Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mai incet graselor, ca voi sinteti multe si eu sint unul singur, si plapind si firav si emotiv.........

ai facut ochi sexy louisea ? mmmmmmmm neatza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Hai sa va dau si voua de lucru, ca eu in loc sa fac bagaje, fac psihoteste
www.psihoteste.ro
Elena, hai ca te iau cu mine ca sa nu mai fii invidioasa
Narancea, vezi ca noi suntem f. periculoase daca vrem, asa ca ai grijaAi facut bine ca te-ai ascuns in spatele canapelei, ca nu se stie niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by narancea

ai facut ochi sexy louisea ? mmmmmmmm neatza !

neazta si tie.. frumuselule....

mdaa... azi sunt in toane mai bune... ma gandesc ca duminica plec la caldurica . m-am saturat de tara asta fara soare.. au anuntat ca vin iar ploi si furtuni... asa ca eu ma car de aici 2 saptamani..

Idora ..parasesti nordul pt 6 luni???? mai iei si pe mine in valiza??

mai duc sa-mi distrez ..

Mergi la inceput

Hai Louisea, ca te iau si pe tineUnde pleci in tari mai calde??Pacat ca stai asa putin timp!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si eu plec la caldurica de miine, la 38 de grade si alea celsius

dar nu scapati de mine ca o sa am internet hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete mah la narancea ce sa lafaie iel in complimente,si ce primim inapoi?Graselor!!HAHAHAHHAHAHAHHAHAH!!!
URITULE!!
DANEZULE!!!(asta a fost rea,sa-mi zici daca te-ai suparat)
Pai tu unde pleci cumnate???La honolulu??
Isabela,as face teste da nu am tiiiimp!Treci si fa-ti bagajele madam

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai trebuie sa va spun ce ascult acum la protv,pentru ca stau si ma minunez.O melodie cu refrenul:beau beau,mi-am inselat gagica,beau beau,frumosa seniorita.Stau si nu-mi vine sa cred.Adevarul este ca atunci cind isi propun romanasii sa fie penibili,le iese figura,fara probleme
opa ca vaz amor la orizont,narancea si louisea potoliti-va mey ca va iau de motz

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Idora ma duc la spanioli ca in ultimul sondaj (ala de ieri)erau declarati printre cei mai frumosi din Europa .. ma intreb dupa a cui parere..

Rayuela auzisem si eu melodia aia cand eram prin tara. textul mi se pare de o prostie de nedescris..
("opa ca vaz amor la orizont,narancea si louisea potoliti-va mey ca va iau de motz")

iar tu frumuselule pe unde te cari si noua nu ne zici??

Mergi la inceput

Elena, am inceput si eu cu chiu cu vai sa impachetez cate cevaStiu melodia aia, cred ca-i de vreo 2 ani, e o porcarie!!Ce Protv ai, International sau normal???
Fain Louisea, aproape ca te invidiez dar e cald si-n RomaniaDa' suedezii pe ce loc erau??

Mergi la inceput

pai cika ziarul suedez Kvällsposten s-ar lauda ca suedezii sunt aproape la fel de frumosi ca si spaniolii, francezii si italienii (care sunt cei mai sexi ) iar danezii sunt pe penultimul loc intr-o statistica facuta in 19 tari si pe 3841 de persoane (femei+barbati).....
pe ultimul loc sunt belgienii..

Mergi la inceput