Mamici de ianuarie-februarie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta sa stii ca si eu am auzit lucruri bune despre Dr. Nayel. Nasa mea si inca o prietena au nascut cu el (nasa mea pe vremea cand el inca lucra la Municipal iar prietena la CFR 2)si nu au avut probleme. Au nascut repede si usor, s-a ocupat de ele, a ajuns cu promptitudine la nastere, etc. Dar eu cred cu tarie ce depinde mult si de norocul omului si ca orice doctor poate avea si zile mai proaste, etc. Important este sa ai incredere in el si in tine pt. ca experienta uneia si alteia dintre noi pot fi f. diferite cu acelasi doctor. Oricum eu nu am auzit nimic rau despre el.

CristinaM crezi ca poti sa-mi spui si mie cum arata adeverinta aia si ce a scris in ea? E o adeverinta medicala obisnuita?

Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicag spune:

Crinuta, iti dau adresa Medsana la care poti sa gasesti si preturi si in cat timp primesti rezultatul si daca nu te lamuresti pe site le dai un telefon si iti dau orice informatie www.medsana.ro

Pupici la toate

si samburelu` 11 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Irinuca, adeverinta aia este o adeverinta normala pe care trebuie sa o aiba orice dr sau medic de familie...si in care respectivul sa iti scrie ca iti recomanda reducerea prog de lucru la 6 ore...fara detalii medicale sau bla-bla-uri...o stampileaza si gata
Mai faci o cerere catre managerul tau (cel putin asa a fost la mine) in care ceri acelasi luru, tot in urma recomandarilor medicale si gata

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Ingerasu iti multumesc mult! L-am intrebat si mi-a zis ca nu este nimic ingrijorator asa ca presupun ca intr-adevar nu este grav. Oricum vom vedea la urmatoarea eco, cea de la 21 sapt. daca imi scrie tot la fel-sper ca nu. Si sper sa nu mi se scurteze nici colul, care are 3.6 cm. Cand aud fetele cu 4 si ceva...

Irina, 16+ sapt.

Mergi la inceput

Cristina! Sigur o sa-mi fac si eu. La mine la servici urmeaza o perioada tare grea si o sa am nevoie...
Multumesc inca o data!

Irina, 16+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Irina, stai linistita ca probleme sunt daca ai colul sub 3 cm pana acolo mai ai. Si eu am 3,5 cm si mi-a zis ca este totul ok.

"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Irina, crede-ma ca diferenta este considerabila...deci sunt alt om cand plec de aici dupa 6 ore..dupa 9 ore eram tzandari...si mi-era din ce in ce mai greu sa stau pe scaun atatea ore, faceam ture pe aici
Plus ca o sa vina toamna, iarna si frigul, vom creste si ne va fi si mai greu
Bafta, sa imi spui daca ai rezolvat

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Lalisor multa bafta maine cu gipsul. Sa ne dai veste buna.

Camitzu

Mergi la inceput

Camitzu, pe un'e ai umblat matale?...ai fost cam cumintzica azi...
Io plec in 10 minute si afara ploua cu galeata
Si iar am umbrela in masina

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, exact cand tu scriai mesajul am iesit de pe site si numai acum am intrat inapoi. Deci, Triplul test la Medsana:
- 1.490.000 lei
- se recolteaza oricand, nu numai dimineata ( eu m-am dus acolo direct de la eco pe la ora 14)
- rezultatele eu le-am primit in 3 zile
- rezultatele erau foarte complete, cu valori normale pe toata durata sarcinii, eram lamuriti inainte sa il sunam pe doctor.

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput