Siropurile de tuse

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

dragele mele,
eu v-am impartasit stirea pe care am auzit la tv ...acum voi decideti voi ce e de considerat au ba...departe de mine sa pot sa argumentez medicaliceste teoria medicului ala....Darael, daca iti spun ca au zis ceva de multivitaminele din laptele praf, pun capac ,asa-i?...dar ma abtin...de fapt ma abtin pentru ca nu am inteles nimic din stirea aia ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Darael sarisi calutul mama draga... tu... Steguletul Laurei zice State...mai ceai de ceapa si nuci au sirop de patlagina... in State ??
Mey... da di unde, frate..tat soiul de chestii chimice...
Si cele homeopatice mai cati ceva dupa ele.. ca eu inca ma stradui, dar eu stau la tara, nu intr-un oras mare.

Si sa va spun cinstit.. asa e ceaiul de ceapa asa oribil cum era avea un efect super... dar cand ma gandesc la cat aduna ceapa din ingrasamintele din sol ... nitrati si alte cele... Dar, asta-i rezolvbabil ... ceapa biologica!! Sa moara strabunicii de ras!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cred ca nici un medicament nu este bun!!! Si cauzeaza cate o alta boala!
Tusea intradevar stiu si eu ca trece de la sine, o tuse simpla. Dar tot o tuse minora poate sugera si o alergie sau chiar un inceput de astm!
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Da, este adevarat si eu am citit in multe carti ceea ce ai spus. La noi nici un sirop de tuse nu isi mai face efectul.Pentru tuse persistenta leacurile babesti dau rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Imi cer scuze, nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Chestia cu gardul era o referire la cei care au facut emisiunea. Imi pare rau ca am fost inteleasa gresit.

Sanatate tuturor si sa nu aveti nevoie de sirop de tuse.
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Darael, eu te-am inteles de la bun inceput.
Treci la rubricuta de bebelusi, ca acolo iti e locul.

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Initial creeata de Laura _Oprescu

astazi dimineata la stiri,se vorbea despre faptul ca siropurile de tuse sunt nocive si ca dupa nu-s ce studiu , bine ar fi sa o lasam moale cu ele deoarece cauzeaza astm.No, sa mor nu alta! Spunea medicul respectiv ca tusea trece de la sine...si ca pana la noi cercetari sa fim precauti in administrarea lor...eu acum am in casa un sirop Stodal care e homeopatic...am si altele dar deja ma gadesc ca le tin degeaba .Dupa asa stire, mai bine ma lipsesc...va spun si voua asa cum am auzit...

Laura

Da asa este , si aceasta stire inca mai este dezbatuta. acum cateva luni(1-2_ in urma au zis ca Motrinul nu este prea bun, ca are nu stiu ce fel de combinatie care nu este chiar la locul ei, si in 2 sapt. nu mai era nici o sticluta pe rafturile magazinelor, si nu pentru ca americanii ar cumpara ceva despre care au auzit de rau.
Am auzit stirea acesta si eu, tocmai dupa ce i-am dat fetitei mele o doza de sirop, pentru ca tuseste din ce in ce mai des si mai urat, dupa ce a fost racita bine de tot prin martie. De atunci pana acum periodic mai tuseste sec si tot spune ca o doare in piept.La inceput am crezut ca tot bea apa rece pe la gradi, ca le da lapte rece de la frigider la masa, dar am fost ieri cu ea la medic si mi-a zis ca nu este inca bronsita sau altceva mai grav, dar este serioasa problema deci i-a prescris antibiotic! am intrebat si de stirea respectiva, a zis ca nu l-i s-a confirmat nimic dar au recomandari sa evite prescrierea siropurilor, o vreme, si sa le inlocuiasca cu alte medicamente.
Asa ca un sambure de adevar tot este pe undeva.
Despre siropul de patlagina, ala este natural si nu cred ca are contraindicatii si daca vreti sa stiti am rugat pe cineva care a plecat in Ro. sa-mi aduca sirop de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

si noi am facut comanda de sirop de patlagina de acasa.
Traiasca cei dragi din .

Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Darael, eu te-am inteles de la bun inceput.
Treci la rubricuta de bebelusi, ca acolo iti e locul.

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Saru’ mana !
Vin si pe la gasca scutecelor imediat, numai sa concep “cearceaful” corespunzator si sa prind forte proaspete .

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Siropurile pe baza de plante nu au cum sa dauneze. Tusea poate trece de la sine dar eu cred ca cel mai bine trebuie tratata. Siropul de Patlagina este foarte eficient si total lipsit de efecte adverse.
Legat de medicamente in general, daca sint luate cu masura, la indicatia medicului, respectind toate indicatiile nu fac decit bine. Problema este ca multi au tendinta sa exagereze cu administrarea preparatelor medicamentoase si din aceasta cauza apar efectele adverse si frica de medicamente.

Mergi la inceput