Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)
Raspunsuri - Pagina 16
Camelia spune:
Cristina, de acord.Dar ma intreb daca e necesar sa car toate alea dupa mine.Ca doar noi ne putem intalni si la München.Sau?
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
nuuu, chiar voiam sa scriu da' n-am mai apucat. Aici ne vedem noi, nu le caram pana la Konstanz si inapoi! Ce ma bucur ca am cu cine sa fac treaba! stiam eu

Cristina
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Adela
Fetili ce sa va aduc de la Elvetia?
~~Adela &Julia
shucalati:))))))))
Cristina
Lauraa spune:
Adela,ce bine ca mi-ai zis ca eu asa am ramas programata ca intalnirea e la strand..N-am citit inapoi...tz tz tz...
Acum...sa v-o spui p-aia dreapta: M-am uitat la locul asta nou de intalnire si-am ajuns la decizia ca acolo tre sa-mi iau condurii aia cu paiete si evantaiu din pene de strut argintiu cu verde....
... Nu era mai bine la strand,un blug,o sapca,vorba ceea.... Na cum ziceti si voi dar mergem o mana de oameni la ditamai sala de receptii...
tinatache spune:
Lauraa, daca citeai ce am discutat mai sus ai fi vazut ca la fostul restaurant nu incapeam. Acuma, no offence, da' am incercat si eu sa fac ce-am putut... Am spus ca astept propuneri si nu a aparut nimeni... stii tu cum e, dupa razboi... Nici o problema ca la blugi venim toti, asa ca iti poti lasa condurii acasuca:)))
Cristina
Camelia spune:
Am vazut si eu ca e cam pretentios localul ala dar e frumos:-).Eu nu pot sa-mi iau ciorapi de matase si tocuri de 12 cm ca vin de la aproape 300 de km. Dar nici in blugi parca nu m-as simti bine.Asa ca inca ma mai gandesc cu ce ma imbrac.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Lauraa spune:
Tina,io nici n-am vazut cine ce a facut.Am intrat rpd pe web la ei si-am vazut poze. Ieri am venit din ro si-s cu toate-n cap. Acum am citit in diagonala ceva-ceva si-am inteles ca la vremea aceea erau prea multi pt. strand si ei au dat adresa ceea. Dar acum suntem iarasi putini,nu? Oricum nu conteaza, sper doar sa nu fie aia prea acri. fug afara cu cupila!

Julia