RENAULT MEGANE 2 SEDAN
Am vrea sa ne luam o masina.. Ne-am gandit la un Renault Megane 2 Sedan. Am vrea sa stim daca este o masina buna care isi merita banii. Am vrut sa optam pentru un Peugeut307 dar e si cam scump si ni s-a parut mai bun la pret si la dotari Renault-ul.Vrem sa optam pentru varianta cu piele la vreo 15 mii si ceva.As vrea sa aflu cateva pareri pro si contra acestei masini
Mihaela
Raspunsuri
ruxi spune:
Nu am Renault, dar colega mea de birou are Renault Megane II, dar nu sedan ci din acela cu fundul ciudat, luat de putin timp si stiu ca se vaita ca-i zdrangane usile in mers si ca desi a fost cu ea in service sa i le regleze, i-au spus ca mai mult de atat nu pot face. Asa ca-i zdrangane in continuare, si destul de rau. Cam atat stiu eu.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
geut spune:
Aceleasi probleme sunt si cu Peugeotul. Colegul meu a stat mult prin service cu masina si nu e deloc multumit de ea.
De ce nu incercati o Laguna II? E foarte scumpa? Nu prea stiu preturile. Noi avem o Laguna veche, dar e nemaipomenita, n-as schimba-o cu nimic.
diana904 spune:
Am mers cu Megane Sedan 2, mi-a placut. era plin de tot felul de optiuni, spatios, fatos, proprietarii multumiti de el. Era tot din acela cu piele probabil ca cel pe care ai pus tu ochii. Eu am 307 de un an si ceva, sint f incintata de masinuta, problema e ca service-ul e f scump. Nu am avut nici o problema cu ea, doar revizia de 1 an m-a "socat" ca pretz.
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by ruxi
Nu am Renault, dar colega mea de birou are Renault Megane II, dar nu sedan ci din acela cu fundul ciudat, luat de putin timp si stiu ca se vaita ca-i zdrangane usile in mers si ca desi a fost cu ea in service sa i le regleze, i-au spus ca mai mult de atat nu pot face. Asa ca-i zdrangane in continuare, si destul de rau. Cam atat stiu eu.
O fi produs in Turcia...eu am Megane II .. cu fundul ciudat..produs in Franta, cred ca a fost a doua masina la fel in Cluj cand am cumparat-o si va spun in cunostinta de cauza, e o masina excelenta!!! Are 5* la siguranta si altele, obtinute in UE, nu in Ro. Nu am timp sa scriu mai multe...M-am mai certat pe forum pe problema asta. Nu cred ca Megane 2 are problemele la care va referiti mai sus, doar daca e o exceptie si e fabricat in Turcia...atunci... se (mai) poate...
marius spune:
Mai am si eu vreo 10 zile si imi soseste masina tot Renault dar nu am avut bani decat pt. model Clio Symbol, motorizare diesel. Habar nu am cum se comporta si eu sunt curios daca am avut inspiratie buna sau nu cand am ales-o. Eventual va scriu peste 1 luna dupa ce o conduc un pic dar repet pt modelul Clio.
Am auzit si eu ca service-ul e foarte scump...hmmm cat de scump?
Marius (www.desprecopii.com)
diana904 spune:
Cary, al meu e HDI (diesel) prin urmare revizia de 1 an m-a costat un pic peste 7 milioane. ahh am gasit kiar facutura a fost 7 156 278 lei:)) si am platit 3 filtre, o garnitura, o chestie numita element filtru care a fost 500 000, uleiul 1 000 000 si 2.4 ore manopera =
1 275 000 (in aprilie era 531 024 lei/ora, vreo 15 euro cred). Adaugi TVA si ies cele 7 milioane.
Astept cu interes urmatoarea revizie cind or incepe sa mai cada din piese si vor trebui inlocuite...o sa-mi fac economii din vreme!
daca niste maruntisuri au costat atit!
valentinag spune:
Tata are dar nu sedan 2,din ala model de acum 2 ani.El e multumit de ea,sunt piesele si service-ul scumpe,a dat 5 mil pe o pompa de benzina,in rest ok,demaraj bun,consum putin,inchidere buna,nu troncane nu nimic.
Valentina
July spune:
Votez ptr.Megane Sedan,inclusiv Clio Symbol,motorizare diesel.Sedan-ul nostru fara tapiterie din piele ne-a costat luna trecuta 15.700 euro(cash),iar Clio-ul Symbol cumparat acum 4 luni 10.700 euro(cash).Sunt silentioase,ofera confort,consum mic.
Daca cineva a avut probleme cu ele,este chestia de bafta.Acelasi lucru se poate intampla oricarei masini,chiar si celei mai tari.
Marius,ai facut alegerea cea mai potrivita dpdv bani/calitate.S-o stapaniti sanatosi!
July
A_Iulia spune:
Pai Meganurile ce se vand acum nu sunt toate produse in Tucia? Ca eu asa stiam...si da, si eu am cunostinte nemultumite de Megane...Eu intre Megane si 307 as alege 307...
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004