Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Megg, felicitari!

Numai dr. Iosup poate scoate o asemenea tacaneala...

pupici
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

da!
multumesc, Simona!

Si m-a intrebat "cum o s-o cheme?" si zic Mara.
Iar el i-a dictat asistentei dimensiunile diferitelor oase si dupa aia i-a dictat "sex - feminin: Mara"
si asistenta asa a scris pe foaie!!

pupici

Meg si bb 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma bucur pentru tine, Megg ca ai aflat ce este, sa-ti traiasca printesa! De fapt sa va traiasca!

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

multumesc Oana!

eu plec acum, intru maine dimineata pe forum.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Simona, si eu prestez maine dimineata pentru urocultura la Medicover. Dar sumarul de urina ce este ? Ca daca e musai trimit si eu doua recipiente sa nu mearga barbatelul meu de doua ori cu borcanelul! Crezi ca primim rezultatele pana la concediu ? Eu plec duminica la Jupiter, tu parca luni, nu ?

Ingerasule, bine ai revenit. Te-am tot pomenit ca nu era cine sa ne refaca listuta cu si , mey, tu stii sa o faci cel mai bine . Mai ales ca putem scrie si daca bebele e baietel sau fetita.

Si apropo, cineva a avut ideea sa semnam si cu numele doctorului si spitalul, cred ca e bine ca mai putem schimba impresii.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns.

Crinuta, ai plecat spre Romania, ca nu ai mai scris azi. Te asteptam cu vesti bune!

Va pup, tot cu piciorul in gips,

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
Originally posted by cocolino

Fetelor citeam acum citeva zile pe internet cum ca statul ar vrea sa incurajeze femeile peste 30 ani sa mai faca copii,oferindu-le si cite un bonus de 50. mil lei..culmea e ca citeva fete din aceasta categorie au sunta la Primarie si la Casa de asigurari si cei de acolo,n-au negat asta,insa au spus ca nu exista ceva oficial,deocamdata.Voi ati auzit ceva in acest sens?

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti

Spune-mi, te rog, unde ai citit, daca poti da-mi link-ul ca joi sotul meu se intilneste cu o prietena deputata care are activitate in domeniul protectiei familiei si o rugam sa se intereseze exact. Dar mi-ar fi de folos sa stiu unde ai citit si sa-l trimit pe al meu barbat cu ceva scris (stire sau ce o fi fost). Sper sa nu fie un balon de sapun ca suntem in an electoral si se promite acum orice...

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Of, Alina ce rau imi pare ca ai infectie. Iti urez sa te vindeci cat mai repede. Si sa ai grija de tine. Sa ne spui ce ai sau .

Si io o sa ma duc luni la eco. Sper ca o sa pot vedea ce o sa avem si noi.

Salutari la noile mamicute, si se pare ca o sa apare inca o noua mamicuta, kris. Sarcina usora tuturor.

Ingerasule, ne-ai cam lipsit. Tu si lista ta.

Va pup,

io (si un burtic de 15+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

BUna dimineata burtici,

Lali mie dr. mi-a dat sumar de urina intai si daca n-ar fi iesit bine urma urocultura. Dif. intre ele mai este ca, la urocultura treb. primul jet de dimineata. Poti face una din ele.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

'neata la burticoase !
Nu stiu ce naiba s-a intamplat ieri cu , ca nu am mai putut intra pe forum deloc...si la voi a avut buba serverul?

Megg, ma bucur tare de vestile tale, sa va traiasca si sa fie sanatoasa !

Ingerasu', pliz pliz pliz vreau si eu pe lista aia minunata
Am UM 09.04.04 si DPN 10-12jan si fetitaaaaaa
Saru'mana mult de ajutor anticipat

Lali, asteptam cu nerabdare vesti dupa intalnirea cea mare a sotzului

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata burtici!
Ce faceti azi? ca-i o liniste prin zona...de ma si plictisesc, chiar singurica singurica la ora 10?

Megg dragutzo sa-ti creasca Mara sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii! Iar spun - ce fain de voi ca aveti pe acolo prin Bucuresti un medic care sa va spuna asa devreme ce bebic aveti. Eu am imediat 15 sapt implinite si inca nu poate sa-mi spuna , doar la urmatorul echo care va fi la sfarsitul lui august. Bine si atunci, ce sa-i faci.

Natalia si gagalicea (14 + sapt)
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput