Pisici,caini si pisici....LA BLOC?
Raspunsuri - Pagina 5
Emirac40 spune:
[quote]Originally posted by papadie
Emirac ...tu, burlac. Miutza fara copii (sau, ma rog, fara copii cuvantatori). Tu vaz cu activitati pe un site eminamente ia o pauzaresc. Aplauze la scena deschisa, complimente etc. Ai venit la agatat sau numa s-o pārasti pe inculpata Miutza? :-) Ori esti de la Liga antipisici? :-))
Pai site-ul cred ca se adreseaza in primul rand parintilor,iar problema cu animalele oare nu este valabila si pentru voi?Sau parinti sunt numai mamele?Personal de-aici am printat multe articole care m-au ajutat MULT in anii trecuti iar mai nou chiar asa cum am scris in deschiderea topic-ului mi-am gasit un oarecare echilibru tocmai citind parerile voastre legate de anumite probleme personale.Acum mi-am permis sa va prezint o situatie care este banala cu aspecte comice tocmai pentru a fi mai vesele:Va iubiti dar ea iubeste si animalele asa ca ai de ales intre o relatie in 2 sau 8(opt).Ce te faci in momentul in care probabil ai un bebe?Alergi dupa matze,caini,copil,doctor,bona sau te duci la balamuc?
mariagi spune:
te-au inrait rau matele ale bag de seama.pai,cateva randuri in urma i declarai dragoste netarmuita si acum reprezinta cel mai urat lucru din viata ta?!
animalele se deosebesc de oameni prin faptul ca ne raman loiale si dupa ce le dam un sut in fund
oz spune:
quote:
Originally posted by Emirac40
Fratele ei care s-a molipsit cu cainele lup (masacrat de pisici) a facut la 12 ani un CHIST pe plamani iar doctorul care l-a operat a afimat ca a fost vorba de PAR DE PISICA.
m-a amuzat povestea cu pisicile, esti un tip cu simtul umorului
off-topic (ca nu ma pot abtine ): fratele care a facut chistul pe plamani l-a facut de la caine si nu de la pisica, iar doctorul care i-a spus ca-i par de pisica era un dobitoc. Este vorba de hidatidoza, o boala produsa de un parazit microscopic care traieste in intestinul cainelui infectat. Cainele este singura gazda definitiva pentru acest parazit si singurul care il poate transmite omului si altor gazde intermediare (oi in general). Folclorul popular (si incompetenta unor medici) spune ca boala este provocata de par de pisica la om si de lipsa de apa la oi . Cartile de specialitate arata ca boala este provocata de Echinoccocus granulosus iar ciclul biologic este intretinut de caine.
papadie spune:
Mey problema cu pisicile e a ta
Eu am numa cite-o bucata din fiecare: una bucata , una bucata ...Si se impaca senzational copilul nu e interesat de pisica, pisica nu e interesata de copil:-)
Acu ridem, glumim da' prea profunde nu fura sentimentele tale pentru Miutza daca fugisi asa repede.
Acu vreo cinci ani i-am dus lui tata la tzara un motan. Birmanez. Tata nebun dupa motanul lui da' mi-a zis din prima: "Vezi ca e pisica". Io nu si nu ca veterinarul, persoana calificata vezi bine, mi-a spus ca e motan deci e motan. Mama turbata ca nu-i plac matzele iti imaginezi cam cum a reactionat. In fine dupa ceva timp ma suna tata sa-mi spuna ca mi-a fatat "motanul". Si a tot fatat "motanul" meu ca era de rasa da cu apucaturi bagaboante. Intre timp se facura in numar de 6 pisicile la curtea regelui Arthur...Eu...cam turbata in toata pisicaraia aia. Nu suport parul lor nu ca'st alergica, nu suport sa-l vad pe nicaieri. Ca atare se muncea dupa pisici ca dupa o turma de iepuri. Mai acu o saptamina m-a sunat mama disperata (tine minte ca nu era o iubitoare de pisici) sa-mi spuna ca a murit "motanul". Otravit:( Nu pot sa-ti spun ce suparare si ce jale. Asa ca nu zi hop pana nu treci podul. Cine stie poate in cateva luni te vedem in love cu felinele. Cu toate cinci :-))) plus Miutza, o pisica mai mare si ea:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Emirac40 spune:
quote:Multumesc ptr. informatie,cred ca multi de-aici de pe meleaguri ro. habar n-au.Este f.posibil ca doctorii sa fie cam ...asa cum i-ai descris mai ales ca mai nou poate nu stii un tanar mai naiv din Buc.s-a dus sa-si faca o operatie ,cred banala,coborarea unui testicul iar doctorul i-a sectionat penisul si nu s-a multumit cu asta L-A MAI SI TOCAT.Ca in filmele cu prosti...Oricum fratele este acum sanatos(cred)iar cainele este si el bine cu el .Oricum a ramas saracu'l catel cu ceva traume pisicoase deoarece este singurul specimen de talia asta pe care l-am vazut pus cu botul pe labe de pisici.De-adevarate-lea...
Originally posted by ozquote:
Originally posted by Emirac40
Fratele ei care s-a molipsit cu cainele lup (masacrat de pisici) a facut la 12 ani un CHIST pe plamani iar doctorul care l-a operat a afimat ca a fost vorba de PAR DE PISICA.
m-a amuzat povestea cu pisicile, esti un tip cu simtul umorului
off-topic (ca nu ma pot abtine ): fratele care a facut chistul pe plamani l-a facut de la caine si nu de la pisica, iar doctorul care i-a spus ca-i par de pisica era un dobitoc. Este vorba de hidatidoza, o boala produsa de un parazit microscopic care traieste in intestinul cainelui infectat. Cainele este singura gazda definitiva pentru acest parazit si singurul care il poate transmite omului si altor gazde intermediare (oi in general). Folclorul popular (si incompetenta unor medici) spune ca boala este provocata de par de pisica la om si de lipsa de apa la oi . Cartile de specialitate arata ca boala este provocata de Echinoccocus granulosus iar ciclul biologic este intretinut de caine.
mariagi spune:
in concluzie,ca am luat-o pe langa subiect.ce face dom'soara?ultima oara te faceai ca nu i raspunzi la telefon si intentionai sa-ti schimbi resedinta?ai revenit dupa noapte,un sfetnic bun,la sentimente mai umane?sau macar ai incercat prin mijloacele de comunicatie moderne sa-i spui si ei ce ne-ai spus noua?asa mi se pare corect.
Maria
Emirac40 spune:
Chestia cu motanul gravid depaseste tot ce-am citit aici asa ca felicitari pentru perseverenta de care-ai dat dovada la inmanarea motanului catre tatal tau...Sunt sigur ca tu ai fost ferm convinsa si dupa ce l-ai daruit ca tot motan este.Si de asemenea cred ca rudele tale stau la casa...adica au o mica curte si spatiu pentru ''Bietele animalutze''
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by mariagi
animalele se deosebesc de oameni prin faptul ca ne raman loiale si dupa ce le dam un sut in fund
Subscriu
Emirac40 spune:
quote:Ea face bine cu motanii ei...probabil ca-i mediteaza,cred ca 6 luni cam sunt de-ajuns ca sa-ti faci o parere despre cel de langa tine asa ca mi-a replicat ca ce am eu cu motanii ei?Ca ei stau cuminti la locul lor si nu ne deranjeaza(nici nu au cum din moment ce n-am mai calcat pe la ea prin casa)Deci toata lumea este bine,EA si si bietele animalutze in cuibul lor,Eu la mine acasa, un final fericit,nu s-au intamplat accidente de nici un fel.Oricum o sa-i printez toata povestea asta pentru aspectele delirante in anumite parti....
Originally posted by mariagi
in concluzie,ca am luat-o pe langa subiect.ce face dom'soara?ultima oara te faceai ca nu i raspunzi la telefon si intentionai sa-ti schimbi resedinta?ai revenit dupa noapte,un sfetnic bun,la sentimente mai umane?sau macar ai incercat prin mijloacele de comunicatie moderne sa-i spui si ei ce ne-ai spus noua?asa mi se pare corect.
Maria