Conditiile angajatilor de la Zapp

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da, concediul nu este bebeficiu.. sorry, am enumerat tot ce mi-a venit in cap.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Hei, nu va mai certati!
Va felicit ca aveti un serviciu bun si hai sa ne ajutam colegii de forum in limita confidentialitatii permise.
Nu dati cu pietre ca toti gresim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

nu a dat nimeni cu pietre Rodica. Toti am incercat sa ajutam dar mi se pare normal sa pastram confidentialitatea. Unii dintre noi am semnat o hartie in sensul asta.

Daca mai are intrebari poate sa vina cu ele, ii vom raspunde cu cea mai mare placere.

succes in continuare si sa ne spui ce ai mai facut :)

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_neagu spune:

Saluatare tuturor!!
In primul rand vreau sa va multumesc foarte mult ptr raspunsuri.Nu am vrut sa supar pe nimeni cu aceasta intrebare, stiu ca in principiu salariile sunt confidentiale.As fi vrut sa stiu in mare cam ce conditii sunt.Eu aveam doua oferte: cea de la Zapp si o alta de la o firma foarte mare. Si aveam o dilema nu stiam ce sa fac. Mai ales ca cei de la Zapp nu mi-au spus absolut nimic despre beneficii.Si s-au miscat si foarte incet-interviurile au durat cam 2 LUNI si inca nu am un raspuns final de la ei---ceea ce m-a dezamagit foarte tare si cred ca am sa accept cealalta oferta.Oricum astept raspunsul celor de la Zapp saptamana viitoare si abea atunci o sa ma hotarasc.
Multumesc inca o data tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Salutare,

doar cu o intrebare, pentru ca tocmai ma pregateam sa raspund la acest subiect si am vazut ceva reactii privind confidentialitatea salariului. precizez ca nu lucrez la zapp, dar am destul de multe contacte cu firma si angajatii acesteia; poate aflu si eu cum de sunt salariile confidentiale, dar toata lumea stie ce salariu are toata lumea? din cate stiu eu confidentialitatea ar trebui sa se pastreze si intre angajatii aceleiasi firme, nu? de ce nu se intampla? nu de alta dar nu-mi explic de ce e confidential pe forum unde anonimatul este la alegerea noastra in schimb colegii intre ei se barfesc ca X nu merita salariul cutare ca sta numai la tigara etc sau ca are mai multi bani decat mine care am "n" facultati.
Nu vreau sa supar pe nimeni, este un punct de vedere obiectiv al cuiva din afara companiei zapp (cu mentiunea ca asta se intampla in orice firma unde exista mai mult de 1 angajat, deci confidentialitatea este pur teoretica)

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Perfect de acord cu tine,Speranta.
Exact la asta m-am gandit si eu cand am citit luarile de pozitie privind confidentialitatea pe un forum,unde anonimatul schimba mult din regulile jocului "in viata reala".
Nu lucrez la Zapp,dar si la mine in firma salariile sunt "confidentiale",exista diferente de salariu absolut nejustificate intre oameni care au aceeasi pregatire si fac aceeasi munca (cantitativ si calitativ) si nu in ultimul rand....toata lumea stie ce salariu are toata lumea.Numai cei de la HR se fac ca nu stiu ca e asa.

Jasmine
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Important sa avem un job care sa ne dea satisfactii de orice natura, sa reusim sa trecem peste aceste inechitati si sa ne simtim bine in pielea noastra. Pana la urma nu putem fi egali intre noi caci nu ne nastem ca atare, in plus fiecare din noi are alta sansa.

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Prietena mea a fost anuntata acum trei saptamani ca nu a fost admisa la zapp /relatii clienti.A sustinut 3 interviuri in lb engleza,al patrulea a fost un test trimis pe mail tot in engleza pe care trebuia sa-l rezolve in 48 ore...ce cuprindea si calcule matematice. Despre conditii nu i-au spus nimic..nici ei...este extremde greu..bafta!
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexara spune:

Draga Gaby, am lucrat in customer care si pot sa spun ca m-au imbatranit anii astia. am devenit mai irascibila, mai inflexibila...la marile companii de telefonie mobila unde chipurile se castiga mai mult daca reusesti sa intri te mananca sistemul. si banii pe care ti-i dau ei sunt munciti cu prisosinta. chiar nu esti platita pentru nervii tai. dar mai cunosc si cazuri in care neispraviti pot ajunge sa lucreze: la Orange un tip si-a adus nevasta la customer care. asta n-ar fi nimic daca nu era semnianalfabeta(genul care intreba cu cati de "le" se scrie cuvantul "calculele" si multe alte perle". i-a scris pe o hartie ceva in engleza pe care le-a recitat la interviu. si ea a intrat, prietena ta care sunt convinsa ca stie mult mai multe, nu. care e concluzia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Ai perfecta dreptate! stiu cum este...mai nou lucrez in domeniu, din nou, dupa o pauza de 2 ani...stiu si persoane din jurul meu cum au ajuns in compania la care lucrez,si eu si prietena mea,...si cu toate ca este o companie mare si clientii sunt importanti..exista personaje care nu stiu sa se exprime coerent la telefon....in romana!
gaby

Mergi la inceput