Acid folic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

ACIFOL - la Sensiblu am gasit eu acum 2 saptamani.

Oana si bb Mara 36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Eu am cumparat acum 3 saptamani de la o farmacie de la Lujerului -Militari (langa statia de tramvai 41). Se numeste chiar ACID FOLIC. Nu mai stiu cat a costat dar nu f mult. Si l-am gasit imediat. Daca nu gasesti acolo.. sigur vei gasi tot in zona la Lujerului... la farmacia de la Hotelul Sir. Succes.
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaElla spune:

Informatia ca nu s-ar mai fabrica Acid Folic in Romania este falsa. Cred ca unele farmacii au ramas fara stoc. Sicomedfabrica in continuare Acifol. Costa foarte putin in comparatie cu produsele similare straine. Daca nu-l gasesti in farmacie,suna la Sicomed,la Marketing. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Va multumesc mult pentru informatii. Am reusit sa gasesc intr-o farmacie din Pitesti(dupa ce am mai intrat in vreo 5). In Bucuresti eu nu am gasit nicaieri (nici in farmaciile centrale nici in cele din cartierul meu (Drumul Taberei)-si am intrebati in vreo 20 de farmacii. Mai toate farmacistele mi-au spus ca desi au solicitat nu se mai gaseste in varianta simpla, ci doar in diverse combinatii (cu multivitamine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Caut prin toate farmaciile acid folic si nu gasesc. In ultima vreme a mai cumparat cineva, de unde?plss

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Am gasit Acid folic!!!!!!!!!!!
Este acidul folic produs de Sicomed - 5 mg/tableta.
Pe cutie scrie Acifol - Acid folic.
Costa 10.000 de lei cutia cu 30 de tablete.
Am gasit la SensiBlu in Piata Amzei langa Magazinul Nic (cel mare, nu non-stop-ul). Cred ca este in tot lantul de SensiBlu (o sa mai intreb si in alta parte)

Mergi la inceput