Ochelaristii forumului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Si io-s !!Sau aragaz cu patru ochi,cum eram alintata de colegii rai de scoala.Miopie -4 adicatalea fara ochelari,daca zimbesc,nu fiti siguri ca zimbesc cui trebuie!
noroc ca am descoperit lentilele de contact si de vreo 4 ani le folosesc zilnic si sint multumita

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Claudi@
pai acu` zici mey ? dupa ce imi facui una perecke de okioshy de toata frumusetea, da` cu lentile normale !

Mi-a zis cineva care are cunostinte in domeniu ca nu ar fi "pe bune", adica ar fi numai sticla obisnuita...altfel, ar fi atit de scumpe lentilele ca multa lume nu si-ar permite!
Nu stiu care e adevarul, in Ro exista multe lucruri care nu sint cum ar trebui- marfuri scumpe de "firma" intrate in tara, in fapt contrafacute.

quote:
Originally posted by Claudi@

lily cum sa nu existe in Ro lentile care protejeaza de radiatiile calculatorului?
exista peste tot, in toate centrele de optica medicala si inca de multi ani
se cheama Lentile Antireflex si sunt de culoare lila sau verde
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irida spune:

Salut,
Si eu am purtat ochelari timp de 2 ani (-1,25. Apoi, minune, am trecu la lentilele de contact (pe care le recomand tuturor, cu caldura si chiar insistenta / desi nu sunt agent de vanzari) de 6 ani. Am avut mai intai o pereche care se scoteau zilnic, nu era prea comod mai ales cand plecai la drum, dar de 5 ani port dispo, le pun ayi si le scot (teoretic la o luna, o luna jumatate , practic pe la patru luni , nu ma deranjeaza pana atunci). Costa 20 Eur si sunt o binecuvantare. Am incercat 1 an jumatate sa conving un coleg care purta +5 parca sa incerce (nu avea ochelari / cica nu-i stateau bine) si dupa ce si-a luat avea merey un zambet larg pe fata cand ma vedea (cum de nu m-a ascultat de la inceput? acum are alta viata).
Va spun drept, nu prea am avut eu probleme de sanatate, dar dintre toate "reparatiile" pe care le/am suferit asta a fost cea mai spectaculoasa.
Irida

Mergi la inceput