Mamici de iulie august 2004 (87) + 14bb

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Neatza la pranz! Am reusit si eu sa ma ridic din pat, am nevoie de o macara, anchilozez de stat pe o parte dar...asta e, mult a fost, putin mai este, simt o presiune continua jos, jos si nu vreau sa risc vreo hemoragie.
In rest, ma scarpin ca disperata , dr. de familie mi-a zis sa stau linistita ca...nu am ce face, e ceva pe fond hormonal, se intampla cica destul de des mai ales la femeile care au facut tratamente de mentinere a sarcinii. Cica si ea cand era gravida s-a speriat ca are scabie, asa de tare o mancau mainile!!!

POLUX, nastere usoara si BB sanatos!!!
ANNA MARIA, bafta cu Teodora, poate nu e nimic rau!!

O zi buna si s-o tina tot asa cu ploaia si racoarea, parca mai respiram si noi un pic!!

Roberta + MATEI - 32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia eu nu am aceeasi parere..majoritatea femeilor car enu au avut probleme cu laptele fac afirmatii din astea....ptr ca nu s-au lovit de asemenea probleme si vorbesc in necunostinta de cauza. chiar daca ai, chiar daca nu ai lapte copilul tau va fi tot sanatos, nu ai de ce sa iti faci probleme, asa ca....
plus ca secretia de colostru inainte de nastere nu are nici o legatura cu productia de lapte propriu-zis, de asta mai vorbeam noi.
va dati seama ca daca se face piticus de 4 kg nu mai nasc eu natural...doamne fereste....deocamdata a ramas stabilit de natural cu epidurala...om vedea mai incolo.
Ana, asa facem mama...oricum se afla cind plec la spital....si poate pleci si tu...
Kamy, si noi am cumparat absolut tot, incepind cu mobilier si terminind cu biberoane. al meu barbat e super ametit si nu vreau sa il ametesc si mai tare cu liste interminabile.
in ceea ce privesc intepaturile ginditi-va cam cit cintareste acum uterul cu tot cu copil si cam la ce tensiuni sunt supuse ligamentele ce il sustin...si atunci va dati seama ce sunt intepaturile alea....
Eli, in romania nu exista aceste banci de celule si conservare criogenica, asa ca nu avem ce alege. tehnologia este ff noua si nu este aplicata decit in state si in japonia, cred ca mai exista un centru un scandinavia, dar nu sunt sigura.
am vorbit cu Alina care e bine mersi, Bradut e cumintel si a avut o noapte linistita. doar ea e un pic cam racituta dar trece repede....va pupa pe toate. e la fel de optimista si vesela dupa cum o stiti...o adevarata mamica fericita!
am sa ma vad cu Maria in vreo ora, vorbim later.
pupicei la toate si la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Ssarah

..Burtica s-a lasat foarte jos de ieri pana astazi si doare tare si incontinuu . Sper sa rezist pana sambata...

Alexa - 39 + saptamani
26 ani, DPN 18 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Nu ca vreau sa te sperii da' asa incepe :-)))
Vezi ca ai contractii daca ai dureri d-alea ca la ciclu cu mijlok, burtica etc.
Cele bune ****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Papa, nu ma sperii, contractii am, dar neregulate. Ma intreb doar cat mai am pana o sa ma indrept spre spital, si precum spuneam, mi-as dori sa mai tzin bebelina pana sambata..
Fetelor voi ce credetzi am sanse?

Alexa - 39 + saptamani
26 ani, DPN 18 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Roxana, asa facem mami!!! Si daca se respecta regula, zau ca ma gandesc serios ca peste 18 ani cand suntem in sarbatoarea de majorat sa pregatim si-un petit! Ce zici?

Ai de grija Alexandra!!! Nastere usoara daca e pe-asa!!!

In primul mesaj de astazi am intrebat la sfarsit "cine ne mai aduce un bebic?" - daca-i spun Lilianei o sa creada ca mi-a soptit Mama Omida!!!

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Alex, vezi sa nu te apuce pe la coafor !!! oricum daca apare bebelina e ok in orice zi, numai astazi, nu?
sa mai stea pana maine ...
nu stiu tu cum esti, dar eu de la insomnii sint chiauna, am capul in nori si simt ca plutesc

Pupici!

Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Alex, chiar ti-ai pus ambitia sa fie la 40 de saptamani? Sa te vedem!!
Eu votez cu data mai recenta

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nicole, acu ca tot ziceai ca ploua la voi, ia pune tu TV-u pe Discovery, unde vorbeste nenea ala cu voce grava, joasa, si baga un pui de somn, sa vezi cum iti revii.

La noi iar iese soarele :(((, sper sa nu se incalzeasca la loc.

lia 36 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Nicole, multumesc pt. mesajul transmis la fete cand am nascut. Eu toata sarcina am avut insomnii dar inainte de operatie cu 3 nopti am pus capac in sensul ca nu am dormit o secunda si nici in noaptea dupa operatie ceea ce mi-a cauzat pt. ca am fost singura din 5 cezariene care nu m-am putut ridica din pat a doua zi.Mi-au facut anestezie totala nu stiu de ce au insistat toti sa fac asa, eu am cerut locala dar anestezistul m-a sfatuit sa optez pt. totala ca e riscanta injectia in coloana.Am lasat-o ca ei, la toate cezarienele le-au facut totala, ma-m gandit ca poate s-a intamplat ceva si nu mai vor sa riste.

ALINA,cu bebe IRIS MARYAM 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ana, poate ai vazut ca mama Omida nu mai prezice nimic! pe urma spune lumea ca eu nu vreau sa nasca fetele la termen
sa ne tii la curent despre Liliana

Nicole 38+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput