premiile de vara Desprecopii.com

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krixxty spune:

Ajut si eu subiectul sa ramana, pentru ca imi place ideea.

Apoi in masura in care eu pot avea ceva de zis mai mult citind decat scriind pe site.

Un premiu lui Descantec pentru ca e un spirit vioi, deschis, fara complexe si ii stimuleaza si pe altii sa fie la fel.

Conchitei pentru ca nu "risipeste perlele pe forum" cum zicea cineva, ci nu se poate abtine sa le daruiasca.

Lui Ocebine, care scrie rar, dar intervine adesea in subiectele inflacarate aducand cu ea un bun-simt simplu si cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

Freia pentru cat e de sufletista si pentru curajul pe care l-a avut sa spuna nu unui mariaj nefericit
te pup draga freia, tine-o tot asa!

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Sunt multi membrii care merita nominalizati aici, o sa spun si eu cativa, cu mii de scuze ca nu apuc sa ii trec pe toti...
Florin si Mirela - pentru ca ne-au pus la dispozitie acest site, pentru ca au grija de el si il intretin, pentru ca fac tot posibilul sa mentina comunitatea unita, pentru ca se implica in actiuni concrete
Cristina - pentru ca ne-a adus pe forum cazul Andreei (fetita operata de doua ori la rinichi) si pentru implicarea ei foarte mare sufleteste si material atat la Andreea, cat si la alti copilasi cu probleme (Rares, Bogdanel s.a.)
nicoleta raducu - pentru ca ne-a adus pe forum cazul Alexiei (fetita care a facut diabet la numai 1.3 ani) si pentru implicarea sa in ajutorarea familiei
Adelina - pentru implicarea in cazul Cristi, intre timp a devenind practic mamica lui
Cornelia Horoiu - pentru implicarea in multe cazuri deosebite, inclusiv Cristi si Simona
Babee, lix, aquarispro, 2mami, Andrada, Lyada, monicuta, adrianangi, Adi, Adriana Radu, amorena, Alyssa, SimonaBB, antoioana, liliana csaki, cl, qsar, Bobita, cataghe, Freia, oana cretu, lily, allia ... - pentru ajutorul dat Andreei, lui Cristi, lui Bogdanel, Alexiei, lui Rares si altor copilasi bolnaviori si cu probleme
Elenalove27 - pentru Alvaro Daniel
adimercedes, Darael - pt Lista de rugaciuni
papadie - pentru ca e moderatoare si nu vrea premiu ;-)
Imi cer scuze inca o data ca nu am reusit sa ii trec pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu cred ca fiecare membru de pe acest FORUM merita sa fie PREMIAT !
...dar cred ca exista doar 1 premiu pe care cred ca sigur il merita m34(Mihai)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Imi permit sa propun si eu pe cineva, pe langa lorelei_19 pentru implicarea ei in cazul Teodorei: pe Vicky pentru ca datorita ei cazul teodorei a fost unul din cele mai transparente de pe forum.

Cu drag, Alexandra

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa patesc daca nu am timp sa intru si in alte sectiuni ale DC!! e prea tarziu?

anis si tia pentru optimismul lor si cel pe care-l insufla aspirantelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mamaaaa ce-mi place!! Votez si eu ca inca n-a trecut ora 12 noaptea...

Conchita, la categoria "mesaje de *****"
qsar, la categoria "umor si inteligenta"
adrianangi, la categoria "ajutor umanitar"

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si cand aflam si noi castigatorii ca tare sunt curioasa!?

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Si?????

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Hop si eu, la spartu' tirgului: doua persoane care dadeau personalitate forumului acesta si care si-au luat o vacanta cam lunga, dupa parerea mea: Adrianangi si Conchita...

Mergi la inceput