Avem banuti-ce facem cu ei? Investitii financiare.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by Bubbles

Eu investesc in calatorii de suflet... Cu astea ramin cu adevarat, amintirile alaturi de cei dragi nu mi le poate lua nimeni si au o valoare incomensurabila. Mai investesc in educatie si potential, in sport si sanatate.]

E minunat cum gandesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Danelutza, te-ai legat la cap....si acum te doare, sau o sa!
Din pacate asa stau treburile pe aici.
Cunosc pe cineva din vest care acum si daca nu i-as fi spus....

Ufff, sper sa nu ma doara capul rau de tot. Daca individul a vrut sa ne pacaleasca, asta in Mehedintziului, in prostia lui de fapt ne-a ajutat sa intocmim la urgentza actele pentru infiintzarea firmei. Sotzul meu isi doreste foarte mult o ferma de animale. Baiatul pe care l-am gasit ca administrator e absolvent in acest an, parintzii sint oameni seriosi si vom gasi teren in acea parte a tarii.

Nu vreau sa fiu rea, dar acum intzeleg de ce nu vin strainii sa investeasca in Romania si ne mai intrebam de ce nu dam inainte. Nu sint anti-Romania si sper ca intrind in Europa se va schimba ceva.
Nu-mi pare rau de calatoria facuta, am capatat experientza si plus de asta am dat jos 2 kg, asa ca plec linistita in vacantza duminica si ne vom auzi peste doua saptamini.
Pupici la toate romancele oriunde v-ati afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
E minunat cum gandesti!

Multumesc. Am indraznit sa spun adevarul. Ma gindeam ca fiind un subiect mai material, voi intra pe contrasens, mai ales ca... aceasta mi-s, si altceva nu as avea ce sa spun.

Mergi la inceput