Sus... in Scandinavia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Na ca-acu' am aparut!!! Am fost si la plaja, dar mai spre amiaza ca toata ziua am pierdut-o in Syd Sommerland de linga Tingelev. De la 11 incolo s-a facut frumos, frumos, iar soarele a fost destul de generos incit mi-am reinnoit tenta de bronz capatata acu' o luna si ceva . Consortul e cam pirlit ca la el se aplica regula incompatibilitatii cu bronzul
Aligali, bun venit printre noi!!
Isa sa vezi cum o sa duci dorul climei de aici!!! Zici ca stai 3 luni in Romania??? Pai cind te-notorci o sa fie deja zapada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aligali,noi "suedezele" ne-am intilnit la un gratar furios,si ne-am distrat foarte bine.Chiar,poate ne intilnim cu totii vreodata,ar fi superb!
Si ca sa raspund la interogatoriu,eu sint din Bucuresti,de vreo 8 ani in Suedia.
bag seama ca esti si tu fumatoare ca si noi..daca iti place si o tzuica..esti de-a noastra!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

bag seama ca esti si tu fumatoare ca si noi..daca iti place si o tzuica..esti de-a noastra!

Te tii de discriminari acilea, da??? Pai eu de fumuri m-am lasat acu' vreo 8 ani, iar tuica nu-mi place nici sa ma tai!!! Dar cu berea ma descurc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Lilanda, sa stii ca n-o sa duc dorul climei din Suedia nici macar o secunda!! Pai ce crezi ca mie-mi place vara cu temperaturi intre 14-17 grade?? Doar n-am innebunit!!Mie intotdeauna mi-a placut caldura, chiar si 35-40 de grade suportam usor inainte, tin minte ca eram in stare sa stau la plaja de dimineata pana seara fara a intra in apa!! Nu stiu acum cum va fi, dupa 3 "calduroase" veri suedeze dar sper ca voi rezista la fel ca inainte!!Perioada pe care o crezi tu ca voi sta in Romania, se dubleazaDeci o sa va transmit de-acolo si La Multi Ani, la trecerea dintre ani
Aligali, sa-ti raspund si tie:sunt ardeleanca ca si tine si sibianca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza graselor, doamne ce le soiliti pina in miezul zilei.

lalandia bintui prin Tinglev hahahahaha wwwwwoooowwwww esti in buricul pamintului, ce nu va duceti bre in jos la nemtzi la hansa parken ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Neata, m-am trezit si eusi acum imi beau cafeaua de dimineata la o (de fapt mai multe).Trebuie sa incep sa pregatesc bagajele pentru plecare, ca-s cam multe de luat,dar ma cam chinuie o lene
In rest nimic interesant, afara e frig si innorat!! (vad ca incep s-o dau pe versuri, asa de dimineata)

Mergi la inceput

Wow, Isa, asta da vacanta...6 luni!!!! Pai numai bine, atunci cind te-ntorci o sa te intorci la "caldurica"
Mey narancea, tu crezi ca daca puteam iesi din DK, mai stateam doua clipe pe-aici in vacanta in loc s-o tai in sudul continentului ca toti danezii?? Pai nu-ti spusei ca sint in plin proces de procesare a permisului de rezidenta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

narancea ne-a facut GRASE!!!pe el fetelor!!!
Isabela,eu deja sint neagra de invidie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai lalandia nu e nici o granitza cu germania, care e baiul ? poti trece si fara pasaport numai cu carnetul de conducere , mi-o dai mie aici la intors cu procesari si paraprocesari........... du-te la hansa parken ! nu mai pierde timpul in tinglev hahahahaha

ce e grasutzo ( rayuela ) ? na si mai ziceai ca nu sint obraznic ca sa imi dai pe coaje hahahahahaha ca vrei pupu si pupu si iara pu .
acu ce zici ? te induri sa ma lipesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

narancea ne-a facut GRASE!!!pe el fetelor!!!

la atac fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput