Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey numa io nu poci sa ma plang de dureri in tzatzi ca productia mea urca vertiginos la 10 ml pe zi.Da daca vreti un sfat de la un om incercat sa nu faceti 2 copii unul dupa altul. Azi am ramas fara voce si fara aer, pur si simplu nu ma ajuta plamanii sa mai produc ceva. Si Maria urla incontinuu....Noroc de bb ca e cuminte da asa era si sor'sa si uite unde am ajuns. Basca ca suntem in curs de mutare cu 2 case in aer si fara apa calda ca e revizia anuala...
Vrea careva sa inchirieze 2 copii frumosi foc???

PS: ni s-a imbolnavit si bona si lipseste...asta mi-a declansat depresia postnatala...cine ghiceste ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata burtici!
Noi sintem bine, ne miscam mai putin semn ca nu mai avem loc in garsoniera....Si mie mi se umfla picioarele, ce-i drept nici nu ma omor cu apa....dar aceste edeme , neasociate cu hipertensiunea sint normale...
Ana mama , eu credeam ca ai nascut vazind ca nU AI mai raspunS la e-mail....si cind colo tu tot acasa esti?
Liliana cred ca abia astepti sa-ti vezi generalul acasa....
Roxanaz eu inca merg la servici si o sa nasc probabil pe aici. Asa se cladeste capitalismul.....:)))))Sint inca OK si pot veni. Oricum am dreptul la 4 saptamini de diability inainte de nastere....dar atit cit pot o sa vin. Lucrez in acelasi loc cu sotul , asa ca eu nu conduc si am si ingerul pazitor linga mine, la o adica....
Chiar azi ma gindeam(era cald si un alt fel de miros, noi locuind linga ocean)la tine Roxanz si la mare.....si m-a apucat un dor de mare....mama, mama.....de asa este cind ai sot constantean....iubesti si mai mult marea....Hai gata cu butoiul cu melancolie....in viata nu le poti avea pe toate...
Si in alta ordine de idei ,nu mai naste nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kim, facem schimb cu bucurie....? ca eu aici nu vreaaaauuu....
dar vorba ta, sa lasam butoiul cu melancolie- bravo ca poti sta la munci si ca nu conduci singurica!
Marina, punem pariu ca bona e...? ce zici? oricum ar fi, iti tinem pumnii sa ii treaca crizele de plins printesei iar tu....sa reusesti sa te linistesti!!!
Simona, sterilizatorul e chicco, ptr 3 biberoane si accesorii, in cora in iarna era 530.000, cel ptr 4 biberoane e cam 650.000, il poti vedea si pe bebelusultau.ro.
tura III, care mai e miscarea? ca tura I azi.. a lenevit tare de tooot....da' le las ca au venit caldurile si cred ca zac pe canapele.
pupicei la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Danule, teoretic pe 28 tre' sa mi-l scoata, da' vedem joi la control.
M-atzi spart cu tzitzile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei bortoselele unde sunteti, ca vad pe aici mai mult mamicute, cu diferite probleme la titice. Dar de asa este cand esti nou in branse, te intrebi ce si cum ptr fiecare fleac. Bine a spus cine a spus ca paranoia ne va trece abia cand va intra cochilul la facultate, si poate nici atunci.
Din pacate am sunat la Nursery si mi-a spus doctorul ca nu ne da drumul azi, poate maine. Chiar asa a spus "maybe tomorrow", ca cica nu am luat in greutate, desi nimic altceva nu mai avem.
Asa ca acum iar va las ca ma duc la printesa-general, pupa-o-ar mama pe ea de dulceata.
A, iar ne-am ciondanit cu sotul ca ne face "Adeluta - grisinuta", i-auzi tu sa ne jigneasca asa, pe noi mandrete de fata cu mijlocelul tras ca prin inel.
Gata fug, si va pup pe toate.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxanaz gata facem schimb! Dar nu acum ci in 2 ani si jumatate...dar esti sigura ca asta vrei....sa stii ca filmele si realitatea difera mai mult decit am crezut eu ca se poate....desi multi nu vor s-o recunoasca :)))))
Chiar slaba miscarea la schimbul I. Asa canicula este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Avem un mic crestin printre noi! Ieri l-am botezat pe micul Teodor si mi-e drag de nu mai pot sa-i zic pe nume!
Am avut emotii ingrozitoare, crampe... Doamne cit sunt de bucuroasa!
V-am pregatit si citeva poze in trei albume: la 40 de zile (simbata), la botez (facute de mine, cind imi aminteam ca am aparatul in mina) si poze de azi.
Nu mai sunt nici lauza, am permisiunea sa... stiti voi... trebe insa sa mai fac controlul cela de 6 sapt.
Felicitari proaspetelor mamici si puiutilor cei mai mici si mult curaj la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

eu numai fac act de prezenta sa nu ma exmatriculati..sunt iar cu casa cu fundul in sus...spal intruna,rearanjez...si in pauze mai arunc un ochi pe dc..parca tot mi-e frica ca vine bebe si nu e totul impecabil...asa ca in fiecare zi reaiu stersul prafului etc...
maine va anunt cum stau lucrurile la noi si ce se prevede... dr va verifica cervixul si stabilim cum facem..asa ca maien e ziua in care am si eu de spus ceva cu continut...
in alta ordine de idei, LIliana iti tin pumnii sa o aduceti pe Adela acasa si sa aveti nopti linistite...
butterfly, am vazut pozicile...ai ditamai voinicul...sa va traiasca si sa va bucurati de el..
papadie , vad ca nu are treaba, e toata topita dupa Catrina ca nici macar nu raspunde la mesaje......no, pe maine deci...pup la burtoasele din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helo si la schimbul III!!
FLUTURAS, sa traiasca mititelul crestin, ca tare-i scump!
Noi n-avem somn, ca de obicei, eu rad de mine, ca m-am vazut in oglinda din profil, imbracata mai dezbracata, si arat ca un luptator de sumo! Vazuta de sus, burta mea, care e foarte jos ca de obicei, pare mica, dar din profil seamana a port-bebe de 34 de saptamani.

ROXI, nu fi rea, mama, trimite o adiere sarata, macar, ca ne topim!

Si daca tot sar de la una la alta, sa va spun ca azi ne-am hotarat si noi ce nasi va avea Matei, pana acum am ezitat sa le zic DA de paranoica ce sunt, ca mi-s superstitioasa si la asta!

Roberta + MATEI - 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns butterfly spune:

Am revenit cu nervii pe bigudiuri dupa o criza zdravana de colici.
Cine a zis ca bebeii se linistesc dupa botez? Nu a mai facut de mult asa rau ca in seara asta. L-am injurat si pe sot de ma-sa si tot nu m-am racorit. Am mincat compot de caise, de la el sa fie?
Criza a inceput cu supt din ora in ora, nu puteam sa nu-i dau ca racnea pina primea sin... de fapt ii oferea o alinare dar inghitea si aer si iaca cerc vicios... iar cind se linisteste un pic incepe sughitul care nu mai trece cu lapte, nici cu lamiie.
Am citit discutiile despre muls, pe mine nu m-au tinut nervii... in plus cred ca fac o prostie dar asta e... bebe suge doar de la un sin la o masa - in felul asta bea si lapticul mai consistent de la sfirsit si nici nu fac ragade, fiecarui sin ii vine rindul la 4-6 ore. Parca citisem undeva ca se poate si asa.
Inca ceva: bebeilor vostri le tremura citeodata barbia? Lui Teodor ii tremura de la inceput si nu mi se pare ca e mai bine acum. Stiu ca nu e anormal dar cit tine chestia asta?

Mergi la inceput