Tamplaria PVC cu geam termopan!
Raspunsuri - Pagina 2
lulu77 spune:
Si eu am avut termopan la apartamentul din bucuresti( spun am avut ptr ca ne-am mutat la constanta) ,si am fff multumiti de el ,si acum la noua noastra casa din constanta ne-am pus termopan cu aceeasi firma ,i-am chemat special de la bucuresti ,ptr ca am f foarte multumiti de ei.daca te intereseaza ,am sa iti trimit un PM luni cu nr de telefon de la firma.
ionela-roxana spune:
lulu77 merci mult!Problema este ca eu stau la Timisoara!![]()
Nu stii firma cu care ai lucrat tu nu are filiala si aici?
Mersi mult!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
acinorev spune:
dar cam cat costa termopanele astea nu ne zice nimeni? as vrea sa pot face un calcul ca sa stiu la ce suma sa ma astept.
Samy spune:
Eu mi-am pus anul acesta termopane din PVC, Veka. M-au costat aproape 4000EUR si ca suprafata e cat a unui apartament de 4 camere, baie , bucatarie, hol. Au fost mai scumpe pentru ca nu sunt albe, sunt culoarea ciresului. Ca feronerie stiu ca sunt tot germane si mie imi plac. Unele geamuri se deschid si pe verticala si pe orizontala. Cele care se deschid curent sunt prevazute cu plasa de tantari detasabila. Pe exterior am la toate geamurile jaluzele tot in culoarea ramei geamurilor. Chiar as vrea sa aflu si parerea voastra. Vi se pare scump? Ce a fost dezavantajos este ca am asteptat 3 saptamani sa vina materialul din Germania (nu aveau nuanta pe stoc) si inca o saptamana sa le croiasca. Am comandat si 3 usi tot din termopan, aceeasi culoare, cu geam cu model (creat de noi). Orice e posibil dar te costa. Usile vor costa si ele in jur de 800 - 1000EUR. Depinde de modelul geamului. Pe alb iese totul mult mai ieftin!
lulu77 spune:
Ionela ,am sa ma interesez ,s-ar putea sa aiba ,ptr ca are cam prin toate orasele.daca aflu ceva iti dau de veste.
Alina
lulu77 spune:
acinorev,pe mine m-au costat in jur de 2.500 usd la toata casa ,si asta inseamna 6 dormitoare ,4 bai ,2 geamuri la bucatarie ,2 geamuri la living ,2 la scari.
au fost asa : 160*120 -2 bucati
120*120 - 5 bucati
140*120 - 1 bucata
60*40 2 bucati
40*40 - 2 buc
60*120 -1 buc
80*120 - 1 buc
90*45 -1 buc
toate cu deschidere dubla si plasa de tantari.
iar in apartamnetul de la buc ,3 dormit ,o buc si un balcon m-a costat 1.100 usd anul trecut.
maysa spune:
lulu77, te-as ruga sa imi trimiti si mie prin mail adresa sau telefonul firmei din Bucuresti care ti-a facut timplaria.
am asteptat ceva timp sa stringem banii(pentru ca stim ca merita) dar nu vrem sa fim nemultumiti de calitatea lucrarii(avem prieteni la Craiova care au patit-o). adresa mea este ioana_mihaela75@yahoo.com
Sunt convinsa ca totul va fi ok garantia fiind faptul ca tu i-ai chemat si in Constanta
Pe curind!
bebe spune:
lulu77,imi poti spune si mie firma cu care ai pus termopanele?
si eu locuiesc in constanta si ma gandeam ca firma cu care ai pus tu imi poate monta si mie, mai ales ca parca sunt mai ieftine decat Gealan.
multumesc mult,
carmen
adresa de mail: carmenp19@yahoo.com
mihuta spune:
eu am ales tot PVC cu gram LOW-E de la SUKI care lucreaza cu profile Rehau si feronerie GU.
Ca sa va calculati un pret orientativ minim, considerati 100-110 eur / mp de geam. La care se adauga deschiderile duble, plasele etc.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
ionela-roxana spune:
Inca nu am schimbat geamurile ,analizam ofertele (si asa putine
)!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela