Mamici de ianuarie-februarie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Vaai Ingerasule ce veste buna! Deci nu sunt probleme la 3 si ceva! Uraaa! Mie mi-a spus ca important este sa fie inchis si sa nu se scurteze pana la urmatoarea eco. Si ca, chiar daca se scurteaza, se poate face cerclaj, ceea ce nu-mi surade, iti dai seama! Eu din asta am inteles ca i se pare scurtut si am lasat-o mai moale cu efortul pt. ca pana acum m-am comportat absolut normal si nu m-am menajat deloc: cu mers la mare si inot, urcat scari in fuga, lucrat 12 ore pe zi in primele luni de sarcina, etc.
Iar dr. auzind asa a spus sa fiu cumintica luna asta si vedem ce se intampla pana la urmatorul control.

Acum va pup pt. ca plec acasa si acolo nu am internet...deocamdata!
Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Hip-Hip Uraaaa!!! ptr baietelul Crinutei!!

Cazuse rau balanta in favoarea fetitzelor! Sa fie sanatos Crinuta!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc Camitzu de incurajari. Maine am o zi plina de doctori: la 8:30 ortopedie (sper sa scap de gips sa pot sa dau si eu din picioare, nu numai bebele), dupa 12:00 rezultatele de la urocultura si la 15:00 programare la medicul meu cu rezultatele.
Asa ca doctorii pot trai bine, mai nou, de pe urma mea!

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Urmarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30333" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Tot ceea ce ai scris tu Irina este adevarat, sa fie inchis conteaza dar si sa aiba min 3 cm. Pai fetizo las-o mai moale cu eforturile ca o sa ai o bataita de la noi.

Fetele vad ca ati fost tare vorbarete azi, ATI SCRIS UN CAPITOL INTREG, o sa ajungem pana la nasterea bbeilor nostri la cap 100 asa ca o sa deschid alt capitol ca sa pun lista de capatai acolo sa va vedeti. Si eu va las ca plec si acasa nu am Internet si ne vedem maine.

"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput