zile diferite e Ok. Daca cumva se repeta vomitatul asta cu jet de mai multe ori intr-o zi la dr. Asa sporadic o sa se mai intample ca bb astia sunt haplea si baga in ei mai mult decat ii tine buzunaru!

cine zicea de bb mic si santier? Ne-am mutat la o sapt de la nastere, nu avem dulap, toalele zac in cutii, am de predat o lucrare la scoare si deja sunt in prelungiri, mi-a plecat sotul iar 4 luni si'st mama eroina de 2 cupii mici...asa ca cine se mai plange ia sa aud?

Mitzura, nu vreau sa dau sfaturi ca nu sunt medic da in situatia ta putina disciplina nu ar strica...bb al meu e ceas uneori la 3 ore tipa dupa papa si daca nu la 4-5 ore...daca tipa inainte de 2 ore vede suzeta, ceai, plimbat in brate sau cel mai adesea scaunul de masina dar nu mancare pt ca atunci ii amstec lapte nedigerat cu lapte proaspat si-i fac praf stomacul. Incearca daca ai nervi si chef sa-i impui putin orele chiar cu riscul de a chiauni vreo 2 zile. Poate in wk cand e si sotul si te ajuta si el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ok, am inteles ...e o haplea intr-adevar, m-ar manca si pe mine! iar asta cu programul la 3 ore, cum s-o pacalesc, dupa ce mananca pana da pe dinafara, doarme 15-20 minute si cand se trezeste ii e o foame de parca am tinut-o nemancata toata ziua, ce sa fac si cum sa fac?

eu eram cu bebe mic si santier, cine altcineva ? da tu m-ai intrecut, mai traiesti , mai poti, mai respiri?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

Fetelor, m-am intors in sfarsit acasa, dupa o luna de stat in spital. O rog frumos pe Eli sau fetele care se pricep sa faca modificarile in listuta. Pe data de 02.08.04 am nascut prin cezariana fetita Carla Alana, de 3050gr,50 cm, scor Apgar 9, Prof. Ancar. Si seamana cu tacsu...

cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare la toata lumea! Am reusit si noi sa avem internet pana la urma. Ne-am mutat in casa noua cu o zi inainte de a naste, si putem spune - acum - ca e cat de cat terminata casa...

Buburuzul este UN FRUMOS!!! Nu ma mai satur de el, imi vine sa-l pup toata ziua. Doarme, e cumintel, nu prea plange. Mananca ca haplea, de se ineaca, si nu-i ajunge biberonul (vaca Milka - ma'sa - nu a produs lapte, decat foarte putin, asa ca laptele praf sa traiasca!) Colicii ne-au ocolit pana acum - il mai doare burtica, dar nu exagerat (sa bat in lemn!). A crescut in 3 saptamani (a luat 800 gr pana ieri), asa ca suntem baieti mari deja!

Felicitari fetelor care au nascut, sa aiba parte de bucurii si de impliniri!

Va pup, Roxana si Radu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu sunt de acord cu Marina la capitolul "nu mai devreme de 2 ore". asa facea si al meu inainte de suzi - papa non stop - si dupa aia cine varsa lapte si brinza amestecate? ziceai ca pune de niste papanasi, asa stringea la falcutze. asa ca...putin militarie nu strica.
Nicole, ce zice Marina e ff adevarat...trebuie sa o faci cumva sa manince cel putin la 2 ore ca altfel intri intr-un cerc vicios - cu cit maninca mai des cu atit va varsa mai des - zic si io.
Tizo, pupici! imi pare ff bine ca ati terminat cu santerul si ca sunteti toti trei fericiti in casutza noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare la mamici si la burtici !!!
eu va citesc every day si nu pot decat sa ma minunez de voi ... oare eu ma voi descurca ! iata paranoia isi face din nou aparitia !
nici macar cu sfaturi nu pot participa la discutiile voastre ca eu ce stiu stiu din carti ... dar observ ca sunt cam departe de realitate ...
oricum sunt convinsa ca traiti momente minunate si abia astept si eu sa-mi vad puiul !
eu azi am fost la echo ... bb meu are 3,300 si nu da nici un semn ca ar vrea afara ... e taaaare puturooos ! dar saptamana viitoare ne-ntalnim !mami cu tati au pregatit tot si ... chiar zilele trecute ne gandeam ca sunt ultimele zile in care mai stam singuri in casa ...
ce stiti de Alice ? a nascut ?
pupici la mamici , multa rabdare , laptic si putini colici la bb-i!
iar pentru burtici odihna usoara si nasteri usoare cu bb sanatosi !pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Mitzule, cat de des ti-au iesit nemorocitii aia, in timpul sarcinii? Si in cat timp s-au retas??? Groaznica faza!!!!

Nicole, si a mea facea tot ca si a ta!!!! O fomista si jumate! I-am spus la inceput Fomista-Nonstopista si Pompita, ca nu imi mai trebuia pompita pt sani, manca ea tot! Pana ne-a spus sosul - STOP! ca asa nu se mai poate! Toata ziua la san, etc! nu mai rezistam , pe suzi nu o voia. Pana la urma in loc de papica cum a spus Marina si Roxi a primit-o pe suzi, ca nu a avut altceva, un pic de galagie cateva zile, dar acum papa la 2 ore in timpul zilei si 3 nopatea. Daca cere ceva si cere in rest o prineste pe bibica asa o alintam noi.

Marina , si mai rezisti????

S-a trezit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Intrebare, intrebatoare!!!!!!

Bebelui meu i s-a umflat locul unde i s-a facut in maternitate vaccinul BCG. Chiar numai la intepatura e mai rosu si mai umflat decat era pana acum.
E posibil sa apara asa tarziu reactie la vaccinul asta (ca pana acum arata normal, ziceai ca nici n-a fost intepat)???
Voi aveti asa ceva?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Marcelle, in timpul sarcinii au fost cumva in stare latenta. Mi-au aparut pe la sfarsit dar cumva fara durere, fara sangerare, nu ma deranjau. Abia dupa ce am nascut, s-a acutizat toata treaba si am aflat si eu ce chin e cu hemoroizii astia (am suferit tot tacamul). Dupa ce m-am dat cu hemorzon, mi-au trecut de tot cam intr-o saptamana (si mi-a fost mai bine a doua zi). Succes!!!

Chiar asa, Marina, mai poti? Dupa ce ai povestit tu, gata, eu nu indraznesc sa ma mai plang de nimic. O duc bine pe langa tine. Asa ca... tac.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput