MERCEDES SMART are cineva?

MERCEDES SMART are cineva? | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

are cineva pe aici mercedes smart? daca da sau daca stiti ceva despre masina asta spuneti-mi si mie va rog , are o cunostinta si mi-a spus ca e excelenta pt oras se parcheaza usor (iar eu la capitolul asta stau rau) si consuma foarte putin 3 l la suta si ma bate gandul sa-mi iau si eu unul
astept pareri pro si contra
multumesc

ADy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am uitat , am gasit una in germania cu 4500 euro din 2000 are 70.000 km toate optiunile , este pe motorina, si arata super
am calculat cu drumul si cu taxele ma duce pe la 5500 euro
deci merita sau nu?

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Gandeste-te ca SMART-ul este o masina de oras si in general este frecata in oras, fiind si pe diesel trebuie sa te asiguri ca are doar 70.000km, caci in Germania impozitul la diesel este dublu si nu merita decat de la un anumit nr de km, in genere peste 20.000/an.
Una noua costa 7-8000€. Deci parerea mea, este sa te asiguri ca are 70000km si daca da, merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanamiorel spune:

Ca masina de familie ?

si acum serios :

Cred ca e destul de scumpa daca una noua costa 7-8000€.
+ ca dupa "cel putin 70.000 km" cu siguranta o sa ai drumuri si prin service cu ea - si e mercedes.

Parerea mea :
Cumpara-ti Dacie berlina, e ieftina (consuma putin mai mult 'i drept), in caz de nevoie inghesui 5 oameni in ea ... si consider ca are cu cateva punctulete mai mult la siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by stanamiorel

Cumpara-ti Dacie berlina, e ieftina (consuma putin mai mult 'i drept), in caz de nevoie inghesui 5 oameni in ea ... si consider ca are cu cateva punctulete mai mult la siguranta.

...se vorbea de masini nu de Dacie.

Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nu cred ca nemtii dau kilometrajul inapoi ca romanii si una noua costa cam 14.000 euro, nici mie nu mi-a venit sa cred, masina de familie avem, eu vreau una doar pt mine, azi am fost si am mers cu una , este foarte comfortabila nici nu iti dai seama ca este asa mica decat dupa ce te dai jos, mie una mi-a placut, este stabila , si are tot felul de sisteme de franare ,de stabilitate etc
as vrea totusi o parere daca are cineva un smart, sa stiu daca a avut probleme cu ea si ce fel de probleme

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Si mie i-mi place sias fi vrut una doar sotul meu nu este de acord caci zice ca-i masina ridicola !,pe mine ma doare in spate ,!
Tot ce pot sa-ti spun eu ca aici in Franta vezi foarte ,foarte rar Smart!pe strada !! de ce ? nu stiu ! nu pot sa-ti raspund ,in schimb masina noastra de familie un BMW3,pe mototina am luat-o din Germania de ocazie cind avea doar doi -trei ani si 60.000 de km!
Ei bine si aici se vorbeste ca kmetrajele la masinile de genul asta in Germania sint "masluite" si sotul crede ca masina noastra nu avea in realitate doar 60.000 de km ,insa nimeni n-a putut sa dovedeasca contrariul ,iar in plus ea are acum aproape 10 ani si este imecabila si ca in prima zi ! fara exagerare ,noi singurul lucru pe care-l regretam e ca nu are clima ! dar asta este o alta poveste si nu influenteaza cu nimic restul!
Un motor facut in Germania ramine :FACUT IN GERMANIA! si stii si tu ce vrea sa zica asta!
Bafta la ales si sper sa faci cume ste mai bine pentru tine ,daca nu te sperie pretul si cheltuelile ,eus a fiu in locul tau as lua-o ,pentru moment insa desi mi-am luat permisul de curind eu nu pot sa-mi permit sa-mi cumpar inca una a mea!

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Soacra mea are un Smart, de vreo 2 ani, nu a avut nici o problema cu ea. Se conduce usor, e stabila, eu zic sa nu eziti.

Daca as avea permis si eu tot din asta mi-as lua. Doar pt mine si pt bebe.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

quote:
Originally posted by stanamiorel
- si e mercedes.

Smartul e facut de firma MCC, firma care intr-adevar a fost cumparata de Mercedes dar nu cred ca preturile la piesele de schimb sunt la fel de mari ca cele pentru un Mercedes.
Cat despre Smartul Roadster(ca banuiesc ca de asta vrei sa-ti cumperi) cred ca e o masina buna pentru oras, de parcat se parcheaza foarte usor, incape chiar si cu fata intr-un loc de parcare mai lat. Sa nu te astepti la portbagaj ca e ca si inexistent. Marele dezavantaj pe care il vad eu la Smart e ca in caz de accident mai puternic se face "varza".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanamiorel spune:

Dan_jp

quote:

...se vorbea de masini nu de Dacie.

Eu consider ca Dacia la un pret de 3800 eur, 150000 km, sau 1.5 ani garantie e masina ... iti mai sare cate-o bucsa doua, mai se arde cate-o rezistenta, dar sa invoci aici bancuri din anii 80 despre mercedesuri si masini, mie imi pare jenant.

. cred ca n-ai condus in viata ta un smart
. vorbesti de Dacie asa din pur teribilism (posibil sa nu fi condus nici Dacie) oricum nu ai dat femeii nici o solutie pan' la urma ...
. Da' chiar : ai permis ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami220102 spune:

La capitolul siguranta Smart este peste Dacie. Am vazut un reportaj in care au busit un Smart de un Fiat mic si spre deosebire de Fiat pasagerii din Smart ar fi avut mult mai multe sanse de a scapa nevatamati.

Mergi la inceput