discutie delicata

discutie delicata | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

dupa cum stiti,am lipsit de la birou 1 luna din cauza operatie.la intoarcere,in afara de teancul de acte si alte diverse documente care zaceau pe birou meu,am constatat cu stupoare ca mi s-au preluat din atributiuni.normal cat am lipsit ca trebuia sa-mi tina cineva locul,dar si mai normal sa-mi le predea la intoarcere.lucru care nu s-a intamplat.ce ma sfatuiti sa fac?sa merg sa am o discutie cu seful meu direct si sa-i expun problema sa vorbesc cu "colega binevoitoare"?nu este prima oara cand se intampla intamplari intamplatoare cum le numesc eu si nu este prima oara cand seful meu spune ceva si ea face altceva.
va multumesc mult,

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu zic sa discuti cu seful tau inainte sa-i spui ei ceva, ca sa stii exact cum stai, apoi daca ea face dupa cum ii canta urechea, fara acordul sefului, da-i peste nas...! Bafta!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mariagi bine ai revenit si..delicata situatie...
DACA seful i-a sugerat sa-ti preia lucrarile pe perioada lipsei tale ar fi cazul sa discutati.Daca i le-a dat cu alt scop atunci e mai delicat.Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu seful tau, nu cu persoana care te-a inlocuit.Succes

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

bine v-am regasit.si inainte am avut probleme cu ea.si cand lipsesc eu imi tine aea locul si invers.problema este ca eu am lipsit doar cat am fost in spital si dupa si cat l-am avut pe Cosmin in spital.si asa,am venit in a treia saptamana la birou tocmai in ideea ca stiam cat este de lucru si ca urmeaza perioada concediilor.deh,constiinta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Draga mea, intr-adevar este bine sa vorbesti cu seful tau mai intai, sa-ti spuna exact ce se intampla.

Cat despre persoana respectiva, mult calm si rabdare. Nu te arata a fi vulnerabila in fata ei pentru ca nu esti.

Hai, curaj si bafta!!!

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by Arhistefy

Draga mea, intr-adevar este bine sa vorbesti cu seful tau mai intai, sa-ti spuna exact ce se intampla.

Cat despre persoana respectiva, mult calm si rabdare. Nu te arata a fi vulnerabila in fata ei pentru ca nu esti.

Hai, curaj si bafta!!!

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.
Cu drag,
Mihaela

Exact, asta este si parerea mea.

cu drag

andreea mami lui theo si florin

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

vorbeste cu seful este cea mai buna cale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Vorbeste cu seful , nu are sens sa discuti cu " colega "

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Vorbeste cu seful... asta daca este posibil sa discuti cu el problema...
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianad spune:

o discutie cu seful ar fi o solutie, acum depinde si de sef.exista
practica, in unele unitati, ca in momentul cand pleaca cineva in
concediu sa se dea o decizie de inlocuire strict pentru perioada
respectiva, dar se mentioneaza ca atributiunile de serviciu vor fi preluate de X dar pe atata timp.
sfatul meu este sa ai in vedere inaintea si in timpul discutiei care este relatia ta cu seful si care este relatia ei cu seful ca sa nu faci jocul
cuiva.ai grija ce ton folosesti si cum iti sustii cauza.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

trebuie sa fii atenta ce anume discuti- seful tau e unul deschis dialogului? e un om influentabil?
de ce colega aceasta face altceva decit i s-a spus de catre sef?
poate gasesti alt coleg si il intrebi ce s-a intimplat in lipsa ta si incerci sa iti preiei atributiile de la acea colega direct.

sanatate si bafta !

Mergi la inceput