MERCEDES SMART are cineva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stanamiorel spune:

quote:

La capitolul siguranta Smart este peste Dacie. Am vazut un reportaj in care au busit un Smart de un Fiat mic si spre deosebire de Fiat pasagerii din Smart ar fi avut mult mai multe sanse de a scapa nevatamati.

si ce legatura are "fiatul mic" cu dacia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami220102 spune:

pt. stanamiorel
Nu te supara , ai mai condus alta masina in afara de dacie?
Eu consider ca fiatul ii mai bun decat dacia ,atata tot.

Mergi la inceput

[neserios]Da am mai condus masina tatalui meu ... un Renault 10 sau 11 fabricat prin 70.[/neserios]

Oricum nu era vorba de condus alta masina - neaparat - eu aduceam cateva argumente la "DE CE NU SMART" tinand cont ca femeia locuieste in Romania .. si da pe un smart (2 locuri) cu 70.000 km, aprox 5000 euro ,cand pretul "de nou" e 7-8000. Iar Dacia costa aprox 3800 (ai reducere 400 euro) garantie un an juma...Nu ma bateam MUSAI cu caramida-n piept ce roman sunt eu (cu toate ca sunt)
N-am spus ca Dacia bate mercedes, mercedes bate Fiat si ca Pluto ii mai tare ca Mikey Mouse. Doar mi-am dat cu parerea si am incercat sa aduc 2-3 argumente contra smart.

Am intrebat omu'(Dan_jp) daca a condus altceva, doar pt ca singurul sau sfat la intrebarea femeii (adrianafedorca) a fost : ...se vorbea de masini nu de Dacie.

O anemica interpretare apropos de "Mercedes si celelalte...".

Am o Dacie de 1 an si vreo 3 luni; singurele probleme ce le-am avut au fost : 2 sigurante arse la termocupla + mi-a "zburat" o bucsa datorita unor gropitze.
"atata tot"

... ca'i duminica !!!

Mergi la inceput

Nu te supara nici tu. Apropos ... ce masina ai Mami-beverlyhills?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by stanamiorel
Am o Dacie de 1 an si vreo 3 luni; singurele probleme ce le-am avut au fost : 2 sigurante arse la termocupla + mi-a "zburat" o bucsa datorita unor gropitze.
"atata tot"

..si cauti cumparator la ea p-aici ?

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami220102 spune:

Golf 4 tdi kombi din 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eu am serioase indoieli in legatura cu siguranta soferului si pasagerului din Smart in caz de busheala..n-as cumpara Smart..

Mergi la inceput

quote:

..si cauti cumparator la ea p-aici ?

...daca se nimereste; acusi ii gata garantia si vreau sa-mi cumpar alta noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pt ancuta - a cumparat-o noua sau second hand? oricum m-am hotarat o cumpar, este exact ce-mi trebuie , m-am gandit si eu ca daca intra cineva in mine se face praf si masina si eu dar de 4 ani conduc prin bucuresti( un cielo) si nu am patit nimic, asa ca sper sa nu patesc nici de acum inainte, sotul meu e foarte incantata de ea pt ca, consuma f putin fata de cielo 15 la suta (e automat), oricum mai astept pareri, noi plecam la mare miercuri pe 11 si stam 10 zile, asa ca pe la sfarsitul lunii mergem sa o luam , poate pana atunci castig la loto si ...atunci se schimba problema...

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Doua comentarii despre SMART gasesti aici:
http://www.ciao.co.uk/MCC_Smart_CDI5155315/TabId/2

Laura
Poze noi

Mergi la inceput