Acid folic

Acid folic | Autor: Ana71

Link direct la acest mesaj

Aveti idee vreo farmacie din Bucuresti unde se gaseste acid folic? Am tot intrebat la diverse farmacii si mi-au spus ca cel romanesc nu se mai fabrica (a disparut de vreo 2-3 saptamani). Dar nu au nici vreo varianta straina...Daca ati cumparat foarte recent de undeva, va rog sa-mi spuneti si mie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Buna Ana,

Daca nu vei gasi, trimite-mi te rog un PM , pentru ca
eu voi fi de pe 19 iulie in tara si am multe provizii de acid folic pe care vreau sa-l donez, deci daca stiu ca-l poate folosi cineva il voi lua la mine.
Eu sint din Ploiesti , dar pe 21 iulie trebuie sa fiu in Bucuresti , deci il pot lua cu mine.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Incearca si vitaminele pentru sarcina sau multivitaminele - supermarketuri etc - multe contin cantitatea zilnica de care ai nevoie.
Dar poti sa-ti iei cantitatea zilnica de acid folic si pe cale naturala, de exemplu un bol mare de salata zilnic. Salata-salata. Sau o portocala (cit mai mare), brocoli etc. Si eu vin acasa, in Bucuresti, pe 17 august, poti sa-ti aduc de-aici daca vrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu recomand Maltofer-ul, fier in combinatie cu acid folic.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Acid folic nu mai gasesti decit in combinatii. Oricum din cite am inteles este mult mai eficient si se absoarbe mai bine in combinatie cu alta substanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am contat doar pe aportul natural.La un moment dat a fost o discutie la TV ,referitor la lipsa acidului folic,cum, ca ar provoca malformatii la BB.Mai ales ca ai prins acest anotimp nu consider ca exista vreun risc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de Ana71

Aveti idee vreo farmacie din Bucuresti unde se gaseste acid folic? Am tot intrebat la diverse farmacii si mi-au spus ca cel romanesc nu se mai fabrica (a disparut de vreo 2-3 saptamani). Dar nu au nici vreo varianta straina...Daca ati cumparat foarte recent de undeva, va rog sa-mi spuneti si mie!

Tipic pentru tara noastra !
Dar asta face parte din “glumele” guvernului actual ! Si se mai mira ca oamenii nu-i mai vor...

DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ana, ai sanse sa gasesti acid folic sub numele de FARCOVIT, cred ca in orice farmacie. Era vreo 150.000 lei, 24 de capsule, e produs de Pharco Pharmaceuticals Alexandria, dar, asa cum a mai mentionat deja cineva, este in combinatie cu alte vitamine: B1, B2, B6, B12, Ca, D, extract de cynara, inositol, nicotinamide, acid orotic, fosfolipide. Si da, e recomandat si in sarcina (printre altele).

Sper sa il gasesti si tu. Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aaa, si il gasesti si in magazinele de produse naturiste. Eu de acolo l-am luat!!!

Numai bine, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Mie mi-a adus o prietena din Cluj, produs de Sicomed se numeste ACIFOL , 5mg , 30 comprimate si costa 10.000,-lei.Eu mi-am facut provizie desi mai am de asteptat putin pana voi intra in actiune.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Asa e, nu se mai produce, dar poate ai noroc si gasesti in vreo farmacie mai micuta unde sa mai aiba in stoc. Eu cand am fost in Ro acum 2 saptamani am gasit intr-o farmacie dintr-o comuna prin care treceam cu masina.

Nicoll

Mergi la inceput