Si eu mi-am pus cu Suki, PVC cu Low-E, Mihuta, pt ca lumea mi-a spus ca sunt cei mai buni. Pot sa spun ca le am de 2 ani si nu sunt prea multumita, in special de feronerie. Geamurile se lasa si incep sa frece, nu se mai inchid cum trebuie, si a trebuit sa-i chem de vreo 2 ori pina acum si acum iar trebuie sa-i chem, ca sa-mi regleze din nou balamalele. O sa mai tina citeva luni, dupa care iar o sa trebuiasca sa-i chem ... Dupa ce expira garantia, ce fac ? O sa platesc deplasarile lor de o sa ma usuc ! Nu stiu ce au facut, daca au gresit montajul, daca au pus balamale subdimensionate, daca au facut geamurile mai mari decit ar fi trebuit (ca sunt destul de mari, si nimeni nu mi-a spus ca n-ar putea tine ...).
Pe scurt, nu sunt foarte multumita de ei.
Boghi
Eu am pus tamplarie PVC TROCAL cu geam termopan LOW-E si sunt extrem de multumita. In 4 ani de cand le-am pus, nu am avut nici cea mai mica problema cu feroneria sau altceva!
Pe langa faptul ca izoleaza fonic si termic, protejeaza foarte mult de praf, incat fac curatenie mult mai rar!
Cami