Intilnire DC in Montrιal 8 august
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Pentru cine vrea sa stie cine sintem, legenda... dupa haine:
Cei mari:
tricou portocaliu Octavian, sot de Nelia si fericit tatic de Agata
pantaloni albi si ie bej io, Nelia
tricou alb, blugi si aparat de fotografiat Florin, sot de Carmen77 si tatic de Matei... nu-l vedeti ca face poze!
bluza alba cu dungulite bej Carmen77
tricou albastru Sibin, sot de Ira si tatic de Sofia
pulover rosu, daca mai e nevoie Ira
tricou alb si ochelari Vali, sot de Casandra si tata de Calin
pulover rosu cu floricele albe Casandra
...si copiii:
rochita de blugi cu floricele si ochi umflat Agata
bebe din carut Matei
blugi si hanorac mustar Sofia
pulover grena si palarie crem Calin
Sper ca n-am botezat pe careva...
Cornelia
khristin spune:
Bravo Montrealului....asteptam si intalnirea din Toronto...:-)))
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107
Ira spune:
Buna,
Totul a fost f bine, in afara faptului ca a plouat chiar la punctul culminant al intalnirii, dar deja m-am obisnuit cu Montrealul, cica daca nu-ti place clima, nu ai decat sa astepti 5 minute... .
Carmen si familia au fost super-draguti, pe ei i-am cunoscut chiar atunci.
Promit ca azi ma duc la magazin sa-mi cumpar calcu.
Mai cunoastem noi pe cineva cu ochiul umflat ca si Agata, nu-i asa ?
Numai bine, Irina
carmen77 spune:
Adina, pai pozele sunt in cea de a doua adresa a mea ... carmen 77104. Am un album care se cheama intalnire montreal ... nu ai cum sa il ratezi .
http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
liliput spune:
Buna la toata lumea de pe acest forum si de la diverse subiecte mai mult sau mai putin controversate ca fiind acelasi lucru spus alfel!!!!!,m-am intors ..............din calatorie mea prin Europa...daca ma mai tine minte cineva, "eu si problemele mele existentiale" .........oricum nu despre asta vroiam sa vorbesc ci sa va felicit ca v-ati intalnit in Montreal dupa venirea Irinei acolo si dupa cum observ s-a format nu numai un nucleu virtual ci si fizic, va rog lasati-l deschis in speranta ca voi veni si eu la voi.
V-am vazut pozele si mi-au placut,va pup
Dana
liliput spune:
Apropo, era sa uit am primit chemarea la interviu si sunt intr-o fierbere!!!!!!!!!...............dati-mi ceva relatii ce tre' sa fac pana la interviu ca sa cuprind mai repede si mai bine franca, si spuneti-mi amanunte(pentru Ira)pentru cei care au trecut de curand prin asta si-si amintesc din scrisoarea primita daca aveau formularistica de genul ca daca nu inteleg limba franceza in care se tine interviul poate sa vina cu interpret(translator)........sunt interzisa de cand am citit scrisoarea si nu stiu ce sa cred ca inseamna asta, deci spuneti-mi daca a mai auzit cineva de asa ceva??????????sau nu???????????
liliput spune:
Cred ca o sa radeti de mine, ca sunt nauca de tot dar voi ati avut o activitate intensa cat am lipsit eu de pe forum si vreau sa zic ca pe linga faptul ca imi ia timp sa citesc din urma, dar mi-aduc pe rand aminte de ce am citit si vroiam sa postez ca raspuns. Si anume, nu mai stiu cine se plangea de vreme in Montreal ca deja a dat toamna, stati sa va linistesc ca si la noi este la fel(in Ro)adica cam ploios si seara dea'dreptul frig, si noi aici am simtit toamna cam grabita in acest an.
liliput spune:
Aaaaaaaa,.........batranetele ce sa-i faci? dar nu v-am spus,......cum fu' in pimbari, poate nu este chiar interesant din ce spun fiindca o parte din voi s-ar putea sa fi vazut Europa dar eu nu si am ramas marcata de cat sunt altii de evoluati in adevaratul sens al cuvantului si de civilizati, m-a marcat curatenia de asemeni si cate au putut altii sa realizeze in ultimii 10 ani cel putin, nu ca noi care pe langa ca nu am facut nimic am mai si stricat din ele(nu intru in amanunte). Foarte frumos, nu cred ca are rost sa va descriu cu amanunte ce frumos e la Paris,Marseille,Toulon.....etc, deasemeni in Spania litoralul lor la Marea Mediterana "no comment"...offf.
Dar cred ca acum fac si eu ca Irina care cum a ajuns a spus "ce frumos,ce curat........",
Te rog Irina sa-mi spui daca ti-ai luat PC, si ce adrese de mail mai frecventezi ca as vrea sa mai vorbim.De fapt sa-ti pun niste intrebari............
Siminaf spune:
liliput, BRAVO!!!
Mult succes la pregatiri, deocamdata, si mai apoi la interviu! A propos, pe ce data este interviul? Noutati, noutati, asteptam noutati!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)