Gastrita-cauza durerilor de spate??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consuela spune:

Draga mea Ralucah,
Iti multumesc din suflet ptr.sfaturi eu mananc dimineata caci altfel nu pot si cred ca pana acum as fi moarta.Doar dupa aceea fumez si toata ziua pana ajung la un pachet pe zi.Si eu iau Omez caci mi-a zis mama ca si ea asta a luat se pare ca o mostenesc daca asa ceva se mosteneste.Problema mea este ca nu vreau sa merg la doctor ma doftoricesc acasa de fiecare data cand merg la ei stiu de la inceput ce-mi vor da asa ca sia ca si acum cred ca fac cel mai bun tratament.Si eu sunt stresata caci asa mi-e felul si manac regulat dar nu supe si ciorbe.Trec si 2 saptamani fara sa mananc asa ceva.Stiu ca e foarte grav dar ce naiba sa fac daca nu-mi place.Cred ca sint insa nevoita sa incep sa le mananc.te pup si spune-mi de cate ori iei acele medicamente pe zi si cat timp as vrea sa incerc si eu.Acum iau doar Omez seara de 8 zile.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuela spune:

Draga mea Ralucah,
Iti multumesc din suflet ptr.sfaturi eu mananc dimineata caci altfel nu pot si cred ca pana acum as fi moarta.Doar dupa aceea fumez si toata ziua pana ajung la un pachet pe zi.Si eu iau Omez caci mi-a zis mama ca si ea asta a luat se pare ca o mostenesc daca asa ceva se mosteneste.Problema mea este ca nu vreau sa merg la doctor ma doftoricesc acasa de fiecare data cand merg la ei stiu de la inceput ce-mi vor da asa ca sia ca si acum cred ca fac cel mai bun tratament.Si eu sunt stresata caci asa mi-e felul si manac regulat dar nu supe si ciorbe.Trec si 2 saptamani fara sa mananc asa ceva.Stiu ca e foarte grav dar ce naiba sa fac daca nu-mi place.Cred ca sint insa nevoita sa incep sa le mananc.te pup si spune-mi de cate ori iei acele medicamente pe zi si cat timp as vrea sa incerc si eu.Acum iau doar Omez seara de 8 zile.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Femeie ma superi rau ...nu mai lua medicamentele dupa ureche. Eu ti-am zis ce tratament iau eu si vad ca este ok, dar tre' sa te duci la doctor! Ca doara nu te taie si nici nu te mananca.
Metoclopramidul il iau inainte de masa cu 15 -20 min iar Omez dupa.
Un alt efect al gastritei care poate sa apara - de exemplu daca mananci repede si mai mult (sau mancare grea)pot sa apara palpitatiile. Eu nu faceam legatura intre ele dar se pare ca tot de la asta se trage.
Eu zic sa mergi la doctor sa iti prescrie tratamentul exact si pe dozele corespunzatoare - si cu ocazia asta cere si un regim de gastrita. La cabinetul unde ma duc eu au de exemplu un pliant foarte bun cu toate mancarurile indicate/contraindicate pentru gastrita-ulcer. Chiar daca nu tii un regim strict ai sa vezi ca in timp iti faci un obicei din a evita tot felul de chestii care iti dauneaza: bauturile acidulate (total contraindicate). carnea de porc, grasimile, mancarea cu sos gras, condimentele, etc. La Carrefour au si carticele cu retete pentru gastrita.

Mergi la inceput