Fiecare copil se naste cu bucata lui de paine
Intrebarea ce va veni este inspirata cumva de un subiect actual de pe forum.
Voi nu ati simtit ca venirea pe lume a unui copil a adus cu sine realizarea intregii familii pe plan material si profesional?( nu vreau sa ma refer aici la realizarea spirituala care este incontestabila, dar explicabila in aceste conditii)
Si acum sa ma explic. Dupa ce s-a nascut Dragos, si eu si sotul meu am reusit sa ne aranjam mult mai bine cu serviciul, s-a rezolvat si cu locuinta si d.p.d.v material traim chiar mai bine decat atunci cand eram doar doi. Si toate astea intr-un interval de timp destul de mic. Desi nu eram de acord cu proverbul "Fiecare copil se naste cu bucata lui de paine", acum am inteles inca o data ca Dumnezeu face totul posibil.
Voi nu ati simtit asta?
Raspunsuri
ankalaura spune:
Si la noi la fel.
- iunie 2002, ne-am cuoscut;
- septembrie: ne iubeam cu adevarat;
- octombrie: am decis sa avem un copil;
- decembrie: am ramas insarcinata, tot in decembrie ne-am gandit la a avea o casa a naostra;
- mai 2003 am avut-o!
- august 2003 am nascut;
- decembrie 2003 am cumparat masina;
- ianuarie 2004 mi s-a dublat salariul;
In acesti doi ani am realizat totul, si stiu ca ne-a ajutat Dumnezeu!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
cl spune:
Da Sobo, asa este. Si e normal sa fie asa. Un copil te face mai responsabil, te face sa simti ca ai pentru ce sa te zbati, pentru ce sa lupti. Nu-ti mai plangi de mila si actionezi. Vrei ce este mai bun, pentru puiul tau.
Sanatate si fericire tuturor puiutilor!
Claudia
danielac spune:
La noi cu siguranta asta este!
Diana a fost si va fi raza noastra de soare, care a aparut deasupra furtunii si care ne-a lumin at viata din toate punctele de vedere, atunci cand nu mai credeam ca n-i se poate intampla ceva bun.
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
aalexia spune:
Da, si noi am simtit asta din plin.Intotdeauna mi-am spus ca venirea celui de al doilea copil a adus multe schimbari in bine in viata noastra.Vorbesc numai de al doilea ptr. ca el a venit f tarziu si cu multe ...ispite sa zicem ( ispite inseamna probleme la serviciu si chiar in familie)Dar intr-un final s-au rezolvat toate .
Nora spune:
Si noua ni s-a schimbat viata numai in bine de cand au aparut copiii! Amandoi s-au nascut cu o bucata de paine, ce frumos spus
!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin
Andrada spune:
Ma intreb daca o sa-ti raspunda aici si cele pentru care cariera s-a dus pe apa simbetei, banii nu mai ajung si locuintza a devenit neincapatoare:D
Sorry sa intunec atmosfera, dar eu n-am auzit proverbul si cu siguranta nu se aplica in Madagascar, e un proverb mai degraba cinic
A
PS sint multe lucruri bune care le aduce venirea unui, eu banii i-as pune mai la coada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
geut spune:
Sobo, sunt de acord cu tine!
De fiecare data cand am nascut, dupa concediul in care am stat cate un an de zile a trebuit sa-mi gasesc alt loc de munca, fiindca asa-i la noi, cine-ti ia locul nu pleaca cu una-cu doua. Si de fiecare data mi-am gasit ceva si mai bun. Situatia financiara ni s-a imbunatatit si acum pot sa spun ca sunt tare fericita.
sinzi_ana spune:
Copilul meu mi-a intarit credinta ca locul meu pe lume este printre copii, si acum realizez ca de fapt meseria pentru care am muncit si am ravnit atat nu este deloc ceea ce imi doresc si ceea ce ma face cu adevarat fericita...si ma vad pusa in situatia sa o iau de la capat si sa imi cladesc o noua meserie care sa ma satifaca, sa ma bucure si sa implice copii langa mine!
Sinzi si David
ungureaa spune:
Si la noi a fost bine ! Imediat ce l-am nascut pe Gabi al meu (pe care-l puteti vedea in noul album), sotul meu si-a gasit un job bine platit care-i place foarte mult, iar eu dupa 4 luni am fost rechemata la fostul loc de munca unde terminasem un contract de un an, pentru a ocupa un alt contract de doi ani ! Si acum ne gindem sa ne luam casa ...
Un copil iti da viata, e cadoul cel mai frumos din lume ! IL ADOR !
Adina si
Gabriel