RENAULT MEGANE 2 SEDAN

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Nu am renault megane 2 sedan....dat tot renault am...
Eu am un clio symbol din noiembrie 2002 iar sotul meu are un renault megane( e break- nu stiu cum sa-l numesc altfel) din august 2001.
Sunt masini destul de bune(cred ca depinde si de noroc ). Eu o folosesc doar pt. oras, rar mergem cu ea in afara. Cu a sotului am calatorit mult in tara dar si in strainatate. Nu am avut probleme majore, la clio symbol nu am avut deloc pb..
Sper sa faci alegerea cea mai buna! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi am avut de facut aceeasi optiune intre Megane 2 si Peugeout 307 si am ales 307.

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Am vazut ca si Peugeut 407 e apropiat de pretul Renault-ului pe care l-am ales noi , dar e varianta cea mai ieftina si nu e full option ca Renault-ul pe care l-am ales.E o alegere grea..

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Acum, de cand suntem 3 in familie deci exista copilasul, cand ar veni vorba de cumparat o machineta m-as gandi in primul rand la sigurantza. Iar despre Renault Megane 2 am auzit ca are cele mai multe puncte (daca nu confund eu modelul, dar sper ca nu...). Si noi ne-am dori asa o masina, dar deocamadate este doar un vis...
Deci, eu as zice sa iei in considerare si acest aspect, zic eu foarte important, indiferent daca ai sau nu familie numeroasa, remuneratie...dupa buget vorba lu' nenea Iancu. Si apoi restul, motor, dotari, etc.
Bafta in alegere oricare ar fi ea si sa aveti noroc de ceva bun!

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by danat

Acum, de cand suntem 3 in familie deci exista copilasul, cand ar veni vorba de cumparat o machineta m-as gandi in primul rand la sigurantza. Iar despre Renault Megane 2 am auzit ca are cele mai multe puncte (daca nu confund eu modelul, dar sper ca nu...). Si noi ne-am dori asa o masina, dar deocamadate este doar un vis...
Deci, eu as zice sa iei in considerare si acest aspect, zic eu foarte important, indiferent daca ai sau nu familie numeroasa, remuneratie...dupa buget vorba lu' nenea Iancu. Si apoi restul, motor, dotari, etc.
Bafta in alegere oricare ar fi ea si sa aveti noroc de ceva bun!

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Ai dreptate, Renault Megane 2 are 5 stele la siguranta..

Mihaela

Mergi la inceput