Acid folic
Aveti idee vreo farmacie din Bucuresti unde se gaseste acid folic? Am tot intrebat la diverse farmacii si mi-au spus ca cel romanesc nu se mai fabrica (a disparut de vreo 2-3 saptamani). Dar nu au nici vreo varianta straina...Daca ati cumparat foarte recent de undeva, va rog sa-mi spuneti si mie!
Raspunsuri
Gianni spune:
Buna Ana,
Daca nu vei gasi, trimite-mi te rog un PM , pentru ca
eu voi fi de pe 19 iulie in tara si am multe provizii de acid folic pe care vreau sa-l donez, deci daca stiu ca-l poate folosi cineva il voi lua la mine.
Eu sint din Ploiesti , dar pe 21 iulie trebuie sa fiu in Bucuresti , deci il pot lua cu mine.
Catalina
Mirupati spune:
Incearca si vitaminele pentru sarcina sau multivitaminele - supermarketuri etc - multe contin cantitatea zilnica de care ai nevoie.
Dar poti sa-ti iei cantitatea zilnica de acid folic si pe cale naturala, de exemplu un bol mare de salata zilnic. Salata-salata. Sau o portocala (cit mai mare), brocoli etc. Si eu vin acasa, in Bucuresti, pe 17 august, poti sa-ti aduc de-aici daca vrei !
CRIXIA spune:
Eu recomand Maltofer-ul, fier in combinatie cu acid folic.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
ralucasimarius spune:
Acid folic nu mai gasesti decit in combinatii. Oricum din cite am inteles este mult mai eficient si se absoarbe mai bine in combinatie cu alta substanta.
dulcetica spune:
Eu am contat doar pe aportul natural.La un moment dat a fost o discutie la TV ,referitor la lipsa acidului folic,cum, ca ar provoca malformatii la BB.Mai ales ca ai prins acest anotimp nu consider ca exista vreun risc!
DARAEL spune:
quote:
Initial creeata de Ana71
Aveti idee vreo farmacie din Bucuresti unde se gaseste acid folic? Am tot intrebat la diverse farmacii si mi-au spus ca cel romanesc nu se mai fabrica (a disparut de vreo 2-3 saptamani). Dar nu au nici vreo varianta straina...Daca ati cumparat foarte recent de undeva, va rog sa-mi spuneti si mie!
Tipic pentru tara noastra !
Dar asta face parte din “glumele” guvernului actual ! Si se mai mira ca oamenii nu-i mai vor...
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adimercedes spune:
Ana, ai sanse sa gasesti acid folic sub numele de FARCOVIT, cred ca in orice farmacie. Era vreo 150.000 lei, 24 de capsule, e produs de Pharco Pharmaceuticals Alexandria, dar, asa cum a mai mentionat deja cineva, este in combinatie cu alte vitamine: B1, B2, B6, B12, Ca, D, extract de cynara, inositol, nicotinamide, acid orotic, fosfolipide. Si da, e recomandat si in sarcina (printre altele).
Sper sa il gasesti si tu. Adi ![]()
"Where there's a will, there's a way!!!"
adimercedes spune:
Aaa, si il gasesti si in magazinele de produse naturiste. Eu de acolo l-am luat!!!
Numai bine, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Anca Oltean spune:
Mie mi-a adus o prietena din Cluj, produs de Sicomed se numeste ACIFOL , 5mg , 30 comprimate si costa 10.000,-lei.Eu mi-am facut provizie desi mai am de asteptat putin pana voi intra in actiune.
Succes. 
nicoll spune:
Asa e, nu se mai produce, dar poate ai noroc si gasesti in vreo farmacie mai micuta unde sa mai aiba in stoc. Eu cand am fost in Ro acum 2 saptamani am gasit intr-o farmacie dintr-o comuna prin care treceam cu masina.
Nicoll