Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Raspunsuri - Pagina 3
irrinuca spune:
Se pare ca lista burticilor e mai scurta decat cea a bebilor de iulie.. Sa intzelegem ca numai bebeii mai puturoshi au ramas??
Si bebeul meu a intrecut orice asteptari, a batut recordul pentru ca a intrat in saptamana a 39-a. Noi suntem fericitzi, desi s-a facut asa de greu ca de-abia il mai duc.. Nici de dormit nu mai dorm, stau mai mult in fund. Se pare ca nu-i mai convine nici cand dorm pe stanga, nici pe dreapta, nici pe spate... O fi vreun semn ca nu mai are loc si vrea sa iasa????
Irinuca 38+ saptamani DPN 31/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
roller025 spune:
Intru si io pt un minutel...
Felicitari noilor mamici si multa sanatate tuturor bbilor!
Noi sutem bine, crestem, papam mult la intervale de 2-3 ore, dar ne e o leneee... Cred ca e de vina si caldura asta afurisita! Avem un icter "discret" (asa a spus tanti pediatra) si aseara am ramas fara buric!!! Suntem baiat mare!! Asteptam saptamana viitoare sa iesim olecuta pe afara, sa vedem lumea!
De ieri am inceput sa mutam lucrurile in casuta cea noua! Speram ca saptamana asta stam in camera noastra si nu ne mai inghesui cu mami si tati in aceeasi camera.
Incercam sa scriem azi povestea nasterii... Revenim!
Dana si Victor Mihai
Dorsilia spune:
Roxi, mi se pare ca mereu e ceva de facut urgent in domeniul curateniei, zilnic ma trezesc cu planuri de curatit pe ici pe colo, clar ca nu le duc la capat ca ma lasa energia dar ideea imi ramane.
Dupa calcule si eu as mai avea aprox 2 saptamani, oricum mi-am facut bocceluta daca tot am facut ordine si curatenie prin dulapuri, stiu ca evenimentul nu se produce brusc insa nu avea rost sa inghesui lucrurile in alte 2-3 pungi in 2-3 locuri prin casa cum erau puse in functie de cum le-am cumparat.
Sambata am petrecut toata ziua de la 8 dimineata in pozitie mai mult ortostatica sau in sezut, drept urmare seara de la 9 la 11 am avut contractii din 4 in 4 minute nu dureroase dar cu intarirea burticii pana la cateva zeci de secunde bune. Duminica am lasat-o mai moale si m-am mai intins din cand in cand.
lia 37 sapt de la UM
rain spune:
Lia, noi i-am cumparat aproape tot, nu am luat biberoane, in rest avem ...si o asteptam pe printesa! iti dai seama, daca i-am luat noi si cercelusi, am vrut s-o tentam, dar nimic
Irina, nici tu nu mai ai mult ...ce zici, saptamana asta te punem pe lista cu bebei ?
Dana, cred ca toata lumea asteapta povestea nasterii, in special partea aceea cu ruptul apei la biserica! pupici pentru Vic
Maria, imi pare rau ca nu te-ai balacit, si eu am un chef de balaceala ...dar ma consolez cu gandul ca anul viitor o sa mergem si cu bebetica la mare ...sa vezi distractie, trebuie sa recuperam lipsa de pe plaja de anul asta!
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
rain spune:
fetele, astazi puiutul Andreei implineste o luna
MATEI STEFAN , sa fii sanatos si sa cresti mare!
Nicole 39+ saptamani
Dorsilia spune:
Mult inainte Matei Strefan!!!!
Nicole, cam cum crezi tu ca o sa te descurci cu o copilita de 1 an la mare? Ce ii dai sa manance, unde gatesti daca va cazati la hotel ? Eu ma tot intreb daca asa ceva e posibil. Mai ai timp de relaxare? Mama mea zice ca ala nu e concediu in care mergi cu copil mic care are n-spe nevoi, de a manca ceva anume, de a dormi undeva anume....chestii de-astea
lia 37 sapt de la UM
roxanaz spune:
din pacate balacitul e complet iesit din calcule cel putin pentru 2 saptamini, ptr ca apa este...ca iarna de rece, sau cel putin ca la 1 mai....asa ca cel putin pina in septembrie....nu cred ca se mai incalzeste, doar printr-o minune.
Lia, eu ced ca te descurci ff bine cu un copil....uite, am niste preteni care au fost in Turcia, Italia, Grecia, cu masina, cu copil de 11 luni....nu au avut nici o problema si au avut surpriza ca piticul sa manince aproape exclusiv mincare de adulti, cu toate ca ei se carasera cu stocuri impresionante de borcanase de piureuri si alte nebunii (...parca pe acolo nu s-ar fi gasit) asa ca dintr-un copil fitzos la mincare si sensibilos s-au intors cu un flacau voinic, bronzat si vorbaret. asa ca....si eu sunt de aceeasi parer cu Nicole, daca tu vrei si ai chef....nu trebuie sa stai in casa numai ptr ca ai copil de un an.
dar stai sa se duca si anul asta....om mai vedea noi.
oricum ai dreptate cu facutul bagajului, decit sa stea in 3 pungi pe care tot le unesti...mai bine il faci si scapi de o grija.
papadie spune:
Hallo la fetilii:-)
Marina pricepusi gresit mey. O cantaream pe Bubu la spital dupa fiecare masa, tre satz marturisesc ca acasa n-am cintar O cantarit-o moasa de doua ori pina acu si-n rest cind merem la pediatru. N-am obsesii cu greutatea ca as lua-o pe campii:-))))
(ultima cantarire indica 2.600]
Papa si Catrina
rain spune:
cred ca ne vom descurca, am vazut o gramada de bebei la plaja si pareau ok, atat ei cat si parintii !
parerea mea e ca le prinde bine copiilor, soarele fixeaza Ca, briza le face foarte bine si in plus ...cu aceste amintiri raman toata viata!
poate anul viitor ii facem o surpriza lui Roxi ...sa reunim gasca acolo , sa ocupam juma' de plaja, la cati bebei sint aici avem nevoie de spatiu serios pentru joaca!
plaja "desprecopii.com", suna bine, nu ?
Nicole 39+ saptamani