Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(2)
Raspunsuri - Pagina 15
Adela spune:
In cazul in care faceti intalnirea la roman eu ma retrag! Nu pot sta 2 zile ca duminica am altceva planificat si sa merg pana la roman intr-o singura zi e prea mult pentru mine (mai ales pentru copil)!
Ziceti repede cum ramane sa-mi fac alte planuri in cazul acesta!
~~Adela &
Julia
Camelia spune:
Eu propun sa ramana cum am stabilit.E cam tarziu sa schimbam locatia si, in plus, daca asta inseamna ca Adela (si probabil si alte fete) sa nu mai vina, nu e bine.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
ramane cum am stabilit! nici o schimbare, am scris mare mai sus unde ne vedem. abiaaaaaa asteeeeept!!!!!!
hai ma chiar nu vrea nimeni marsupiul asta sa ma vad scapata de el?
Cristina
Lauraa spune:
OK,Ok, ramane cum am stabilit!!! Aveam eu impresia ca toate care mergem ne-am cazat la roman. Si ar fi fost aiurea sa plecam de-acolo-n alta parte. Dar acum realizez cá nu toti innopteaza (acolo). Deci ramane la strand.
Tina, se poarta cupilu si cu fata la lume? In marsupiu? Ca am si eu unul de la maxi cosi dar nu pot sa-l pun cu fata la strada... Desi nu-mi prea sta-n el minunica...
Babee spune:
Lauraa n-a ramas la strand.cu toate ca ar fi trebuit sa ramanem acolo cu rezervarea...ca ne-am imputinat de numa.cate om fi om fi si asta e..sanatosi sa fim si sa ne vedem.Sambata dimineata suntem la roman sa platim si alte cele si la 12-13 cat s-a hotarat suntem la restaurant.Om gasi noi si restaurantul ala ca avem acum o gramada de harti cu germania, Konstantz si altele
(traiasca Öamtc-ul!).
Nu modificam nimic ca altfel ne pierdem....si ne ametim totodata!
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Scumpetel 
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Of batranetile astea...ca uitam sa intreb.
Maine vrem sa ne oprim putin in München.E ceva legat de parcare(parkschein...etc) sau mai stiu eu???Ne dam jos cat sa respiram un aer de München si continuam drumul spre Stuttgart.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Scumpetel 
Iubi si Phillip (6.02.2004)
tinatache spune:
da, se poate. are o protectie pt cap dar e detasabila si in felul asta o poti intoarce cu fata la lume ca e libera privelistea.
PROPUNERE: as vrea sa fac o colecta pt Alinuta (http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28339) dar trebuie sa ma ajutati si voi. Eu am hainute de fetita de la Andra, desi piticu meu e de-o seama cu Alinuta, nu-l pot imbraca cu toate ca e... berbat
, asa ca pt ea ar fi numai bune. De data asta insa nu pot participa cu tot costul transportului din motive binecunoscute de multe dintre voi, asa ca as institui o pusculita si sa iau din ea de papa si ce ramane - la transport. Care mai aveti hainute de iarna pe acasa pt copl de 1 an ar fi super! ce ziceti?
Cristina
Adela spune:
Lauraa nu te du` la strand ca nu vine nimeni acolo! ![]()
Intalneala e aici (inca o data, ultima strigare
):
http://www.die-bleiche.de/
la ora 12!
~~Adela &
Julia
Alina spune:
Fetileeee,
Si eu zic sa ramina cum am stabilit,ne-am imputinat si sa nu ne pierdem...
Cred ca nu e nevoie de ecusoane sau markere pt etichete,majoritatea
ne cunoastem deja,fie ca live sau din poze.
Haideti sa o ajutam pe Alina-Mihaela,vedeti linkul cu povestea la ultima postare a tineitache.
Eu caut hainute chiar ca-s mai mari(pe cele de un an le-am cam dat)si cumpar niste cutii cu brei si biscuiti.
Va pup si abia astept sa ne videm,
Alina
papadie spune:
Eu as aduce ceva de imbracat pt mamika ca vine iarna saracutza...
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)