MERCEDES SMART are cineva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Smart-ul nu este fabricat in exclusivitate de Mercedes, ci este in colaborare cu o firma elevetiana.
Eu una nu mi-as cumpara Smart; mai degraba as cumpara un golf la mana a doua.
Dar fiecare face ce vrea cu banii lui!

Sanatate si distractie placuta la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami220102 spune:

Firma elvetiana era swatch , dar din pacate si-a vandut demult la mercedes actiunile detinute la smart .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

aici era vorba despre SMART...nu de dacii, golf, fiat...

pareri contra: nu este rezistenta la impact si daca ne gandim la pasageri, asta nu e bine, pentru ca in toata lumea sunt si soferi...mai putin buni.

pareri pro: consuma foarte putin si este o masina buna pentru un oras aglomerat, gesesti usor loc de parcat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu va suparati pe mine, dar SMART-ul seamana prea tare cu un fier de calcat! Mai bine un Matiz nou. Sau un Golf second.
Eu nu mi-as lua SMART... no way!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Am o amica ce are un Smart, tot asa, numai pt ea, si mi-a spus ca la categoria "masina mica" e cea mai sigura. Chiar alataieri sotul meu a avut ocazia sa mearga cu un Smart si a fost f incantat. Comparatiile cu alte modele nu-si are rostul, daca ar fi sa iau ceva pt mine, tot Smart as lua: se parcheaza f usor, nu consuma mult, e sigura, atat cat poate fi o masina de talia ei. Apropo, am impresia ca Golful si alte masini asemanatoare laudate in gura mare tot la categoria "masina mica" intra.

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput