Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor,
Ce ma bucur ca sunteti multe prezente, multumesc de urari la toate siu eu sper sa-mi fie cat mai repede bine.
Amari bine ai venit printre noi!
Fetelor e o vreme f. calduroasa si nu prea o suport voi cum rezistati ca eu una stau doar in casa ca e mai racoare .
Deasemenea nici nu stiu ce sa mai mananc din cauza calduri, nu am chef de mancare deloc, Voi?
De abia astept sa merg joi la eco sa vedem ce este bb. nu mai am rabdare deloc.
Va pupic dulce !
Alina si bb. 15 saptamani

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Alina, iti tinem pumnii si asteptam vesti joi, daca e sau
Voi ce va doriti?

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Salutare viitoare mamici!

Am revenit din concediu si tare nasol mai este.
Adevarul este ca stau acasa de la sfarsitul lunii iunie [:D . SI CE BINE A FOOOST!!!

Am asteptat cu nerabdare sa revin la munca pentru a citi noutatile de pe forum... cine cu cine ,,, cine cu cine , cine cu cine , cine cu cine .

Fetelor voi ati luat in greutate la inceput? Eu am 12 sapt implinite, o burtica maricica, dar pe cantar nu am luta nimic. Pana acum 2 sapt nu mancam mai nimic si vomam mult, dar im ultimul timp am papat si nu prea am dat "la boboci", dar de luat in greutate NIMIC.

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Ixxi
Macar a fost frumu in concediu, daca tot a trecut asa repede?
Mie nu mi-a fost absolut deloc rau in primele 3 luni, am fost o fericita, iar pana in acest moment (4luni jumate) am pus 1kg doar...si eu m-am mirat, dar mi s-a spus ca dupa 6 luni o sa luam mult mai repede in greutate, ca de-acum o sa inceapa sa creasca foarte mult si creste si apetitul...
Deci fii fericita ca nu esti hihihi

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna, Cristina sincer sa fiu nu stiu ce imi doresc insa sotul vrea fetita. Eu cerd ca D-zeu o sa ne dea la fiecare ceea ce trebuie sa avem.
Ixxi bine ai revenit , stiu foarte bine ce vrei sa spui in privinta vacantei si eu de abia astept sa fiu in septembrie in Romania caci ma asteapta multele si casuta de vacanta pe care nu am vazut-o nicioadata in vara asta au facut-o o echipa de muncitori pt. noi.

Pana in septembrie mai e de asteptat !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

cristina tu nu pierzi pricum prea mult,ptr ca din cite am inteles urmeaza sa nasti in jur de 10 ian...
Fetelor voua va da firma bonus ptr ca nasteti? Stita ca primim si de la stat aprox 1.800.000- 2.000.000 lei?

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor citeam acum citeva zile pe internet cum ca statul ar vrea sa incurajeze femeile peste 30 ani sa mai faca copii,oferindu-le si cite un bonus de 50. mil lei..culmea e ca citeva fete din aceasta categorie au sunta la Primarie si la Casa de asigurari si cei de acolo,n-au negat asta,insa au spus ca nu exista ceva oficial,deocamdata.Voi ati auzit ceva in acest sens?

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Stati ca a lansat Coca o noua bomba
Nu stiam, iubita, nici de bonusul ala..ce ne-am face fara tine? ...la mine nu e cazul inca, fin'ca am 27 de ani, dar e bine de stiut..
Legat de prima aia de 1,500 mil sau cat ziceai, cum facem?

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Probabil este vb de un proiect de lege... Tentant arata si proiectul de lege privind protectia maternitatii (oug 96). Primeai in plus la salariu daca nu-ti efectuai/intrerupeai cei doi ani de crestere a copilului, aprox. 2.500.000 lei - incurajau intoarcerea mai devreme la serviciu. Dar nu au mai lasat si acest articol.

Suma de "1 mil si" o primesti de la primarie si se numeste indemnizatie de nastere... Cei de la serviciu iti dau un salariu in plus, asta daca ii tragi de maneca, ca de altfel nu se prea sesizeaza...

Ingeras, despre acel targ este vb ... Prietena mea a fost incantata anul trecut de preturi...Eu nu vreau hainute atat de devreme ci accesorii: carucior, patut, sterilizator, biberoane etc. Hainutele o sa le cumpar mai prin ianuarie, cand o sa stau acasica si o sa le spal, calc, sigilez.
In privinta caruciorului am inteles ca desi cele de la chicco sunt mai ieftine, ar fi mai rezistente decat cele marca CAM. Oricum, pentru ambele avem doi ani garantie.

pupici
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Coca, eu sunt sceptica in privinta bonusului. Astia propun un proiect de lege si pana o promulga trec 5 ani.

Am fost la eco si am vazut si eu pe bb!!

Si mi-a zis dr. Iosup ca e FETITA!! Vreau si eu pe listutza! unde e lista?
E mistocar dr. M-a intrebt cand tot facea el stop cadru la femur, talpa, cap, etc: "Va intereseaza sexul?" si eu zic "da, daca se poate la varsta asta" si cica "al copilului!!!"
si il intreb, ca unei colege i-a zis fata si are baiat, acum am aflat ca a fost tot la el " da' e sigur, sau se mai fac confuzii la varsta asta?" si zice "e sigur, pana iese la pensie"

Mergi la inceput