Gastrita-cauza durerilor de spate??

Gastrita-cauza durerilor de spate?? | Autor: consuela

Link direct la acest mesaj

Am 30 de ani si sunt fumatoare.Fumez 20 de tigari pe zi.Nu am avut niciodata probleme cu stomacul sau crize de gastrita dar de 2 saptamani nu rezist daca nu mananc imediat ce mi se face foame.Incepe foamea,iar la cateva minute simt cum mi se gaureste stomacul deci undeva la gura lui caci sus ma doare(stiu bine unde e stomacul) si in acelasi timp si spatele exact ca si cum mi-ar fi intrat o sageata.Daca nu mananc imediat am niste dureri ingrozitoare.Nu am luat inca nici un medicament si nu am fost nici la medic.Credeti sau stiti ca aceasta durere se datoreaza gastritei este intradevar gastrita?Am observat ca am aceste dureri din 3 in 3 ore sau chiar mai repede uneori.Daca stiti vreun remediu naturist sau nu sau aveti aceste simptome si stiti carui fapt se datoreaza scrieti-mi va rog.Stiu ca ar trebui sa merg la dr.dar nu am timp acum si nici nu prea am chef.In ultimul timp numai pe la ei am umblat.Si sa nu-mi spuneti sa ma las de fumat caci stiu si chiar asta intentionez sa fac cat de curand voi avea puterea.Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Consuela, pana la remediile naturiste fugi la doctor. Din ce povestesti tu e posibil sa fie chiar ulcer. Daca esti fumatoare si mai ai parte si de stress in viata ta, te poti trezi chiar cu un ulcer perforat, daca nu ajungi la medic pentru diagnosticare si tratament.
Nu vreau sa te sperii, dar fratele meu, in aceleasi conditii, a ajuns la urgente cu ulcer perforat. Asa ca mai bine sa mai faci o tura la medic.
Pana una alta, sanatate si regim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Consulela

E bine sa te vada un doctor dar daca iti va vedea stomacul live va incepe sa dea din cap si sa zica ca nu e bine.E ca si cum mergi la mecanic si vrea sa iti ia cati mai multi bani:) Ce analogie neispirata!
However...eu am avut un ulcer urat cu nisa si am luat hapuri care mai de care mai scumpe si din tari indepartate insa fara succes.
M-am vindecat cu o planta.
Se numeste OBLIGEANA/radacina si se gaseste la orice plafar pt o suma derizorie.
Se pune o lingura de radacina intr-o cana cu apa rece si se lasa la macerat peste noapte acoperita. A doua zi se strecoara si se ia o inghititura inainte de masa si una dupa masa(eventual putin incalzita)
Se consuma intreaga cantitate ind ecursul unei zile.
Nu are ca sa iti strice. Aceasta "vrajitorie" regleaza agiditatea gastrica daca e prea mare o micsoreaza, daca e scazuta o normalizeaza.
Cica e recomandata si pentru diverse boli ale colonului si adjuvant pentru cei ce vor sa se lase de fumat.
Try it! Garantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Am avut simptomele descrise de tine acum mai multi ani, nu stiu daca m-am vindecat ca nu ma mai doare nimic, am luat redigest si spirulina de la Hofigal. Rezultatele se vad dupa un timp mai indelungat, min 3 luni, eu am luqat mult timp. Farmaciile frirmei au si doctor care te va indruma asupra tratamentului. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu am avut ulcer si simptomele de care spui le-am avut si eu si nu le doresc nici macar dusmanilor.
Trebuie sa-ti faci o endoscopie sau mai bine o radiografie cu bariu, care e mai usor de suportat; astfel vei avea certitudinea daca e ulcer sau gastrita.
Incearca sa bei ceaiuri calmante sau chiar ceaiuri gastrice.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuela spune:

Va multumesc tuturor si sa spun sincer unii dintre voi m-ati si speriat putin,ma gandeam la ulcer dar nu prea acceptam.Voi incerca cu obligeana caci mama mea a facut acum cativa ani tratament cu aceasta planta si i-a mers,asa ca am incredere in mr....Nu prea vreau sa merg la dr.voi ajunge insa stiu sigur in cele din urma caci asa am patit ceea ce am amanat nu am putut elimina,dar nu stiu cand voi fi nevoita.Pana atunci voi incerca cu ce v-am spus.Nu le am chiar asa de dese acum de cand am inceput sa am grija sa nu-mi las stomacul gol si de cand am renuntat sa fumez cum simt ca mi-e foame,dar stiu ca fara tratament nu se va rezolva de la sine.Va pup si daca mai auziti ceva ceea ce m-ar putea ajuta astept sa-mi scrieti.Multa sanatate si voua.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by

Va multumesc tuturor si sa spun sincer unii dintre voi m-ati si speriat putin,ma gandeam la ulcer dar nu prea acceptam.Voi incerca cu obligeana caci mama mea a facut acum cativa ani tratament cu aceasta planta si i-a mers,asa ca am incredere in mr....Nu prea vreau sa merg la dr.voi ajunge insa stiu sigur in cele din urma caci asa am patit ceea ce am amanat nu am putut elimina,dar nu stiu cand voi fi nevoita.Pana atunci voi incerca cu ce v-am spus.Nu le am chiar asa de dese acum de cand am inceput sa am grija sa nu-mi las stomacul gol si de cand am renuntat sa fumez cum simt ca mi-e foame,dar stiu ca fara tratament nu se va rezolva de la sine.Va pup si daca mai auziti ceva ceea ce m-ar putea ajuta astept sa-mi scrieti.Multa sanatate si voua.

Mergi la inceput

Mai,mr.baz licoarea asta este otrava curata.Nu zic ca nu voi mai lua obligeana,dar stiu ca sunt si capsule.Voi incerca cu ele ca altfel imi vars fierea.Si tu ziceai de o lingura,iar eu am pus o lingurita altfel cred ca muream.Dupa cat timp voi simti ceva ameliorare?Tu cat ai baut din "pelinul"asta?Sper ca nu-l beau degeaba ca .Merci mult oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mr_baz spune:

Consuela

Nu ar fi fair din partea mea sa te sfatui sa bei vrajitoria asta.Sincer ai sa observi in 3 saptamani o ameliorare. Sfatul apar ei in cartea Mariei Treben.
Ai incredere.Are un gust nu prea placut dar ai sa vezi.
Tine-ma la curent!
1 lingura rasa :) pls

Mergi la inceput

Mr.baz
Sa stii ca mi-am luat capsule si am renuntat sa mai beau porcaria aia care dealtfel nu-mi facea rau,dar nu mai puteam sa o suport mai ales ca eu am probleme si cu fierea ca altfel poate ma puteam obisnui...
Ce zici ce am aflat si nu e o gluma.In zona noastra exista un izvor cu apa sarata,care este intrebuintata exact ptr.asa ceva adica boli de stomac,gastritaSi toata lumea de peste tot vine sa-si ia apa din asta si cica da si rezultate extraordinare.Asa ca daca e asa de aproape de mine si altii vin pana aici si din strainatate caci apa asta e tare renumita de ce sa nu incerc si eu,nu?Oameni care erau la un pas de operatie au baut si s-au vindecat cu ea,chiar cumnatul meu mi-a zis ca si el a baut dupa ce a iesit din spital cu ulcer gastric.Sa stii ca mi s-a parut aiurea dar intradevar apa asta e miraculoasa.E buna si trebuie sa bei o gura -2 de cate ori te supara stomacul sau ai acid.sa stii ca nu exagerez intr-un MINUT iti trece.E drept ca trebuie sa bei multa apa din asta dar e buna cu adevarat.Daca ai ocazia si mai ai probleme treci pe la OLTENI,jud Covasna si ia din apa asta.Oameni importanti si de afaceri au trecut sa-si ia.Multumesc tare mult ptr. sfaturile tale si te tin la curent cu ce mi se intampla.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Consuela din cate zici tu ai o problema asemanatoare cu a mea: fumatoare (eu fumez dimineata 2 tigari si beau ness pe stomacul gol), senzatia de foame dureroasa (asa zice doctorita mea ca se numeste), arsuri, etc. Eu am zis ca trece de la sine si nu m-am dus la doctor pana nu m-am tavalit pe jos de dureri - de om cu carte si pretentii de la viata!!
Rezultatul analizelor - gastrita (pe fond nervos - stres)
tratamentul este cam universal valabil - metoclopramid, ranitidina, omez sau omeran. Mancat regulat la ore fixe, regim macar o luna (fara grasimi, prajeli, etc). Tratamentul rezolva problema temporar dar daca revii dupa aceea la "bunele" obiceiuri, revine si problema.
Eu te sfatuiesc din toata inima : MERGI LA DOCTOR, urmeaza tratamentul si ai grija de tine ca sincer nu iti doresc sa ajungi sa faci vreo criza cum am facut eu. Tine macar o luna un regim sanatos (carne slaba, peste slab, legume, etc) si dupa aceea fa intretinerea cu un tratament naturist. Daca poti sa mananci dimineata ar fi perfect- eu una din pacate nu reusesc.

Mergi la inceput